Ukludni sa. Na Dunajskej hradzi mozno. Neviem kedy padli teploty pod 10 stupnov. Ja mam v novembri zatial 190 km a 2300 m prevysenia. Bezne stratavam e-bikerov, ne-e bikerov (MTB, cestaky,
gravely ... ) a az na viac nez vzacne vynimky sa pozdravime, ideme dalej resp. ak na zastavke tak pri pive pokecame. Priznavam ale ak treba popriem, ze v nedelu som si dal radsej velky caj s malym rumom.

Neviem ako u Vás v Košiciach, ale v sobotu bolo v BA a v okolí slnečno a poobede 10 stupňov. Na slnku aj viac.
Na 112 km k Neusiedler see a späť som nestretol ani jedného. A že sa to tam s nimi hemží aj na tých rovinách. Ale je pravda, že fúkal dosť silný východný vietor a to ich mohlo odradiť tiež.
Na hrádzi som v ten deň nebol, tak je možné, že pri tých 10 stupňoch to dali iba po prvý bufet, ktorý je ešte na mestskom úseku hrádze a tam do seba hádzali jeden rum za druhým aby rozmrzli.
Ale úplne mŕtvo nebolo. Na rakúskych cestičkách cez víkend stretneš stále dosť bratislavských skupín cesťákov v počte 6 až 10 ks. A to sú teploty koľkokrát aj oveľa nižšie ako 10 stupňov.
Však v nedeľu boli v BA ledva 4 stupne čo sa držala hmla až do nejakej 12tej. A aj napriek tomu sme sa zišli v počte cca 50 ks na spoločnú jazdu slobody k výročiu 17.11.