Lokalizácia
Formulár sa odosiela
DudoNo, teraz si mozes rovno kupit tie polske, pripadne napis Andreji https://www.bikedoc-shop.com/en/c/brakepads/trickstuff
Ma skoro vsetky nahradne diely v skladom a spravi ti aj servis ak nemas cas - miesto - naladu. ?
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 22:05:12
12
Jedna z tých pekných prác čo sa tu zadarila. Na Hole je dobré chodiť s takými tými plastíkmi pred gripmi ako tu na mojej fotke. Každý sa z toho smeje kto to vidí a nevie na čo to je. Ale práve na toto

Prílohy:

IMG_8434.jpeg
IMG_8434.jpeg 552.17 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.09.2025 - 22:06:03
15
Dudo , aj sa Ti to podarilo dať naspäť? Ja som takto maximy vyvrátil, ale všetko zostalo na hriadelke a po vyskladaní, to šlape bez problému ďalej. Segerka chvalabohu nevytrhla žiaden material. Mal som v garáži už asi troje tektrá, kde tá segerka vytrhne kus materiálu a to je konečná. Neviem či má toto trickstuff nejakým nábehom ošetrené, alebo som mal štastie. Preto ma zaujíma ako si dopadol Ty ;)
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:00:54
00
Branomelis, nie som si istý, či by to zahránilo. Myslím, že je to vyvrátené opačne, akoby rukou, keď stratíš rajdy s pod ruky :)
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:05:41
00
Veď sa dozvieme možno ako to bolo. :) Ja myslím, že bicykel letel a zboku narazil na kameň, alebo strom priamo na páčku. Na to tam je ten chránič. Najskôr sa odlomí ten a až potom zvyšok. Rukou Trickstuff nevyvrátiš, skôr zlomíš ruku.
Mne jedine raz ešte, keď som nemal chrániče, tak po náraze do stromu poškriabalo tú vrchnú krytku, potom mi páka akosi blbla, tak som tú krytku odmontoval a vnútri bola skrčená tá čierna membrána, vyrovnal som, dal naspäť krytku a odvtedy už asi 3 roky ide páka ako nová.
Inak ja mám tie chrániče hlavne aby som nečesal vysoké trávy rukami a hlavne, keď je na nich ešte množstvo vody, prípadne mladé stromčeky to vie pekne rozhrnúť.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:37:17
01
Heej presne ako píšeš to rozhŕnanie stromčekov, trávy, škrabance od kôry tesných stromov. To je podstata toho chrániču. Tak dúfam, že sa dozvieme ako dopadol. Mne sa vyvrátila pri zamykačke v prudkom switchbacku. Kde by som tiež veľmi rád vedel, ako sa jej to podarilo.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:50:31
00
povie presne ako to bolo, vo vrutkoch v stanicnej krcme prisla ta macka co rozj*bava zatial cestne bicykle a spadol mu packou na smetny kos no a pre poistovnu (spolubyvajucu) treba povedat, ze to bol tazky pad v nepristupnom terene a ostatne dokazy zahladit, kumpanov odstranit :-D
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:53:20
118
v praxi celkom pomaha aj nedotahovat objimku na krv, ale len tak aby sa pri silnejsom naraze otocila na rajdach..
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 10:39:53
04
Pomáha ako kedy, to nedotiahnutie. Tiež nedávam na krv, no aj tak nepomohlo, šiel som medzi stromy a ustrihlo páčku :D Shimano, dodnes neviem ako :) vtedy sa nedala len páčka vymeniť, musel som celú páku kúpiť. Ono všetko sa dá a hlavne taká zamykačka. To nevieš ani ako sa čo stalo. A popravde, radšej materiál zničený, ako zlomená ruka.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 10:54:21
06
Chlapi, moc dik za podporu. Prave mi padol kamen zo srdca.
Ondrejst to tipol uplne presne, vytrhnuta segerka, po dlhom zapase je spat a brzda plne funkcna. Uf, mam tie brzdy opat este viac rad... :l:

Pad bol v pomalej rychlosti, maly tiger v strmom zraze cez riaditka, asi pomohol s taziskom aj vacsi batoh. Pravdepodobne rachli o kamen, no kedze pritahujem brzdy s citom ca. 2Nm, tak sa prekrutili a "vyklbili". Koleno sa hoji tiez dobre.

Izzy68, ty by si mohol byt sefom SISky, (predlaktie ti vytatujem) sice ine miesto a obsadenie, no trafil si skoro presne. Kolega a navrat z Mefista v BB, tuto packu vyriesil vymenou rano este v miestnom servise :D
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 19:13:52
02
Noo supeer, tak ani to nakoniec tak nebolelo :)brzdu myslím ;) možno tam je predsa len trochu nábeh, aby sa tá segerka v probléme dostala von bez ujmy tela.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 19:27:20
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up