Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Lebo inak vam bude ukazovat nepresne vysku.
No ale v Garmine si môžeš zadať niekoľko bodov so skutočnou výškou. Prídeš do bodu a Garmin sa ti skalibruje. Ja mám taký bod hneď pred barákom.
teraz som pozrel ten najstrmší segment na Vršatci, má 13,8 %, môže sa zdať že nie sú veľké rozdiely napr. medzi 12 %, 13,8 %, 15 %, 16,8 %, ... v priemerných sklonoch na takýchto väčších vzdialenostiach ale sú, sakramensky velké rozdiely sú to, 19 % na pol kilometri na Vršatci neni, to je možno na Zoncolane
Niektorí bioši sa mi zdajú ako cvičené ***** čo sa naučili niekoľko vecí, stále ich opakujú a nechcú už nič iné skúšať. To že nerozumejú ebikom a dokonca by som mohol tvrdiť že z nich majú fóbiu, neznamená že sú ebiky zlé. To akokeby ste mali predsudky voči silikónovým prsiam. "Radšej ovisnuté, ale prírodné ... Silikónov sa nikdy nedotknem!!!" tvrdia vám podobní biocicoši ...
Čo majú vlastne bioši za zážitok keď sa trtolia pomaly hore kopcom rýchlosťou že aj lepší chodec ich predbehne? Ale čo keď práve tieto typy ľudí majú pohodové manželstvo či nudný život a tak sa snažia si nejaké utrpenie vyrobiť sami. Tradičné bicyklovanie bude asi nejaký druh masochizmu, ktorého zástancovia vlastne nechcú opustiť tento druh zábavy, lebo práve to utrpenie im spôsobuje radosť zo života....
Ebiker je tvor rozumný a vie kde je hranica medzi zábavou a utrpením. Ebikerovim cieľom je sa baviť a športovať zároveň. V posilke sa niektorí tvária profesionálne a sústredia sa na makanie (bioši) a niektorí si idú zacvičiť pre radosť (ebikeri) a ešte aj pokecajú s fajn babenkami čo tam cvičia a nevadí im že nanaplnili celý potrebný časový fond sústavným cvičením po ktorom sú fantasticky zmorení.... No je to na vás, buď zažijete rozvoj osobnostii, ale si budete krútiť bezcielne nožičkami za svoje až do konca vekov. Vraví sa že múdrosť prichádza s vekom, ale zdá sa mi že mnohým prichádza vek sám ...
Je veľká pravda že najlepší život je vyvážený život. Ebike je taký stred medzi nudným bicyklom a adrenalínovou motorkou. To je tá správna cesta, keď máš možnosť si zvoliť počas jazdy či si viac cyklista či viac motorkár. Načo byť otrokom svojho starodávneho bicykla???
marceluspp: starodavny bajk ocenis, ked ti padne na nohu
A toto kludne davam do hlodov ci ineho chapania reality:
Ebiker je tvor rozumný a vie kde je hranica medzi zábavou a utrpením. Ebikerovim cieľom je sa baviť a športovať zároveň.
Vseobecne tvrdenie, nicim nepodlozene, skor nepravda ako fakt, ked sa uz mame drzat temy;)
toto je asi najstrmsia stena co tu mame
https://www.strava.com/segments/10243590
400m 16,5%
ale zaver konci niekde pri 25-30 a tam ma uz slusne vypinalo
raz som skusal na MTB toto ale moj bike na to nie je vhodny
https://www.strava.com/segments/11665242
To je nebodaj tá cesta na Monte Lusari čo mali ako časovku tento rok na Gire?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ale ebiker tam isiel ako gula
dost záleží v prudkých kopcoch nie len od bicykla ale aj od váhy cyklistu, Sagan ked bol trocha lahší bol dobrý aj v prudších kopcoch, napr. tuto ked vyhral etapu tak kopec s 30 % vyšlapal pret Purito Rodriguezom, ...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down