Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale ukazal mi to! Investor vychodneho typu, ktory uz roky uspesne investuje a uz roky uspesne sniva, ako raz bude mat na to, aby si kupil Teslu. A ked niekto poukaze na neakceptovatelnu chybu tohto obycajneho auta, tak ho rozdrvi silou svojich nepriestrelnych argumentov typu "To je problem toho pasaziera, ze sa nedaju zvnutra otvorit zadne dvere a ze si to nenastudoval. A vobec, ako si mohol dovolit sadnut do auta, ktore havarovalo?! To je jeho chyba a zasluzi si niest nasledky. Inzinieri Tesly chyby nerobia, statistiky to jasne dokazuju!" Potom si do dennicka s pocitom zadostucinenia zapise dalsie velke vitazstvo nad niekym, kto si dovolil kydat na dokonalu Teslu, a moze ist sladko snivat ako sa vozi v Tesle so spustenym okienkom nech vsetci vidia aky je cavo, ze on ma najlepsie auto na svete. Ale dozadu radsej nikoho nasadnut nenecha, ved co ak nahodou... :)
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 22:35:24
02
Tesla je predsa najlepšou a najefektívnejšou technológiou na trhu a vedia to aj v Nemecku. K tomu majú rekordnú výrobu elektriny z obnoviteľných zdrojov, teda najlacnejšej technológie na trhu. Vietor a slnko majú podiel tento rok zatiaľ 47,8 %.
Príloha:
46308.png
46308.png 71.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Príloha:
63970.png
63970.png 90.14 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.11.2024 - 08:03:08
00
To je taka zbytocna debata o tej klucke, aj na inom aute ked havarujes, a sa pokrcia plechy dveri tak sa mozu zasprajcovat a neotvoris.Alebo sa mi stava ze kolega ma detske poistky, a musi mi otvarat zvonku lebo to zabudne deaktivovat. Kazdopadne keby som sa ocitol v horiacom aute, tak asi by mi bolo jedno ci prejdem cez dvere alebo rozbijem okno, predsa pojde o zivot.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 08:52:18
00
To je síce pravda, ale nedať tam aspoň to tiahlo do každého auta je totálna blbosť.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 08:53:47
00
Alebo rovno kladivko na rozbitie okna, ako je v autobusoch :)
To mi pripomina, svojho casu sa strasne ludia obavali ze sa neodopnu, a predavali sa take plasty so zaliatou cepelou na prerezanie pasov v aute.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 09:26:02
00
A toto pidiauto ste videli?
https://www.youtube.com/watch?v=Y-HtpYX88UE
Vyzerá to ok, ale stojí to o 20 tisíc € viac ako by malo :)
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 09:27:13
00
arrow_leftmailer napísal:
aj na inom aute ked havarujes, a sa pokrcia plechy dveri tak sa mozu zasprajcovat a neotvoris

Takze ked havarujes a sa plechy nepokrcia, tak je v poriadku, ze sa nevies dostat z potapajuceho sa / horiaceho auta? Zaujimave uvazovanie... A by si sa divil, ake tazke je rozbit sklo ked sedis vnutri a prave nemas v ruke kladivo a pod. Niekedy si to aj vyskusaj. A to ani nehovorim ak tam sedia deti, tie nemaju ziadnu sancu rozbit okno.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:01:52
05
Asi 5x tu bolo napisane, ze to tiahlo chybalo pri prvych verziach a dnes tam uz je. Ale verkliky to tu hnoja ako keby mal nastat koniec sveta. Uz je to fakt trapne...
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:08:27
02
To auto sa vyrabalo od 2017 do 2023, teda vyse 6 rokov a bude na cestach dalsich X rokov. Kazdy kto si ho kupi by o tom mal vediet. A aj novy model to ma skryte. Trapne su tieto nezmyselne obhajoby a zlahcovanie.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:12:15
04
Machri za klavesnicou, mna uz vyberali z auta po strete s elektrickou. Zazi to a potom vypisuj o hnojeni.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:29:22
00
Si bol v tesle bez kľučiek?
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:31:20
00
Na moje stastie nie. Dobre vies ako som to myslel, nevadi nebudem si tu merat ego. Nezelam nikomu taktuto stresovu situaciu, ani tym co sa z toho vysmievaju.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:34:27
05
arrow_leftJezus napísal:
To auto sa vyrabalo od 2017 do 2023, teda vyse 6 rokov a bude na cestach dalsich X rokov. Kazdy kto si ho kupi by o tom mal vediet. A aj novy model to ma skryte. Trapne su tieto nezmyselne obhajoby a zlahcovanie.

No, nepreháňaj... Ja by som za X dosadil 6 s dodatkom, že max. 10% z predaných.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 10:50:14
00
Ako elektrohejt pekne :), ale uz dnes to vyzera tak, ze akumulator v elektroaute moze prezit vozidlo ako take. Dnes je bezna zaruka na akumulator 8 rokov / 160k km, takze 10 az 15 rocne elektroauta nemusia byt casom nic vynimocne.
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 11:44:01
00
Takze to, co tu predvadzate nie je lacny hejt, ale evanjelizacia pre buducich majitelov tesiel3 z rokov 2017-23? :D
To auto dostalo homologizacie a splnilo podmienky na prevadzku na cestach. Takze jedine, co by mna zaujimalo je, ci je tesla riesenie realne nebezpecnejsie, ako ine a ci splna alebo nesplna technicke minima. Nic take sa tu ale nedozviem, len stekanie ako vzdy, ked sa najde nieco ohladom EV. Casto sa potom ukaze, ze to boli klamstva a domnienky a cisla su uplne ine, ale to nevadi, postekame si rychlo na nieco ine.
Takze namiesto dojmov, su tie dvere realne nebezpecnejsie, zasekavaju sa viac ako mechanicke? Splnaju technicke minima na premavku?
A ked uz sme pri tom, co take trojdverove karoserie, ako to, ze nie su zakazane, ved tie zadne dvere ani nemaju :O
Zobraziť komentár 22.11.2024 - 12:15:03
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle)
keyboard_arrow_up