Lokalizácia
Formulár sa odosiela
so ženami ťažko ale bez nich ešte ťažšie :P

skus sa ozenit a potom to zopakuj!!! :( :lol:
Zobraziť komentár 23.01.2007 - 20:12:29
00
so ženami ťažko ale bez nich ešte ťažšie :P

skus sa ozenit a potom to zopakuj!!! :( :lol:

no neviem mam 21 a pocitam ze do 30tich si budem naplno ulietavat...aspom mam take plany :lol: a to uz priatelka teras pokusa so svadbou :oops:
Zobraziť komentár 23.01.2007 - 20:36:40
00
no nekric hop kym nepreskocis, zeny su velmi vynaliezave :)
ale suhlasim s tebou casu mas este dost len sa nedaj polapit :wink:
Zobraziť komentár 23.01.2007 - 20:53:38
00
no su to pekne mrsky...hlavne ked uvidi vo vyklade nejake male dupacky alebo dokonca svadobne saty tak vteedy je uz ozaj zle nedobre..to ju zdrapim dovzduchu a beriem ju co najdalej... :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 00:13:38
00
no ved prave... zakazane ovocie najviac chuti. :P
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 09:27:47
00
Mate pravdu chalani, uzivajte si, kym sa da ... mne svadba hrozi celkom realne, uz aj datum je urceny na tento rok, takze jednu krasnu julovu sobotu budem miesto bikovania stat v kostole pred oltarom :cry: :? ... ale zase, ak by som to nechcel, tak ma tam nedotiahne ani parom volov :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 10:12:49
00
no su to pekne mrsky...hlavne ked uvidi vo vyklade nejake male dupacky alebo dokonca svadobne saty tak vteedy je uz ozaj zle nedobre..to ju zdrapim dovzduchu a beriem ju co najdalej... :lol:

ani nehovor...dokazu o detoch basnit cele hodiny. No a presne ako si napisal,ked ideme okolo obchodu s detskymi obleckami...koniec.
Mne to zas tak nevadi, ale kazdopadne s tou svadbou to uz aj mne zacina vyzerat stale realnejsie a realnejsie. Pomoooooooooc ved mam este iba 26. realne vzato,davam si zhruba rok slobody. :mrgreen:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 11:24:07
00
ved ich tie basnicky prejdu po porode :lol: mozete mi verit,potom pride realita a budete rozmyslat,ci este v zivote budete robit nieco ine ako vymienat plienky,pratat,robit kasicky,krmit,kupat,uspavat a ked budete mat trosku volneho casu,tak vas ta vasa laska zahriakne,ze ked nemas co robit,mozes sa venovat babatku :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 11:38:00
00
ved ich tie basnicky prejdu po porode :lol: mozete mi verit,potom pride realita a budete rozmyslat,ci este v zivote budete robit nieco ine ako vymienat plienky,pratat,robit kasicky,krmit,kupat,uspavat a ked budete mat trosku volneho casu,tak vas ta vasa laska zahriakne,ze ked nemas co robit,mozes sa venovat babatku :lol:

warzone prečo mi to robíš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: slovo babatko si ani nedovolím vysloviť. ale čo by sme si bez tých báb počali. :oops:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 11:39:46
00
warzone prečo mi to robíš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: slovo babatko si ani nedovolím vysloviť. ale čo by sme si bez tých báb počali. :oops:

hehe...realita romantiky...ale nie,nikdy nelutujem,ze sa nam narodila nasa dcerka,je to to najkrajsie co ma v mojom zivote stretlo,okrem mojej zienky samozrejme :oops:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 11:55:28
00
tak tak... :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 12:54:02
00

Ony to maju dajak geneticky zakodovane. Ked idem s vnuckou okolo vykladu fotoatelieru s vylozenymi fotkami neviest, tak tam okamzite zakotvi. Zacala na to reagovat (odhadom) ked mala trocha viac nez tri roky. Takze ony za to nemozu. Ked uvidia biele dlhe saty tak sa v nich prebudzaju temne pudy. :P
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 13:42:41
00
Zaujímave názory, ja som sa ženil v lete 2005, teraz čakame druhe dieťa, požiadali sme o uver ktorý budem splácať do konca" života" aby sme mali byt a idem si kupovať novy bicykel, nezarabam ani 20 000 čiste , manželka ma príspevok 4440, ALE SOM ŠŤASTNÝ!!!!!!!!! mam krasnu zdravú dcéru a možno sa aj na ten bicykel dostanem. Človek prechadza v živote etapami kedy veciam ktoré pripisoval neskutočný význam budu časom asi na poslednom mieste.
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 15:16:41
00
to all: pani, esteze mam sladkych 17 :oops: :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 16:59:23
00
a balis jednorazovky na pokeci
Zobraziť komentár 24.01.2007 - 18:37:13
00
keyboard_arrow_up