Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Konecne to niekto objavil ... co pijes? (Ale velmi sa nerozbehni - vies chudobny dochodca ...
Ak existuje v človeku harmónia medzi telom a duchom, tak prekonávanie samého seba odpadá, pretože nieje nutné. Obaja totiž ťahajú rovnakým smerom a nevzniká nežiadúce napätie. A vtedy sú výsledky ešte lepšie. Súťaž potrebuje iba ľudské ego ktoré sa rado porovnáva a potrebuje mať pocit najlepšieho v okolí. Je to obyčajný nízky živočíšny pud. To bohužial často vedie k sklamaniu a nadmernému opotrebeniu tela čo sa v neskoršom veku prejaví ako choroba.
Naviac energia získaná takýmito víťazstvami neostane dlho prítomná a po krátkej dobe potrebuje obnovovanie, čo zase vedie k neustálemu tlaku na psychiku aby dosiahol jedinec víťazstvo. Ak ho nedosiahne, či náhodou nemôže ďalej súťažiť (či športovať) zo zdravotných dôvodov, tak prichádzajú smútok, depresia, a niekedy to vedie až k samovražde. Je to presne priebeh drogovo závislého človeka. A to je nebezpečné.
Ó môj šlapací brat použil motorovú prípomoc na odstraňovanie trávy, ale odmieta ju na potulkách prírodou??? Veď práve kosením s kosou by si si mohol vypracovať svaly, ktoré pri byciklovaní nenamáhaš a tak by si mal rovnomernejšiu postavu. Je to také pokrytectvo, či dokonca farizejstvo vodu kázať a víno piť ....
Niekde je baterka super a niekde hnus. Osobne sa divím že ju niektorí hejteri už nevyhodili aj z auta
https://sport-wiki.org/
https://sk.wikipedia.org/wiki/%C5%A0port
Najlepšou výhodou súťaženia v dnešnej dobe je že si môžeš niektoré výsledky vopred kúpiť
Rozdiel ani tak nie je pri športovaní, či je to rekreačný tréning alebo amatérske preteky. Skôr vidím rozdiel v tom, že ten kto športuje nemusí byť automaticky športovec. Športovec je pre mňa ten čo tomu venuje celý svoj existenčný čas a je to zároveň aj jeden alebo jediný zdroj príjmu, teda tí čo sa tým vylovene živia a podriaďujú tomu všetko. Ale ja ako zamestnaný človek, ktorý si po práci ide zašportovať, sa za športovca naozaj nepokladám.
Idem hejtovať, to ti myslím ide lepšie ako bikovanie
Z lingvistického hľadiska pochádza pojem šport (alebo anglicky sport) pravdepodobne z francúzskeho „desport“ či „deport“, čo znamená zábavu alebo oprostenie sa od povinností. Slovo „desport“ má svoj pôvod pravdepodobne ešte v latinskom „deportare“, znamenajúcom baviť sa.
ty co si spadol z čerešne, ved pravda nezáleží od toho kto hovorí
nuž to bikovanie si môžme porovnať ak naberieš odvahu, a teší ma že moje hejty neberieš na ľahkú váhu ;-]
a ty ked napíšeš že v unixe je jeden nič 42 Ničov tak si jak moja 86 ročná mama co minule zadrela že kúpila práčku za 9 500 korún
Ako by povedala tá slávna pani: "Tak ja nevjem uš".
EDIT: 242. strane