Včerajšia demolácia z Dubničáku. Ohnutú pätku som nefotil, ale tiež padla včara za obeť. Ináč ten lock som v priebehu tohto roka zlomil už 2.-krát. Je to sračkové riešenie, nič nevydrží...
Narovnávame (možno) a kupujeme novú do zásoby, budem voziť so sebou radšej. Zatiaľ som použil tú "sračkovú", ktorú si mi narovnal. Ešte že som si ju odložil.
Ani keby ma mučili, tak neviem. Pri olejovaní nôh vidlice pred naložením do auta som si to všimol. No a predošlé ulomenie detto. Jednoducho som si to náhodne všimol, pád nebol žiadny, len to bolo zrazu KO. Podľa mňa na ten úchyt pôsobí príliš veľká sila, je to pod zlým uhlom a sa to pri používaní raz ulomí. Majú krehké materiály, súdruhovia zo Suntouru...
Clovece normalne si ma potesil. Vsetky co su ponukane na CHrc som videl s duralovym. Takze teraz viem ze je ta moznost. Hned mi bolo divno ze moj stary ma ocelovy a tie nove co vsetci pokupili ich maju duralove.
Clovece normalne si ma potesil. Vsetky co su ponukane na CHrc som videl s duralovym. Takze teraz viem ze je ta moznost. Hned mi bolo divno ze moj stary ma ocelovy a tie nove co vsetci pokupili ich maju duralove.
akurat ze ich momentalne nemaju skladom
inac ma to tiez potesilo ze bude dostatok nahradnych dielov na moje nove kolesa, dufam ze dozivotne...
Merida Al už za jednu sezonu u mňa skončili dva. idem si to, válam zjazdom a zrazu buchoot.. a flaša v pi... v kýbli.Tak isto dva kamoš odpásol na cestáku, čomu už teda vôbec nerozumiem, aj keď chcem.
Teraz som namontoval Etape plastový a len dúfam, že to dačo vydrží... čo dá človek za lahké držiaky, to možem dať na každú sezonu nový hydrapak.
takze po 1. sem prispievam aj ja nastastie mi ta hadicka nevyletela pri zjazde... sranda je ze som si bol tuto hadicku skracovat v servise a ako to dopadlo myslim ze do toho servisu uz nevkrocim... mam aj dalsi problem: ak tam tu hadicu dam spat tak tam jednoducho nechce drzat //rozoberiem, nasadim olivku ci ako sa to vola a zaskrutkujem... skusal som aj skratit hadicku o asi 1cm ale nedrzi to tam jednoducho... viete mi poradit co s tym?//
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rit palovu
hope robi aj ocelove,
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=25986
[btw. 1cm je dnu]
akurat ze ich momentalne nemaju skladom
inac ma to tiez potesilo ze bude dostatok nahradnych dielov na moje nove kolesa, dufam ze dozivotne...
[btw. 1cm je dnu]
Neviem preco, ale sa mi zda, ze ta vidla je ohnuta. (v korunke)
Teraz som namontoval Etape plastový a len dúfam, že to dačo vydrží... čo dá človek za lahké držiaky, to možem dať na každú sezonu nový hydrapak.