Stúpania na Martinky nie sú extrémne strmé, ale je to dosť veľké prevýšenie. Ísť to v takej tridsaťstupňovej horúčave je makačka, a nejeden borec z bratislavskej hrádze by sa tam poriadne zapotil.
Krátke stúpanie pokiaľ je na asfalte kde koleso drží sa dá dať v pohode postojačky. Pri šotoline je to o plášťoch a geometrii bicykla. U mňa je výhoda že mám 29er s klasickým nedokriveným rámom a dlhou zadnou stavbou, takže v nespevnenom teréne dokážem v sedle ťahať aj tam kde by na 26 už dvíhalo predné koleso. To si pamätám ešte ako decko, keď som jazdil pidikolesá. Keď bol strmší kopec a ja som dal najľahší predod, dvíhalo mi predné koleso, a ja som si dával otázku: prečo sa to doboha volá horský bicykel keď sa s tým nedá nikam do kopca dostať?
Ináč sranda, viac krát som si v diskusiách všimol také názory že bicykle nepatria do Bratislavy a nemajú tam ako dopravný prostriedok perspektívu, lebo Bratislava je prevažne v KOPCOCH. Vtedy si vždy spomeniem na tie naše kopce.
Ešte si pamätám ako som kedysi dávno veľmi krátku dobu býval na podnájme v Karkovej vsi pri Centrume u takého jedného zakomplexovaného úchyláčika ktorý sa vyžíval v tom že svojich podnájomníkov rozoberal neľútostným šikanovaním. Vtedy som ešte nemal bicykel. Len som nad jeho kúpou uvažoval. Pýtal som sa ho či by som ho tam mohol mať. On že áno, a ukázal mi taký spoločný priestor z ktorého by mi ho hneď ukradli. A pýtal sa ma že kde pracujem. Povedal som že v Dúbravke. A on povedal: preboha, ale veď to je (od Iuventy k Centrumu) DO KOPCA!
si mi inac pripomenul tu tamojsiu elektrickovu trat, nechapem jak je mozne ze elina vyjde do toho kopca pri iuvente, ktory je podla mna pre nu dost strmy. este k tomu tam je aj zakruta, tam to musi strasne skripat
niekde som cital, ze je to tam uz dost znicene, a potrebuje to rychlu opravu.
Cela elektrickova trat od obratiska v Karlovej vsi az pod obratisko v Dubravke je jedna velka demolacia. Tuto cast trate maju uplne odstavit pre rekonstrukciu. Este len potom bude sranda.
Vsimni si large, ze uz aj cestou k Iuvente dolu kopcom takmer cely cas brzdia, predtym to pustali dolu v pohode aj 60-kou. Cize ani tento usek uz nie v poriadku. Od Iuventy po Damborskeho je to v pohode. Takisto v Karlovke v obluku medzi zastavkami Nad luckami a Segnerova v smere do centra je znizena rychlost, je tam nejaky problem a elektricka sa pri prejazde na jednom mieste dost naklana na stranu (smerom do vnutra obluka). Pri vyssej rychlosti by to nemuselo dopadnut dobre. Ale takychto miest je na celej radiale daleko viac.
uz som tam nesiel elinou hodne dlho (k tej iuvente) ale ked idem okolo bikom tak sa mi nezda zeby isli uplne pomaly . asi by stacilo navarit na kolajnice mozno ich uz maju zosuchane
uz viac krat som si vsimol ze sem treba veci pisat antiblbozne...lebo ked to clovek napise normalne tak niekto to aj tak nepochopi a potom to dreba rozpisovat dopodrobna...takze chapem preco to pato tak pekne rozpisal
dnes padol v boji zavit na pravej kluke (shimano SLX), nastastie sa to vraj da lahko vyriesit vlozkou
btw: mate s tym niekto skusenost? kolko to vydrzi?
dnes cestou z roboty som si vsimol, ze uz asi nacase plast vymenit
ale prezil toho vela, ma cca 2 roky,najazdene okolo 12500km, predny je zodraty len na polovicu ten este 10000 isto da , zadny menim za rovnaky (novy), za tie peniaze som maximalne spokojny, za cely cas len 2 defekty, z toho jeden som chytil drot kolmo do kolesa, to by neprezil ziadny plast
no jazdim skoro vylucne po asfalte, neflekujem na tom a vazim cca 90kg... skor od tej vahy zalezi, frajerka s 50 kilami ma po 5000km plast stale ako novy
capulo dobre vidim, ked sa mi to zda ako Continental TravelContact? Ja to praktizujem tak, ze kazdy rok kupujem novy zadny plast a ojazdeny davam na predny...
je to continental contact, neviem ci sa to nepremenovalo medzi casom ale predtym mali ten contact a potom top contact, no teoreticky by sa dalo aj tak ako ty pises ale somlenivy vymienat 2 plaste takto staci jeden
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedno take na ktore sa chystam uz nejaky ten rok, snad sa tam dostanem uz http://www.climbbybike.com/climb.asp?Col=Scanuppia---Malga-Palazzo&qryMountainID=3597 a dost OT
Krátke stúpanie pokiaľ je na asfalte kde koleso drží sa dá dať v pohode postojačky. Pri šotoline je to o plášťoch a geometrii bicykla. U mňa je výhoda že mám 29er s klasickým nedokriveným rámom a dlhou zadnou stavbou, takže v nespevnenom teréne dokážem v sedle ťahať aj tam kde by na 26 už dvíhalo predné koleso. To si pamätám ešte ako decko, keď som jazdil pidikolesá. Keď bol strmší kopec a ja som dal najľahší predod, dvíhalo mi predné koleso, a ja som si dával otázku: prečo sa to doboha volá horský bicykel keď sa s tým nedá nikam do kopca dostať?
Ináč sranda, viac krát som si v diskusiách všimol také názory že bicykle nepatria do Bratislavy a nemajú tam ako dopravný prostriedok perspektívu, lebo Bratislava je prevažne v KOPCOCH.
Ešte si pamätám ako som kedysi dávno veľmi krátku dobu býval na podnájme v Karkovej vsi pri Centrume u takého jedného zakomplexovaného úchyláčika ktorý sa vyžíval v tom že svojich podnájomníkov rozoberal neľútostným šikanovaním. Vtedy som ešte nemal bicykel. Len som nad jeho kúpou uvažoval. Pýtal som sa ho či by som ho tam mohol mať. On že áno, a ukázal mi taký spoločný priestor z ktorého by mi ho hneď ukradli. A pýtal sa ma že kde pracujem. Povedal som že v Dúbravke. A on povedal: preboha, ale veď to je (od Iuventy k Centrumu) DO KOPCA!
si mi inac pripomenul tu tamojsiu elektrickovu trat, nechapem jak je mozne ze elina vyjde do toho kopca pri iuvente, ktory je podla mna pre nu dost strmy. este k tomu tam je aj zakruta, tam to musi strasne skripat
niekde som cital, ze je to tam uz dost znicene, a potrebuje to rychlu opravu.
( nastupane vyskove metre ( m ) / vzdialenost ( m ) ) * 100 = priemerne stupanie v %
btw: mate s tym niekto skusenost? kolko to vydrzi?
ale prezil toho vela, ma cca 2 roky,najazdene okolo 12500km, predny je zodraty len na polovicu ten este 10000 isto da