Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
marseluspp no...včera som videl jedného 60+ r. e-bikera v obtiahnutom dúhovom drese Bora...pobavilo.
ja nevyžadujem pozdrav od nikoho,mňa to vlastne otravuje...
a ty nerozumieš princípu toho oblečenia? FUNKČNOSŤ... pot ide do toho,raz dva sa odparí a si v pohode, voľné bavlnené tričko ti vyschne až keď ho po výjazde vyvesíš doma na šnúru...
Ospravedlňujem sa že ti odpovedám trochu neskôr, ale bol som sa previesť na gravel biku bez elektriky ako zarytý ebiker som asi porušil pravidlá.
Ale názov nikoho neoprávňuje aby tu boli urážaní alebo opluvaní ludia.
Mne osobne je milší mladý ebiker ako mladý vysedávač po krčmách.
Tu sa nehejtuju e-bikeri(ky), ktori sa na pedelecu prevezu. Tu sa hejtuju e-motorkari, ktori sa vydavaju za cyklistov (sportovcov) a hladaju rozne vyhovorky, preco to robia (porusuju zakon).
voľný mtb dres bude v poriadku, vyschne dostatočne rýchlo?
To aby sme vedeli s kym mame tú česť
Ale vidim rozdiel medzi cyklistom a e-motorkarom, ktori jazdia ci pi dunajskek hradzi alebo na pezinsku Babu.
Rovnako vidim rozdiel medzi cykloturistom, ktory ide na tazko na tyzden napr. do Dolomitov a e-motorkarom, ktory ide na tazko do tych istych Dolomitov.
nech si maju, ale v sulade so zakonom. ziadny cip.
teraz cakam kto vyleti s protiargumentmi ze ako ten cip je vlastne suprovy...a je nutne bike mat nacipovany...
Treba zmeniť legislatívu. Ak ti zistia, že máš zťp-bicy upravený na vyššiu rýchlosť, tak zabavovať. Ako ti zabavia techničák od vozidla ak máš napr. nepovolené tmavé fólie na sklách alebo iné nepovolené vylepšenie. A môžeš si volať odvoz.
môže sa to tak zdať. ale aby si dosiahol stabilných 24,99kmh musíš vyvinúť nejakú kadenciu a napr. pri niekoľko kilometrovom stúpaní to nie je až taká sranda ako si tu mnohí myslíte.
A ešte je tu jedna pravda. Ebiker využíva svoju energiu v práci aby zarobil peniaze na zaplatenie vyššej ceny ebiku a hlavne elektriky ktorou ho nabíja. Takže zákon o zachovaní energie tu platí tiež. Tá námaha, ktorú na ebiku nevidno sa vykonala už dávno predtým na inom mieste. ...
Toto podla mna nepatri do tejto temy, ale rovno do Hlody fora
Ja som za. Za subežnú jazdu cyklistov vedľa seba na ceste by mohli odstrihovať ventilky. Za jazdu v strede jazdneho pruhu 100 klikov. Za arogantné mavanie a prostredník - zhabať bike. To by sa preriedilo biosov na cestách … a hlavne by zacali byť konečne zodpovední ….