Práve som sa vrátil z obhliadky od garaze, sused odnaproti chce urobiť generálku na záhradnom bajku, reťaz som odmeral 135,4mm nenapnutu ;-] niekedy mu to preskakuje ale do záhrady to predsa stačí, a reťaz ešte nemá ani 30 rokov ...
Kolko maju mm? Ja som raz tocil do cca. 134mm Oka na retazi uz len vyseli
ked niekde vyhrabem mierku, tak odmeriam pretoze neorientujem sa podla toho. Proste len tocim retaze az do smrti pohonu.
Mozno vsak pre dalsiu sadu by som mal zvysit pocet na 5 retazi, a mozno aj znizit interval na cojaviem 1300 Ale zas nechcem to zbytocne prehanat, je to predsalen vsetko spotrebak
Kks to co si v nich robil, podla toho ako vyzeraju zjavne nebude problem v tretrach Ja mam od rovnakeho obdobia "slabsie" xc501 a mohol by som ich predat ako zanovne, a to maju +-20k km. To si kup nejake pohorky alebo co...
Kto sleduje aké trasy a výjazdy dávam, nemôže sa čudovať. Iba po zvážniciach jazdiť je pre mňa vrcholná nuda a nie je to môj štýl. Občas treba aj potlačiť, veru. Asi najväčší problém sú moje široké nohy, aj preto sa tak rozleteli do strán. Teraz mám NorthWave wide a už mám do nich tiež nožom zarezané na boku, nech toľko netlačia. Počítam, že aj extra wide topánky mi nebudú stačiť. Dajte tip na extra wide turistické spd tretry
Mam aj ja take xc tretry co sluzili trosku na iny ucel:) je to tak ked sa chodi tak ze si ukazes prstom na mape a ides tam castokrat sa pasujes s podmiekami inymi ale na mape vsetko vyzera jednoduchsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolko maju mm? Ja som raz tocil do cca. 134mm Oka na retazi uz len vyseli
ked niekde vyhrabem mierku, tak odmeriam
Mozno vsak pre dalsiu sadu by som mal zvysit pocet na 5 retazi, a mozno aj znizit interval na cojaviem 1300
vyzera ze kvalitna ocel vydrzi ...
Ten polmesiac v strede je predrate voditko.
Dovod vymeny nie je ta zodrata cast, ale vykrivenie - neradilo na velky prevodnik.
"podme touto zvaznicou, uvidime, kam nas dovedie