Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Sa skusim votriet. Velmi dlho som na vychode nebol. Trosku ma prevedies Kosicami ked konecne pride cas a zjavim sa tam, dedku?
na nervy staci aj 15kg
Inak Makita robí 36v elektrickú reťazovú pílu a nebol by problém ju pripojiť k ebikovej baterke
No problem, vnucik.
Takže keď už mám tu skladaciu pilku na drevo v základnej výbave, tak tam pridám aj štípačky na pletivo…. Samozrejme aj nejaký radlovací drôt na spätnú opravu …
Sloboda
Hej ale skratkou to je zábavnejšie 🤣
nekup to za ty prachy.. keby bike neposluchal uz by siel naposledy dolu roklinou..
nekup to za ty prachy.. keby bike neposluchal uz by siel naposledy dolu roklinou..
Podľa tvojej reakcie by si do tej rokliny nepustil ani bajk s pätinovou cenou.
Takže kľud.
A samozrejme ze je to kazdeho osobna vec, ale prdel si z toho robit treba.
Aj ked niekto kto nosi do lesa teleskopicke palice na opekanie si ju robi zo seba sam (dufam, ze opeka na dvojplatnicke
Takže rozhodne nehádzať všetkých do jedného vreca.
Druhá príhoda bola medzi Pezinkom a Jurom, kde som v kopci zbadal stáť pekný vyblýskaný ebike a vedľa ležať pána odhadom 65r. Vedľa neho hodený bidon. Tak ma prvé napadlo, či je ok a začal som ho kriesiť. Po treťom pokuse prišiel k sebe. Pomoc odmietol a vysvetlil mi, že v Ivánke boli hody a nejak mu to zapísalo
Niektorí ten ebike používajú len ako dopravný prostriedok, nie ako športové náčinie, tak si nepliesť tieto dve skupiny. Na prvý pohľad sú si podobné.