tomcop
Založený: 14. 8. 2007
OK, tak nech su radsej vsetci ozrani a ani jeden fajciar, vidim,ze tu to nema cenu...
PaliG:Sam tomu neveris,ze ozrani sa venuju len sebe. Viac ako polovica ludi je pri alkohole agresivna, len sa mlatia a hadaju a nepresvedcis ma o opaku.
A to ako sa tebe nepaci zafajceny podnik, mne sa nepaci podnik plny dutych a hlavne ozratych hlav, lebo z toho zafajceneho smrdis, vyperies veci a ok, z toho druheho si mozes odniest bezdovodne rozbitu hubu, hlavu, tak si vyber.
Ja samozrejme suhlasim s oddelenim fajciarov od nefajciarov, ale nesuhlasim s uplnym zakazom. Aj u nas mam oblubeny podnik, ked som fajcil, bol som vo fajciarskej casti a teraz uz chodim do nefajciarskej a je to cool. Vsak clovek ma pravo takisto si vypit pivo a zapalit si pri tom a ked sa ti nepaci, chod do nefajciarskej krcmy alebo mcdonalda ako pisal niekto hore. Tiez mas na vyber a ked sa dopyt po nefajciarskych podnikoch bude zvysovat, aj z ortodoxne fajciarskych sa stane nefajciarska, to je trh.
Ked mam krcmu, je to moj podnik, tak preco sa nerozhodnut, ci sa v MOJOM podniku bude fajcit alebo nie? Vsak ani v mexickej restike ti nekazu predavat slaninu a tiez je to nezdrave.
Mozno som nikoho nepresvedcil, len ja som proti nejakym jednostrannym zakazom/prikazom. Proste ludia si mozu vybrat...
Naposledy upravil tomcop dňa 26.10.2007 - 18:53:01, celkovo upravené 1 krát.