A načo by bola starému,chorému, človeku nejaká e-motorka?🤔
Tiež neviem... Ale furt počúvam, čítam, že e-motorky aj pedeleky sú najmä pre starších a chorých, pre ktorých už nie je vhodné pedálovanie bez pomoci motorčeka.
Som starší, mám problémy s kolenom, som po operácii srdca a stále jazdím za vlastné, takže mi vychádza, že pedeleky a e-motorky sú určené najmä pre tých, čo to nemajú v hlave v poriadku. A táto téma mi to potvrdzuje.
Dobrý deduško,ale ebiku sa netreba báť.Na ňom sa dá rovnako šliapať ako na biobiku,a niekde pri 26km/h sa to vypne,a môžete si to užívať " za vlastne" a ten pocit,že ťahajte rádovo o 10kil ťažšiu kravu,aj vám z toho ešte cvrkne?
V lese bola nástenka a tak uchytkom som zazrel že tam písali koľko vydrží žuvačka koľko vajgel koľko pet fľaška,postuduj ci tam není koľko vydrží baterka.
V lese bola nástenka a tak uchytkom som zazrel že tam písali koľko vydrží žuvačka koľko vajgel koľko pet fľaška,postuduj ci tam není koľko vydrží baterka.
Slušne sa pýtam, tak som čakala odpoveď. Ale čítať viem, tak pozriem tvoje fotky biku a nájdem si to na nete Vďaka
Tiež neviem... Ale furt počúvam, čítam, že e-motorky aj pedeleky sú najmä pre starších a chorých, pre ktorých už nie je vhodné pedálovanie bez pomoci motorčeka.
Som starší, mám problémy s kolenom, som po operácii srdca a stále jazdím za vlastné, takže mi vychádza, že pedeleky a e-motorky sú určené najmä pre tých, čo to nemajú v hlave v poriadku. A táto téma mi to potvrdzuje.
Spomenul som si na jedneho pana, co chodi zliechovske kopce na cestaku.
Mohol by mat baterkosrot, ale nema.. On to bravurne dava s jednou nohou !
Baterky=vyhovorky.
peter120 Toho pána stretávam To je u mňa makač par excellence (moje prvé stretnutie s ním som si uchoval, nemohol som tomu uveriť čo vidím v takom teréne aký tu máme).
Nie tuleň na ebajku čo sa vyvezie a selfíčkuje na kopci, ktorý by mohol bez motora obdivovať akurát na pohľadnici.
Takéto tvrdenie je smiešne.
To potom aj erotické domy by boli len pre starých, nevládnych, scvrknutých, a chorých na hlavu, na ktorých sa už žiadna žena nepozrie. Pravdou však je že tam chodia väčšinou mladí...a nie preto že by mali núdzu o ženy v okolí, ale preto aby zažili to najlepšie čo sa v danej kategórii zažiť dá. A to sa dá vychutnať práve vtedy keď je aj vlastná energia na vrchole. Preto si mladí tiež kupujú ebiky. Aby vyťažili z jeho možností všetko.
Niekedy paličku na chôdzu nosili len dedkovia a starí ľudia. Dnes na túrach majú paličky všetci, ktorí sa rozhodnú si ich zobrať. A je normálne aby nejaký dedko išiel naschvál bez paličky len aby dokázal že ju nepotrebuje??? A pritom hejtoval ostatných??? smiešne
Tiež som včera videl biobikera. Hrubý kožuch, baranica, motalo ho zo strany na stranu - ledva išiel, na volante 4 igelitky a na nosiči vrece s plastovými fľašami. Keď uvidím ešte jedného takého mám to brať ako typického biobikera a argumentovať že všetci ostatní sú rovnakí ??? Podľa niektorých tu asi áno ...
Keď si pôjdem skočiť bungee jumping, tak rád použijem brzdnú prípomoc toho lana. Nevim ako by sa k tomu stavali bioskokani ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A tí chudí...no to už sú tí tučkovia čo už schudli
Voĺba ebiku je výsledkom rozumu. Obyčajny bike si kúpi hocikto...
Múdre slová, ako z veľkej knihy!
E-motorku si kúpi len starší odo mňa (>70), chorý na nohy a srdce a prípadne taký, čo je chorý na hlavu
Slušne sa pýtam, tak som čakala odpoveď. Ale čítať viem, tak pozriem tvoje fotky biku a nájdem si to na nete
Tento tyzden som ich par stretol.
Tempo podozrive, kadencia zmrznuteho snehuliaka, hrube saty.
Tak obleceny nechodim/nemam ani v mrazoch.
Môžem sa ti slušne ospravedlniť,bude to tým ze si v nesprávnej téme.Tu sa hejtuje...
Spomenul som si na jedneho pana, co chodi zliechovske kopce na cestaku.
Mohol by mat baterkosrot, ale nema.. On to bravurne dava s jednou nohou !
Baterky=vyhovorky.
Nie tuleň na ebajku čo sa vyvezie a selfíčkuje na kopci, ktorý by mohol bez motora obdivovať akurát na pohľadnici.
Takéto tvrdenie je smiešne.
To potom aj erotické domy by boli len pre starých, nevládnych, scvrknutých, a chorých na hlavu, na ktorých sa už žiadna žena nepozrie. Pravdou však je že tam chodia väčšinou mladí...a nie preto že by mali núdzu o ženy v okolí, ale preto aby zažili to najlepšie čo sa v danej kategórii zažiť dá. A to sa dá vychutnať práve vtedy keď je aj vlastná energia na vrchole. Preto si mladí tiež kupujú ebiky. Aby vyťažili z jeho možností všetko.
Niekedy paličku na chôdzu nosili len dedkovia a starí ľudia. Dnes na túrach majú paličky všetci, ktorí sa rozhodnú si ich zobrať. A je normálne aby nejaký dedko išiel naschvál bez paličky len aby dokázal že ju nepotrebuje??? A pritom hejtoval ostatných??? smiešne
Tiež som včera videl biobikera. Hrubý kožuch, baranica, motalo ho zo strany na stranu - ledva išiel, na volante 4 igelitky a na nosiči vrece s plastovými fľašami. Keď uvidím ešte jedného takého mám to brať ako typického biobikera a argumentovať že všetci ostatní sú rovnakí ??? Podľa niektorých tu asi áno ...
Keď si pôjdem skočiť bungee jumping, tak rád použijem brzdnú prípomoc toho lana. Nevim ako by sa k tomu stavali bioskokani ...