xyz dopísal som v príspevku vyššie. Stredná štatistická dľžka života u mužov v SR je cca 74 rokov. Je to o šťastí, genetike atď.
28.06.2025 - 19:27:06
00
Je to tu dobra komedia =)

Silne slova ako bude aj v 70 lietat po kopcoch, atd.
Este mi tu chybaju tie starsie vyjadrenia ako s pokorou odlozi bike do pivnice a bude spominat na jazdy.
Ja len dodam: V depke az kym neumrie alebo dostane rozum a kupi si ebike.
.
Chlapci nikto neviete co s vami bude o rok, nieto o 20.
Sa pozrite do inych vlakien ake maju tu sportovci, bikeri zdravotne problemy.

To, ze mas teraz super vysledky, trenujes o dusu a ide ti karta, este neznamena, ze o rok (ci par) nemozes byt zdravotne v problemoch alebo aj mrtvy.
Kolko mas vo svete prikladov medzi dovtedy zdravymi sportovcami.
Ani ked to so sportom prehanas, ides na doraz, nie je vzdy dobre.
Menej je niekedy viac.
---

jj, Sobi 20. Vtedy si zase ti starsi okolo vraveli:
"Mlady sa tu vyvaza na bicykli, To za nasich mladych cias sme chodili 15 km pesi do obchodu alebo do skoly a dnes si tu lietaju na bicygloch."

Kazda doba ma svoje specifika, ze =)
28.06.2025 - 19:29:59
04
Mne žily netrhajú. Jediné čo ma vždy napadne, že prečo sa neoblečú nejako pohodlnejšie. Funkčné športové oblečenie mi k tým e-bikom nejako nepasuje. To ako keby sa harleyák nasúkal do kombinézy a na hlavu dal integrálu. Prídu mi smiešni tí ľudkovia.
28.06.2025 - 19:42:16
00
arrow_leftxyz napísal:
mňa by zaujímal vek používateľa sorcerer... stavil by som sa že je mladší ako ja, pozeral som teraz jeho fotky...všade samý klasický e-tučko no neviem ktorý je on

klasický e-tučko :D :D :D mňa na mojich fotkách budeš darmo hľadať, som ten čo tie fotky vytvára a selfie ma nikdy nebrali ;) ale nosím hlavne čierne dresy a váhu mám tiež čiernu, lebo čierna zoštíhľuje :D :D
myslím, že do dôchodku mám bližšie ako ty, pretože rozumný dospelý človek si nelieči svoje mindráky vypisovaním somarín anonymne na fóre a neposmieva sa ľuďom, ktorých nepozná. a nemal by sa ani tým, ktorých pozná.

Naposledy upravil sorcerer dňa 29.06.2025 - 05:02:48, celkovo upravené 2 krát.

28.06.2025 - 21:54:09
03
arrow_leftLMS napísal:
A tá moja mi zase vraví že po nás príde ďalšia generácia elektrohejterov ktorá prevezme zodpovednosť a bude pokračovať v načatej práci 😊

Akurát to bude vzácna sorta ľudí, priam vytlačená na okraj spoločnosti. Proste taký disidenti naturalnej cyklistiky. 😉
28.06.2025 - 22:14:49
00
sorcerer no ale tak potom musíš tým kamošom vysvetliť že : chlapi prišli sme jazdiť nie fotiť sa...30km a 50 fotiek ... mne si raz písal že ja asi nemám bicykel bo nemám fotky... ja idem vonku bicyklovať nie fotiť sa
29.06.2025 - 07:49:12
02
si demagóg ako Fico. napísal som, že tu nemáš žiadne výjazdy a vlastne ani nevieme či jazdíš na bajku, alebo sem len chodíš vypisovať hlúposti. a to stále nevieme, poznáte niekto osobne tohto človeka? :)
29.06.2025 - 08:01:55
00
no už aj Fica sem pletie...a musí mať posledné slovo... také nepoznáš že múdrejší ustúpi? takže ... USTÚP !!! :rofl:
29.06.2025 - 08:12:18
01
Take male zamyslenie k tej sedemdesiatke, ked uz ju spominate ako prelom. Niekto ma smolu a ten prelom (zdravie, kondicia, motivacia ...) zazije skor, niekto neskor. Bud sa lahko zacervenas a presadnes na e-bike alebo tento druh zazitkov vzdas. Ja asi patrim k tym stastnejsim. Sedemdesiatku som slavil na Sv.Jure http://www.tronkosice.sk/Montenegro/index.html vraj najvyssie mozne stupanie v Europe, neviem z 0 na 1762 m. Sedemdesiatpatku na Mt.Ventoux http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2016/Provensalsko2016/index.html 1912 m tu uz trocha s podvodom bo sme startovali z parkoviska o 450 m nizsie. Aj tak to stoji za ten zazitok. Tento rok tam bude ciel jednej z etap Tour de France. Potom to uz zacalo pomaly slabnut a tak som prestupil v osemdesiatke. Pred tyzdnom (mozno priprava na 85 o rok) som sa bol znova pozriet na Sliezsky dom http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2025/SliezskyDom/index.html uverte mi, ze to stoji za tu trosku hanby, ze e-bajkom :emo: :angel: :)
29.06.2025 - 09:05:37
95
arrow_lefttotti7210 napísal:
Netrep. Ci bude zdravy nevieme, ale preco nie. Mam kamosa po 70ke, kupil si dalsi novy cestak, v pohode dava l’ etape a podobne akcie.

To je tak, keď niekto má rýchlejšie prsty ako rozum. To, že tvoj kamoš po 70 si kúpil cesťák a robí l’ etape, nič neznamená. Príspevok s nulovou pridanou hodnotou. Ako som už písal, keď stredná dľžka dožitia je nejaká hodnota napr. 74, tak niekto ešte môže bikovať v 80, ale niekto umrie v 68. Možno je to pre teba náročné na pochopenie.

Prílohy:

IMG_1382.png
IMG_1382.png 253.61 KiB thumb_up0thumb_down

29.06.2025 - 10:04:09
00
Niektorí baterkáči sú čím ďaľej útočnejší a invektívnejší.
Možno je to len komplex zo slabých nožičiek a tukových zásob 🤷🏼‍♂️
29.06.2025 - 10:12:06
03
Prispevok s pridanou hodnotou je ked prilozis akukolvek tabulku :). Nevadi, dojazdovu uzkost treba nejako kompenzovat, trebars na fore v teme, ktora ma celkom zrozumitelny nazov.
29.06.2025 - 10:46:24
00
arrow_leftMak napísal:
To je tak, keď niekto má rýchlejšie prsty ako rozum. To, že tvoj kamoš po 70 si kúpil cesťák a robí l’ etape, nič neznamená. Príspevok s nulovou pridanou hodnotou. Ako som už písal, keď stredná dľžka dožitia je nejaká hodnota napr. 74, tak niekto ešte môže bikovať v 80, ale niekto umrie v 68. Možno je to pre teba náročné na pochopenie.

Zdá sa že pre teba je náročné akceptovať, že v skupine ktorá umrie v 68 bude väčšie zastúpenie ZŤP motoristov ako tých ktorí jazdia za vlastné ... takto jednoduché to je a teda tým rozumom si sa zatiaľ moc neblysol ...
29.06.2025 - 11:05:48
03
Lenže ja som tu nepísal o ebikeroch, daj si veci do súvisu a možno pochopíš.
29.06.2025 - 11:46:20
00
S chapanim tu mas problem len ty, ani svoje prispevky s pridanou hodnotou nevies zaradit do spravnej temy.
29.06.2025 - 11:59:56
00
keyboard_arrow_up