Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fajcite?
Áno 7% [ 9 ]
Nie 72% [ 88 ]
Prestal som 20% [ 25 ]
Celkový počet hlasov : 122
No ja by som dal aj za alkohol 1000 SKK na liter a potom by bolo fajne. Manici (alkaci), co bez chlastu nevydrzia by palili nejaky bordel doma a pokapali by od toho.
Ver mi, mne to tiez nevadi, ze je to 2,10 SKK za ks, ale nerobme z fajciarov kriminalnikov, v prvom rade si nicia svoje zdravie, ale fajcenim tak sponzoruju tento stat, ze az.
Ja som tiez fajcil a prestal, lebo som dostal rozum. Ja by som ale tak isto bojoval aj proti alkoholu, co to nevidite, ze to je vacsi nicitel zdravia a rodin ako cigarety. Z cigariet si znicis pluca, srdce, cievy.S alkoholom mozog,srdce,cievy,pecen,oblicky... Tak co je lepsie?
Samozrejme bavime sa o nadmernej konzumacii. Nie 1-3 piva.
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 15:16:24
00
mas samozrejme pravdu, ale fajcenim nicis vsetko co si napisal aj inym okolo teba, bez toho, aby si to nejak hlbsie uvedomovali, ak samozrejme nemas trosku ohladuplnosti, a to fajciar v drvivej vacsine nema, ved chut je silnejsia, ako nejaky trtko, co mu to moze vadit, nech odide on...teda takto nejako pomysla vacsina fajciarov, tym nerobim z fjciarov kriminalnikov, je mi uplne jedno, kto kolko fajci... a alkohol ?
vacsinou je to tak, ze ked sa riesi jedna vec, tak ludia na svoju obranu zacnu poukazovat na druhu, ze ta je horsia...
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 15:24:12
00
nefajcim a netolerujem

Nefajčím ale tolerujem.
Keď som fajčil,tiež ma veľa nefajčiarov tolerovalo.
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 15:54:59
00
tomcop: predstav si situaciu, ze si v nejakom podniku vecer. prvy pripad - fajciari; druhy - ozrani. samozrejme ani jedno neni dobre, ale pokial sa ti ozrati venuju sami sebe a neobtazuju okolie, tak mi nijak neskodia(pre mna za mna, nech im pecen stvrdne aj na kamen), ale dym z cigariet skodi aj tym druhym...
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:30:42
00
Ked si das jeden poharik, nikomu tym nevadis...
Ked si das jednu cigaretu, zasmradis tym celu miestnost na pekne dlho...

Kedze mam to (ne)stastie pracovat v obleku, nemam sancu ist si po praci s niekym sadnut, lebo potom z toho veci smrdia este pekne dlho. Preto som vsetkymi desiatimi za zrusenie fajcenia v baroch a restauraciach, tak ako to spravili v inych krajinach.

Ak si chce niekto zapalit, nech sa paci, vonku na ulici ma dost miesta...
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:36:38
00
Ked si das jeden poharik, nikomu tym nevadis...
Ked si das jednu cigaretu, zasmradis tym celu miestnost na pekne dlho...

Kedze mam to (ne)stastie pracovat v obleku, nemam sancu ist si po praci s niekym sadnut, lebo potom z toho veci smrdia este pekne dlho. Preto som vsetkymi desiatimi za zrusenie fajcenia v baroch a restauraciach, tak ako to spravili v inych krajinach.

Plne súhlasím. A to som fajčiar smradlavý. Aj mne vadí, že vojdem niekde na 5 minút na kafe a smrdím ako prasa. V pohode budem chodiť fajčiť von z krčmy aj pri -20C. Aj menej vyfajčím, aj nenapáchnem.
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:41:35
00
minule som objavil jednu nefajciarsku kaviarnicku v centre mesta, tak som sa tam usadil aj mojim krpcom, kupodivu tam uz sedeli dalsie tri pariky s detmi, vyzeralo to tam ako v materskej...

a poniektori tak ganili, ze by radsej asi zniesli fajciarsky dym ako plac dietata... :lol:
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:42:55
00
dutchman...svätá pravda. Si nikam nemôžem ísť s partičkou sadnúť, lebo hneď som prefajčený. Už aby ten zákon schválili aj u nás. Žiadne fajčenie v podnikoch :!:
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:57:11
00
Dudo, vidis, to ma nenapadlo :D

Ale ak si mam vyrat medzi McDonaldom s kriciacimi harantami alebo zafajcenou restauraciou, beriem radsej to prve...

A najviac sa mi paci, ked je niekde v kaviarni oddelena fajciarska a nefajciarska cast len nejakou drevenou zastenou :cry:
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 16:58:38
00
Niekedy ani nie je oddelená. Iba pekne za rohom :D
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 17:04:05
00
Dobre to majú vyriešené v Tescu na Zlatých Pieskoch.Je tam bufáč Panda.Samozrejme nafajčiarsky a hneď vedĺa taká mini kaviarnička a tá je fajčiarska.Ale v bufáči nie je nič cítiť,lebo nad kaviarňou je výkonné odsávanie.
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 17:39:22
00
http://www.notobacco.org/photos/large/photo04.jpg

Aj tieto sú pekné:
http://tobacco.health.usyd.edu.au/site/supersite/resources/docs/gallery_posters.htm

Naposledy upravil Bass dňa 26.10.2007 - 17:58:00, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 26.10.2007 - 17:54:24
00
... Preto som vsetkymi desiatimi za zrusenie fajcenia v baroch a restauraciach, tak ako to spravili v inych krajinach.

slovensko nie je dostatocne civilizovane na to aby sa zakazalo fajcenie v restikach a baroch. na to musi byt v state nadpolovicna vacsina inteligentnych obyvatelov...
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 17:54:51
00
Dúfajme, že čo sa týka zákazu fajčenia tabakových produktov na verejných priestranstvách vrátane pracovísk ako reštaurácie, bary a pivárne, sa blýska na lepšie časy.

Smoking in playgrounds

Finally, the House calls on the Member States to prohibit smoking on public playgrounds within two years.

EP calls for EU-wide ban on smoking in the workplace
Public health - 24-10-2007 - 03:10

Mala by z toho vzísť snáď už finálna smernica, ktorú by všetky zabrzdené štáty mali včleniť do svojho legislatívneho systému povinne.

Aj keď jeden nikdy nevie, keď lobisti vedia vždy pomastiť na správnych miestach...

Tu sú podrobnosti http://www.europarl.europa.eu/news/expert/infopress_page/066-12157-295-10-43-911-20071023IPR12111-22-10-2007-2007-true/default_sk.htm
Zobraziť komentár 26.10.2007 - 18:09:57
00
OK, tak nech su radsej vsetci ozrani a ani jeden fajciar, vidim,ze tu to nema cenu...
PaliG:Sam tomu neveris,ze ozrani sa venuju len sebe. Viac ako polovica ludi je pri alkohole agresivna, len sa mlatia a hadaju a nepresvedcis ma o opaku.
A to ako sa tebe nepaci zafajceny podnik, mne sa nepaci podnik plny dutych a hlavne ozratych hlav, lebo z toho zafajceneho smrdis, vyperies veci a ok, z toho druheho si mozes odniest bezdovodne rozbitu hubu, hlavu, tak si vyber.
Ja samozrejme suhlasim s oddelenim fajciarov od nefajciarov, ale nesuhlasim s uplnym zakazom. Aj u nas mam oblubeny podnik, ked som fajcil, bol som vo fajciarskej casti a teraz uz chodim do nefajciarskej a je to cool. Vsak clovek ma pravo takisto si vypit pivo a zapalit si pri tom a ked sa ti nepaci, chod do nefajciarskej krcmy alebo mcdonalda ako pisal niekto hore. Tiez mas na vyber a ked sa dopyt po nefajciarskych podnikoch bude zvysovat, aj z ortodoxne fajciarskych sa stane nefajciarska, to je trh.
Ked mam krcmu, je to moj podnik, tak preco sa nerozhodnut, ci sa v MOJOM podniku bude fajcit alebo nie? Vsak ani v mexickej restike ti nekazu predavat slaninu a tiez je to nezdrave.
Mozno som nikoho nepresvedcil, len ja som proti nejakym jednostrannym zakazom/prikazom. Proste ludia si mozu vybrat...

Naposledy upravil tomcop dňa 26.10.2007 - 18:53:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 26.10.2007 - 18:44:26
00
keyboard_arrow_up