Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kto vyhrá extraligu 2009?
Slovan 18% [ 13 ]
Košice 45% [ 32 ]
Skalica 34% [ 24 ]
Zvolen 3% [ 2 ]
Celkový počet hlasov : 71
podla mna je cele play off velka fraska..... a skutoicny zapas sa bude hrat az zajtra obidve muzstva xceli hrat 7 zapasov aby vytrieskali na vstupnom co najviac.... takze som zapasi nesledoval... :evil:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 07:39:01
00
ono vylúčených mal slovan dosť, ale ten zákrok Kropáča :roll: , čo Cíger čakal, že to nechajú tak, alebo čo. inak emócie ako sa na play-off patrí, kto nezažil neuverí

Ten uder bol vyprovokovany ... "podrazenie" brankara, za ktore bolo avizovane vylucenie tomu predchadzalo, ako aj neuveritelne mnozstvo vyluceni pred tym. A to nevieme čo povedal ten Košičan pred tym ako inkasoval ... Zadane takto tiez vybuchol a je to inak skuseny hrac ...
Cigler mal pravdu aj priamo po zapase (aj neskor ked to na TA3 rozviedol)

A gabika (prepac nemam proti tebe nic), ale tvoja otazka kto okrem BA fandi BA iba odzrkadluje sirsie suvislosti ....... skor na tvoje zamyslenie

Dost som sa rozculil pri citani prispevkov KE ... dufam, ze v piatok BA zvitazi, zasluzi si to ... (budem to pozerat pri jednom stole s vychodniarmi, tak to bude zabava).

:D ... lopov prispevok ma pobavil asi ako jeden z mala v tejto teme ... ak nic ine, tak iba suhlasim s ludmi, ze aspon vidime ovela viac peknych zapasov ...
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 13:13:59
00
No neviem, ale podla mna ten akoze faul na brankara nebol faulom....brankar nema co robit tak daleko za branou....ved to bol bodicek, ziadne podrazenie ani faul. ale to je uz jedno...
Cigerovi usli nervy s prehry tak sa vybujacil...

Som zvedavy ako to dopadne zajtra....ale dufam ze pre Slovan, iked by si to aj zasluzily Kosice kedze sa im podarilo vyrovnat s 3:0 na 3:3

Ale aj tak Sloooooooooooovan dotohooooooooooooooo. :lol:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 13:42:37
00
Ten uder bol vyprovokovany ... "podrazenie" brankara, za ktore bolo avizovane vylucenie tomu predchadzalo, ako aj neuveritelne mnozstvo vyluceni pred tym. A to nevieme čo povedal ten Košičan pred tym ako inkasoval ... Zadane takto tiez vybuchol a je to inak skuseny hrac ...

...prepac, ale v tomto s tebou nemozem suhlasit, to, ze je niekto inak slusny, ale "bol vyprovokovany" predsa nemoze byt ospravedlnenim toho, co urobil...pokial viem, tak aj Zidane isiel hned pod sprchy, darmo, ze bol inak slusny...

ak si nevie udrzat nervy na uzde, tak za to plati

Ciger by si mal priznat, ze nehrali dobre, robili zbytocne kiksy a napr, pri 2. Kosickom gole mali v obrane neskutocnu dieru...jednoducho by sa mal pouzit z vlastnych chyb a nehladat chyby inde...
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 14:00:41
00
Ciger by si mal priznat, ze nehrali dobre, robili zbytocne kiksy a napr, pri 2. Kosickom gole mali v obrane neskutocnu dieru...jednoducho by sa mal pouzit z vlastnych chyb a nehladat chyby inde...

Presne tak...Kosice ich prestrielali ( v poslednych 3 zapasoch), robily zbytocne fauly...atd atd..
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 14:02:45
00

...prepac, ale v tomto s tebou nemozem suhlasit, to, ze je niekto inak slusny, ale "bol vyprovokovany" predsa nemoze byt ospravedlnenim toho, co urobil...pokial viem, tak aj Zidane isiel hned pod sprchy, darmo, ze bol inak slusny...
ak si nevie udrzat nervy na uzde, tak za to plati

Ale ja s tebou suhlasim ... ja neospravedlnujem tu pecku do brady, len hovorim, ze sa to stava aj skusenejsim a skor som tym mojim prispevkom chcel poukazat na nie celkom spravodlive vylucenia Slovana (speedy ma doplnil). A iba suhlasim so Zdenom, toto povedal dobre - podla mna niekedy treba pomenovat veci tak ako to citis - nebrat si servitku.
No tesim sa na piatok ... A ak prehra Slovan, tak sa vyzurim v sobotu na uphile :twisted:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 14:45:03
00
stáva nestáva, vo vypatých situáciach sa stále odhaľuje charakter,
a Zdenko sa aj odhalil, zaradil sa medzi chudákov hadzajúcich všetko čo maju po ruke na ľad, a nezmyselne faulujúcich "veľkých" brááááátislavských frajerov na korčuliach, na ktorých si predsa nikto nemôže nič dovolit.
veľmi ma sklamal! :x
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 16:05:51
00
ale v piatok bude určite perfektný zápas, škoda že budem v práci :-/ zas počuvať hokej v radiu ... aj to určite zas daju len poslednu tretinu :-(

dúfam že zajtra vyhrajú košice =) a keď bratislava, tak dúfam že aspoň zaslúžene a nie po takých hlúpostiach aké sme robili prvé dva zápasi. to by ma dosť nasr...štvalo
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 16:46:48
00
a Zdenko sa aj odhalil, zaradil sa medzi chudákov hadzajúcich všetko čo maju po ruke na ľad, a nezmyselne faulujúcich "veľkých" brááááátislavských frajerov na korčuliach, na ktorých si predsa nikto nemôže nič dovolit.

Sklamal si ma .... velmi obmedzeny nazor ...
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 17:55:06
00

Neuveríš ale nemám ti k tomu čo povedať.... :roll:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 19:37:24
00
Lagonda,napis mi prosim Ta,co rozviedol Ciger na TA3,nevidela som to... :(
Dik
A velmi by som chcela vediet,ci by ste boli vsetci ti,ktori si o nas myslia,ze sme taki a onaki, boli kriticki aj inym smerom,na "vasich". :? ja sa divim,ze sa tu s nami "Blavakmi"este niekto bavi..mam pocit,ze Bratislava je samostatny stat... :?
Trosku sebakritiky nikomu nazaskodi...a je jedno,odkial kto je.. :(
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:06:47
00
Je celkom zaujimave sledovat preskupovanie sil medzi fanusikmi. Je vseobecne znama rivalita medzi PO a KE. Ale vcera v praci som medzi kolegami nenasiel jedineho, ktory by podporoval Bratislavcanov. Vsetci fandili Kosicanom. Zvlastne, co vsetko dokaze prislusnost k nejakej skupine. Vychodniari zajtra urobia vsetko preto, aby Bratislavcania plakali (sportovo).
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:38:21
00
Nerad by som provokoval slovutne posluchacstvo (teda citatelstvo) ale o nieco ide? :shock: :shock: :shock:
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:39:11
00
Nerad by som provokoval slovutne posluchacstvo (teda citatelstvo) ale o nieco ide? :shock: :shock: :shock:

Tiez sa divim, ja si rad pozriem pekny hokej a hotovo. Njn, my starsi to uz nechapeme..
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:43:23
00

Konecne jeden vychodniar,ktory povedal nieco rozumne... :wink: cest vynimkam... :wink:
diky,diky...konecne odlahceneeeeee :P
Zobraziť komentár 10.04.2008 - 20:45:05
00
keyboard_arrow_up