Shimano tretry za 80e po necelych 3r jazdenia pracka skoro odtrhnuta a o lepeni s*****ek ani nevravim a to nenajazdim ani 2500km za sezonu kua Bata kde si...
prave ze nie kopce idem v sedle asi velmi dotiahnute mam no nic prava koza by vydrzala ale co uz trafil som zly kus asi...ale tieto uz nekupim chcel som o radu nizsie tretry a vravim si ze drahsie budu kvalitnejsie a ono prd...tak nic setrit na ine nove
Asi si ich príliš sťahoval. To stačí jemne. Ja si dotahujem len dva zúbky. Noha sa pod záťažou dosť roztiahne. Ja mám 3 ročne specialized sport za 60 eur a sú k svetu.
dnes na Konskych hlavach som zistil ze sa mi cosi stalo s orechom na kolese mavic crossmax, asi popraskali zapadky alebo co, a prestala fungovat volnobezka. Stacilo by raz sa pozabudnut prestat pedalovat a utrhlo by mi salter. Tak mi nezostalo nic ine, len zavolat si odvoz :/ potom som uz len dal dole retaz a zisiel som na miesto stretnutia.
Lubo lto dik ze si po mna prisiel
btw ten orech bol stary 2 mesiace.
to druhe. Ked som vyliezol na KH z juznej strany a pustil sa do zjazdu, tak mi zrazu nieco trhalo pedalmi a saltrom, tak som radsej zastal. Dovtedy vobec nic, v pohode som isiel aj zjazdy.
Tak to je este divnejsie, ved z juhu je to uplne decentne. Fakt musela prasknut zapadka alebo pruzina a vzpriecit sa alebo nieco podobne. Potom daj foto z pitvy.
Danciwo niekedy ano ked idem zo sedla tak ten pohyb noh nieje tocivy ale tahavy ako pises myslel som ze.urvem.retaz a ono tretry povolili no co uz moja chyba...uz aj prava natrhnuta...ono aj ked tocim pedalmi spicku mam hore a na narte je pnutie ako vidiet aj na fotke.tocim jak slon tak mi treba.
iron.hide: zaklad je nepodcenovat rozne podozrive pazvuky
Inak ale nejako sa bud premnozili papeky, alebo sa spriahli za ucelom zneprijemnovania zivota, lebo za 15 rokov jazdenia som doteraz ohol 2 patky a jednu znicil (pod Knazim stolom ) .. a tento rok 2 urvate patky (z toho obe malinko poskodili aj ram a jedna znicila prehzku skoro aj s vypletom), dalsia pred tyzdnom .. ale ta sa neznicila , ale ohla dokonca v zavite kam sa sroubuje prehazka (z toho matrosu by mohli robit ramy ) a zobrala sebou aj 2 aretacne srouby - a jeden z nich aretuje doraz retaze na najvacsom pastorku, takze hadajte co sa skoro stalo (co poniektori si myslia, ze sa nemoze stat) no a v piatok som ohol dalsiu patku a nebyt medvedieho poi, tak asi by odisla tiez .. ale tu stacilo viacmenej ohnut spat. 4 patky za 4 mesiace na 4 bajkoch sa mi zda uz trochu prehnane. Fotit sa mi to nechcelo. Najhorsie na tom je ale to, ze pri troske "stastia" nahradna patka nepomoze. Namiesto toho, aby vyrobcovia zacali jednotne robit ramy tak, aby sa dala pouzit prehazka priamo na pevnu os (ako raz Shimano robilo a po nejakom case to skusili znovu), tak vymyslaju vselijake somariny. Prehazku na pevnej osi som vozil nejaky cas a mohol som sa v klude hrat na krovinorez, nevadilo tomu vobec nic. Jedina nevyhoda bola vaha a potom shimano 9sp a inverz .. (a Hone verzia mala pruzinu nepouzitelnu uz od vyroby) .. zacnem asi prehazku nosit v batohu nahradnu.
dva dni hladám príčinu zvláštneho pukania na biku,ktorý prišiel na výmenu ložísk-sú pridreté,ale to pukanie bolo také divné,ako prasklina rámu pri zvare,prezrel som všetky zvary,nič som nenašiel,až teraz večer prišiel kamoš,pár krát potlačil nohou šikmo do pedála-a našli sme prasklinu ,na mieste,ktoré by som nečakal kajobiker asi na nejaký čas dojazdil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nahradnu patku treba nosit pri sebe ...
Lubo lto dik ze si po mna prisiel
btw ten orech bol stary 2 mesiace.
Inak ale nejako sa bud premnozili papeky, alebo sa spriahli za ucelom zneprijemnovania zivota, lebo za 15 rokov jazdenia som doteraz ohol 2 patky a jednu znicil (pod Knazim stolom