keby tam nevypichoval "Ameriku" ako nejaky Rusofil, tak s jeho prispevkom suhlasim - na tieto "marvelovky" som uz alergicky, to su Backstreet Boys filmoveho priemyslu - najkomercnejsia komercia aka moze byt, jedna sablona podla ktorej vzniklo 150 filmov a dalsie sa pripravuju...
Rozlisoval by som tvorbu od Marvelu (len MCU) a od DC.
Filmy/serialy z MCU, spolocne vytvaraju uceleny pribeh.
Pri DC su to skor take jednohubky, pri ktorych clovek o nic nepride aj ked ich sleduje samostatne. Pribeh je tiez jednoduchsi.
Tou sablonou je mozno tak odveky suboj dobra so zlom. Vo filmoch zalozenych na komiksoch je to vyobrazenie najvypuklejsie..proste hned vies kto za koho bojuje.
Podla teba je to tvrda komercia, ale mnoho ludi to ma rado a povazuje to za vyborny unik z reality. Ano, tie filmy musia dobre zarabat, aby mohli pokracovat v tvorbe, technicky ju vylepsovat, a ak si pozries zaverecne titulky, zistis, ze na tych filmoch robi mrte ludi, ktorym treba zaplatit niekolkomesacnu az rocnu pracu, a sikovnych ludi si treba udrzat. Predaj fanusikovskeho merch patri tiez k podpore tvorby.
Uznavam vsak, ze to nie je pre kazdeho. Bud to cloveka chyti alebo nie. Tak je to so vsetkymi filmami.