vzhladom na to, ze posledne dni uz pomaly za tmy chodim do aj prichadzam z roboty. Rozhodol som sa trosku "produktivnesie" stravit cas a tak v som v poslednom case zacal stahovavat filmy, ktore som v detstve uplne hltal.
Verim tomu, ze je tu kopec z Vas, ktori tieto filmy pozerali na 100x prekopirovanych paskach na videu pozicanom od kamaratov s jednohlasnym polskym dabingom a mozno len tak z nostalgie by ste sa k nim radi vratili.
Toto su zatial tituly na ktore som si spomenul a stiahol a ak by Vas napadli nejake
dalsie pre Vas kultove filmy z detstva tak to sem pripiste.
takze tot moj zoznam
1.Rocky I-V
2.Terminator I-III
3. Predator
4.Robocop I,II
5. American NinjaI,II
6. Karate Kid
7. Indiana Jones
8. Blade Runner
9. Running Man
10. Commando
11. Police Academy
12. Alien I-III
13. Godfather
14. Goodfellas
15. Space Odyssey
podla mna tam jednozne patria este zverstva ako:
Dawn of Dead z 1978 (nie remake!)
Scarface
Apocalypse Now Redux
Time Bandits
Howard Stern Private Parts
vsetko su to postarsie filmy (cca 1978-81) ale stoja za to a ficim na nich teraz (cize v detstve
nočná mora z elm street
a serialik červený trpaslík
Ja som si tiež kúpil ale Medenú vežu, a kedže sa dalo cez internet objednať aj Orlie pierko a pod, tit. tak som to spravil, škoda len že od vtedy ubehlo 6 týždňov a doma nič nemám, objednávka bola potvrdená.
Ešte som si objednal Červení víno 1,2
Pacho
Ružové sny
Keby som mal pušku
a ništ....
zo starych filmov milujem Limonadovy Joe
tak ja mam obe dvdcka doma... su fakt nadherne filmy, skoda tych dvoch, co uz nie su medzi nami...
zo starych filmov milujem Limonadovy Joe
holy grail je velmi silna vec
jak sundaju toho moderatora
bojovy kralik je tiez sila
cerveny trpaslik je klasika rovnako ako MP
jak sundaju toho moderatora
bojovy kralik je tiez sila
Pockat, jakeho moderatora? Toho na konci?
Dobry je holy hand grenade
Alebo "The Knights Who Say Ni!" We are no more Knights Who Say Ni! We are now the Knights who say Ekky-ekky-ekky-ekky-z'Bang, zoom-Boing, z'nourrrwringmm. Bring us another shruberry and then cut the mightiest tree with a ..... harring
Boze, alebo castle Anthrax. Do takeho hradu by som isiel na dovolenku
Alebo coconuts a vlastovky (neviem ako sa povedia po anglicky). A three questions
Proste genialita sama o sebe, kto nevidel, nevie o co prichadza.
ritieri co hovoria NI su velmi dobra haluz
ta animacia ako pochoduju je velmi kruta, bohuzial uz si nepametam presne hlasky, uz to bude skoro pol roka co som to naposledy pozeral