Radost z vitazstva? Ja necitim potrebu vitazit. Neznasam formulaciu o pokorenych vrcholoch. Mam radost zo zazitkov, zo stretnuti s fajn ludmi a najvacsiu radost mam, dufam ze budem pochopeny, ked zistim, ze som v pohode a su v pohode so mnou obcas aj o generaciu mladsi ludia. Drzi ma to nad vodou.
Sa skusim votriet. Velmi dlho som na vychode nebol. Trosku ma prevedies Kosicami ked konecne pride cas a zjavim sa tam, dedku?
Nedávno som mal podobný zážitok s popadanými stromami v slovenskom raji v useku Geravy- Novovesská huta. Este že som mal tú skladaciu pílku a prerezal pár konárov aby som mohol popod stromy prejsť. Inak by som to asi nedal …
Inak Makita robí 36v elektrickú reťazovú pílu a nebol by problém ju pripojiť k ebikovej baterke
Teraz sa skúste vžiť do mojich bajkpackingových zážitkov, prehodiť bágle a bajk cez plot (150-200cm vysoký) ??? napríklad, 5km cesty po poli (skratka) a na konci pole oddelené od cesty plotom.
Chlapi, uz za mladi sme si overili že v drvivej väčšine je naokolo bližšie …
Takže keď už mám tu skladaciu pilku na drevo v základnej výbave, tak tam pridám aj štípačky na pletivo…. Samozrejme aj nejaký radlovací drôt na spätnú opravu …
Chlapi, každý si na biku nosí čo chce. Niekto si tam navešia 15 kg všeličoho a ide na bikepacking. Čo je divné že si tam seriózny ebiker zoberie náhradnú baterku, nabíjačku, pílku, kliešte na drôt, sekerku, sekáč, termosku s polievkou, varič, špekáčky, palice na opekanie(teleskopické), plavky, uterák, veci na holenie, čelovku, sonický šrubovák a náhradné ponožky??? Nikdy neviete kedy sa vám to zíde ...
Este nafukovaciu ancu, kompresor, 100m predlzovacku a maly sikovny generator, nebude ju predsa nafukovat hubou
A samozrejme ze je to kazdeho osobna vec, ale prdel si z toho robit treba.
Aj ked niekto kto nosi do lesa teleskopicke palice na opekanie si ju robi zo seba sam (dufam, ze opeka na dvojplatnicke )
Včera som sa pristavil pri dvoch bikeroch, čo menili defekt. Pomoc už nepotrebovali, tak som chvíľu kecal a zatiaľ sa pristavil starší pán na ebiku a tiež ochotne ponúkol pomoc.
Takže rozhodne nehádzať všetkých do jedného vreca.
Druhá príhoda bola medzi Pezinkom a Jurom, kde som v kopci zbadal stáť pekný vyblýskaný ebike a vedľa ležať pána odhadom 65r. Vedľa neho hodený bidon. Tak ma prvé napadlo, či je ok a začal som ho kriesiť. Po treťom pokuse prišiel k sebe. Pomoc odmietol a vysvetlil mi, že v Ivánke boli hody a nejak mu to zapísalo Komunikoval v pohode, tak mi dal veľké žehnanie na cestu a pokračoval som.
Niektorí ten ebike používajú len ako dopravný prostriedok, nie ako športové náčinie, tak si nepliesť tieto dve skupiny. Na prvý pohľad sú si podobné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sa skusim votriet. Velmi dlho som na vychode nebol. Trosku ma prevedies Kosicami ked konecne pride cas a zjavim sa tam, dedku?
na nervy staci aj 15kg
Inak Makita robí 36v elektrickú reťazovú pílu a nebol by problém ju pripojiť k ebikovej baterke
No problem, vnucik.
Takže keď už mám tu skladaciu pilku na drevo v základnej výbave, tak tam pridám aj štípačky na pletivo…. Samozrejme aj nejaký radlovací drôt na spätnú opravu …
Sloboda
Hej ale skratkou to je zábavnejšie 🤣
nekup to za ty prachy.. keby bike neposluchal uz by siel naposledy dolu roklinou..
nekup to za ty prachy.. keby bike neposluchal uz by siel naposledy dolu roklinou..
Podľa tvojej reakcie by si do tej rokliny nepustil ani bajk s pätinovou cenou.
Takže kľud.
A samozrejme ze je to kazdeho osobna vec, ale prdel si z toho robit treba.
Aj ked niekto kto nosi do lesa teleskopicke palice na opekanie si ju robi zo seba sam (dufam, ze opeka na dvojplatnicke
Takže rozhodne nehádzať všetkých do jedného vreca.
Druhá príhoda bola medzi Pezinkom a Jurom, kde som v kopci zbadal stáť pekný vyblýskaný ebike a vedľa ležať pána odhadom 65r. Vedľa neho hodený bidon. Tak ma prvé napadlo, či je ok a začal som ho kriesiť. Po treťom pokuse prišiel k sebe. Pomoc odmietol a vysvetlil mi, že v Ivánke boli hody a nejak mu to zapísalo
Niektorí ten ebike používajú len ako dopravný prostriedok, nie ako športové náčinie, tak si nepliesť tieto dve skupiny. Na prvý pohľad sú si podobné.