Lokalizácia
Formulár sa odosiela
elektronicka posta ako dokaz? ked si to riesil tak ok ale inak sa mi to zda ako cista blbost. ja si spravim taku vselijaku elektronicku postu medzi roznymi freemailovymi adresami ze sa dozvies ze si mi mal poslat zirafu v porsche a dosla vidlica.
Zobraziť komentár 20.08.2007 - 23:02:02
00
Hovorim, stalo sa mi to a dotycny bol nuteny vratit mi prachy.
Zobraziť komentár 20.08.2007 - 23:03:36
00
kym/cim nuteny?
Zobraziť komentár 20.08.2007 - 23:08:07
00
Adminom stranky na ktorej sa to predavalo.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 10:35:25
00
ale to je len bububu dam ta na policiu ale v skustocnosti co s tym spravia? si mal stastie ze sa zlakol.. keby sa nezlakol ako mu dokazes co ti mal poslat/nemal poslat atd
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 10:40:46
00
email sa berie ako dokazovy material!
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 11:01:34
00
Josifek, dúfam, že si si vedomý toho, že admin danej stránky mohol maximálne dotyčnému zablokovať prístup na svoju stránku, nič viac. Inak musel byť mdlého rozumu, keďže na ten podvod minimálne nezmenil identitu, aby na neho potom nikto neprišiel.

Ja práve kvôli týmto veciam dobierkam na inzerát nedôverujem, či už dobierka pre mňa alebo dobierka odo mňa. Náhodou začne druhá strana vymýšľať, že v mojom balíku nič nebolo, ako mu dokážem, že som mu poslal? Asi zase len natočiť video bez akéhokoľvek strihu.. od zabalenia až po odoslanie na pošte s veľkým detailom na správnu adresu a aj tak by ma mohol podozrievať, že som spriahnutý s poštovým úradníkom, ktorý mi po dokončení videa dal nazad balík a ja som to vybral a zbalil nanovo. :)
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 11:10:17
00
no ved sa berie ale najprv by si musel dokazat ze tomu cloveku co ti poslal / neposlal nieco ine na dobierku patri dany email. lebo chapes ze ked mi posle janko hrasko brzdu (aj ked som sa s nim tak dohodol) tak si zalozim ucet na azete [email protected] a a spravim si sam so sebou fiktivnu komunikaciu akoze mi mal poslat nie brzdu hayes ale hope a teraz ho budem zalovat aj ked sme sa sice niekde inde dohodli predtym ze mi posle hayes ale ja si idem spravit prdel tak poviem ze mi mal poslat hope. no jaku ma toto (mail) hodnovernost?

edit> no brm ma predbehol ale napisal cca to co tam zabalis a co vybalis je stale len dokazom toho co tam zabalis alebo vybalis ale nijak nedokazes co si tam naozaj mal zabalit alebo co si si objednal.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 11:14:09
00
a ten janko hrasko sa ako prihlasi na tvoj mail [email protected]? ci nenapadne mu niekedy posles heslo?
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 12:10:16
00
btw mail ma hlavicku ... a nemyslim ze priemerny netovy obchod pouziva ip anonymizer, anonymne webmaile a podobne veci cize vsetko je lahko stopovatelne ... ak podas trestne oznamenie
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 12:15:26
00
a ten janko hrasko sa ako prihlasi na tvoj mail [email protected]? ci nenapadne mu niekedy posles heslo?

ti fakt nedochadza? jak v topicu meridy... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam - aby som ukazal ze dokazova vaha mailov je velmi pochybna

btw mail ma hlavicku ... a nemyslim ze priemerny netovy obchod pouziva ip anonymizer, anonymne webmaile a podobne veci cize vsetko je lahko stopovatelne ... ak podas trestne oznamenie

hm no oni maju tvoju objednavku ze si napisal ze chces predmet A a ty nafilmujes otvaranie balika od nich a bude tam predmet A takze smola. alebo to nenafilmujes a nasledne povies ze si dostal predmet B ale to je len tvrdenie proti tvrdeniu.

a btw z vlastneho mail servra si mozes sam poslat mail s akoukolvek vymyslenou hlavickou. a myslim ze to zvladne aj neodbornik.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 14:02:03
00

... sak ten email si vytvorim za ucelom tvorby fiktivnej posty od janka hraska lebo neviem ako mi dokaze ze to nie on mi posielal maily z tej adresy ale ja sam

no ved on sa moze takisto "branit" tym, ze to nie je jeho schranka...teda napr nevie, ake je na nu heslo. tak neviem komu tu co nedochadza :roll:

a ako ty dokazes, ze ti to poslal niekto iny a nie ty sam sebe?

aby som ukazal ze dokazova vaha mailov je velmi pochybna

to, ze dokazovat nieco e-mailom je velmi tazke(ak vobec mozne), suhlasim.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 14:17:41
00
no ved on sa moze takisto "branit" tym, ze to nie je jeho schranka...teda napr nevie, ake je na nu heslo. tak neviem komu tu co nedochadza :roll:

a ako ty dokazes, ze ti to poslal niekto iny a nie ty sam sebe?

no nemoze dokazat ze to nie je jeho schranka. neznamena to ze to je jeho schranka ale teda sa to neda pouzit ako dokaz.

a ja to nemam ako dokazat ci som si to ja posielal sam alebo mi to skutocne predajca posielal.

preto som to pisal na takomto priklade ze si sam idem posielat postu aby bolo jasne ze sa to nemoze pouzit ako dokaz ked si rovnaky dokaz viem sam vyrobit...

preto je dobierka nieco ako ruleta...
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 14:42:51
00
cize ked zhrnieme tuto temu tak nekupovat nic od nikoho na inzerat lebo co ked ;-] alebo to rozsirime aj na webobchod?
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 16:23:32
00
pokial ten webobchod fahci na freehostingu, tak tam zahrnme aj ten =]
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 21:40:57
00
keyboard_arrow_up