Aha, zrejme mate pravdu. Pozeram, ze Conti ma 3 zmesi. Nalepsiu Black Chill, strednu Pure grip a najnizsiu Standard. Na ich stranke som nasiel zmes len pri najdrahsich plastoch, pri lacnych je zme neuvedena,
Co pozeram plaste, tak nie kazdy drot je Standard zmes. Aspon teda na mtbiker shope.
Nasiel som drot aj s Pure grip. Takze aky je ten moj plast neeviem, ale zrejme ten standard.
To je fuk aka zmes, z racekingom teraz do listia leda ak z neho trcia tie fuzy od vyroby , co sa mozno ako tak zapichne do listia .. na listie treba inverzny dezen, tj. stuple pod urovnou pneu
Minuly rok som otvaral staru 26" Rebu (2008?). Jazdil som ju ja, bola pravidelne servisovana ale poslednych par rokov stala v kute. Tieto penove kruzky boli uplne suche, vsetok olej stiekol nadol, kruzky sa rozpadali dotykom, k tomu sa cast z nich napevno prilepila na nohy vidlice koli comu na tom mieste ta povrchova uprava ako keby zoxidovala. Vo vysledku na nohach bronzovej farby vidno miesta ktore su do biela a nie su uplne hladke - na lowcost dirtak na pumptrack "co dom dal" je to ale este fajn.
Náhodou som objavil túto tému, tak mám aj ja niečo. Ako vypouživať brašňu na rám do mŕtva Už mám objednanú novú ešte týždeň ju pojazdím, bola kupena z ali vydržala skoro rok ale radšej som sa rozhodol teraz zainvestovať a kúpil som drahšiu v naších konšinách.
a dam dnes aj jednu vlastnu demolaciu, a rovno sem do smrtivlakna.
Cez vikend som zistil, ze mi zacal strasne strielat treti najvacsi pastorok, a teda podla tych zubov je uz ozaj po smrti.
Ostatne pastorky, aj ked tiez vyzeraju hrozne, zatial nestrielali. Tak ale co uz, nadisiel cas na kompletnu vymenu pohonu, nastastie mam jednu sadu v zasobe
- kazeta Sun Race CSMZ90 11-51t 12-Speed
- najazdenych 20350 km (od jula 2020 kedy som kupil tuto Orbeu)
- vyskove metre cca 250k
- tocene 4 retaze, s intervalom 1500 km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co pozeram plaste, tak nie kazdy drot je Standard zmes. Aspon teda na mtbiker shope.
Nasiel som drot aj s Pure grip. Takze aky je ten moj plast neeviem, ale zrejme ten standard.
Cez vikend som zistil, ze mi zacal strasne strielat treti najvacsi pastorok, a teda podla tych zubov je uz ozaj po smrti.
Ostatne pastorky, aj ked tiez vyzeraju hrozne, zatial nestrielali. Tak ale co uz, nadisiel cas na kompletnu vymenu pohonu, nastastie mam jednu sadu v zasobe
- kazeta Sun Race CSMZ90 11-51t 12-Speed
- najazdenych 20350 km (od jula 2020 kedy som kupil tuto Orbeu)
- vyskove metre cca 250k
- tocene 4 retaze, s intervalom 1500 km