Okrem "štandardných" zásekov na plášťoch som objavil pri umývaní aj tento, na zadnom kolese. Predtým som si ho nevšimol, najskôr som rozrezal včera na Spitzerbergu. To jazdím aj ja ako prasa?
Kvalitu vyžaduješ,ale kvalita Tvojej fotky je hodne pod bežný priemer - nezistíš z nej nič.
Ja osobne som s BBB spokojný.
súhlasím mám kopu veci BBB a nie je problém tieto hlinikáče sa lámu jedna radosť potom som dal kompozitný využivam keď neberiem Camel a drži už veeelmi dlho
takze behom tyzdna dalsia demolacia:-D brzdy uz su opravene a aj funkcne (dakujem za upozornenie ze treba new olivku) takze tato sa mi stala v sobotu cestou z pajstuna smerom na borinku, nejak som si to zle vypocital bike ma vyhodil zo sedla a ked som dopadol naspat tak to takto dopadlo:
mne sa to tiez nezda. ved na zaciatku ked to tam este nemal vydrate mu musel plast tak suchat ze vlastne ani nebolo mozne tocit kolesom. a to si snad vsimol.
Nemusíte nad tým špekulovať. Ste ešte nikdy nevideli dementného nevšímavého mladíka ktorému nevadia divné zvuky pochádzajúce z bicykla? Ja som zopár takých "frístajlistov" už videl a tipujem si, že aj na tomto fóre by sme nejakého našli. hehe
Mimochodom ten mladík asi ani netuší, že má obrúsenú vzperu. Prišiel s mega vyťahanou reťazou, roztrtkaným šáltrom atď...
P.S. Vzdialenosť plášťa od rámu je cca 2,5mm. Takže stačí trošku osmička alebo trošku zle nasadený plášť, zle nasadené koleso /mimochodom aj strunku osky rychloupinaka mal naopak/ a dielo sa podarí raz dva. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kvalitu vyžaduješ,ale kvalita Tvojej fotky je hodne pod bežný priemer - nezistíš z nej nič.
Predtým,jak si to sem pacol,mal si to zaregistrovať na patentovom úrade
AHA
súhlasím mám kopu veci BBB a nie je problém tieto hlinikáče sa lámu jedna radosť potom som dal kompozitný využivam keď neberiem Camel a drži už veeelmi dlho
AHA
...tiez mi trvalo kym som to pochopil
Mimochodom ten mladík asi ani netuší, že má obrúsenú vzperu. Prišiel s mega vyťahanou reťazou, roztrtkaným šáltrom atď...
P.S. Vzdialenosť plášťa od rámu je cca 2,5mm. Takže stačí trošku osmička alebo trošku zle nasadený plášť, zle nasadené koleso /mimochodom aj strunku osky rychloupinaka mal naopak/ a dielo sa podarí raz dva. hehe