Ahojte. Aký máte názor na dieťa a ebajk? Máme 12 ročnú dcéru, ktorej sa prestalo chcieť úplne jazdiť a aj iné športové aktivity sa znížili dá sa povedať na nulu. Žena teda navrhla, aby sme jej kúpili ebajk, aby sme mohli znova ísť na spoločné výlety a malá nejaký pohyb (nie je však obézna, žiadne zdravotné problémy, len sa jej jednoducho nechce). Máme aj 15 ročnú dcéru, ktorú bajkuje v pohode, tak nám teraz vzniká problém, že ak niekde aj chceme ísť, tak možno iba na dosť jednoduché a krátke trasy, ktoré ale už tú 15 ročnú nebavia, alebo sa musíme rozdeliť a pod. Osobne s tým ebajkom pre tínedžera mám celkom problém, na druhej strane by to však mohlo trochu pomôcť.
...a ako bonus k tým všetkým snahám o výlety, aktivity a skladanie superbikov, sa na prahu dospelosti potomka možno aj dočkáte výčitky "Stále muselo byť po tvojom ! "
Ešte ju bavia prechádzky mestami. V Prahe sme nachodili 25 km za deň, podobne v Budapešti. Tak som asi odsúdený na mestskú turistiku, ktorú zasa ja vrcholne neznášam. 😅
Teraz počkaj, ide studená jeseň, zima teda dážď, sneh ... na bicykel či ebicykel sa jej veľmi nebude chcieť. Aj my doma synov bike už zimujeme.
Až začne jar - uvidíš či sa ne/zmení situácia. Teda ak ostatné decká v triede nevytiahnu elektrokolobežky ....
Treba si pockat ked dorastie a skusat, u nas starsi je zápasnik, ma 15r. a nebajkuje pravidelne ale nerobi mu to ziadny problem. skusame od 3r., od 26ky a 12r ho to da sa povedat uz bavi lebo ten bajk mu aj co to odpruží. Dovtedy sa dost trapil. Potom uz 29 S-ko, tento rok M-ko a minimalne dovolenku na svk/czk pojazdime a obcas aj nejaku 20ku pretek. Ale neham ho sameho nech si ide svoje tempo ...ziadne otec+syn aby som hundral za chrbtom?. Mladsi ma 12r, uz podedil tu 26ku a obcas nieco prejdeme. Ale sam povie ze to nema rad, ale min raz za mesiac ideme. Uspech tohto leta je ze nohy mu zosilneli a dokaze sam vypnut/zapnut spd.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Až začne jar - uvidíš či sa ne/zmení situácia. Teda ak ostatné decká v triede nevytiahnu elektrokolobežky ....