Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Majidi je brutálny, aj Farba raja je krásny film..
Zobraziť komentár 12.12.2024 - 11:52:01
00
Som zatúžil po Navštevnikoch a CML.
A az teraz mi drglo aky velky vplyv mala koprodukcia so zapadnym Nemeckom. :)

Prílohy:

IMG_3039.jpeg
IMG_3039.jpeg 230.28 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_3038.jpeg
IMG_3038.jpeg 292.22 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

IMG_3037.jpeg
IMG_3037.jpeg 376.85 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 12.12.2024 - 13:06:59
04
S týmto seriálom bola spojená nejaká kontroverzia tuším ... akademik musel byť predabovany či čo ...
Zobraziť komentár 12.12.2024 - 13:27:43
00
https://www.csfd.sk/film/561650-masiar-kurva-a-jednooky-muz/prehlad/

Trošku surový film, plný stereotypu, že žena kedysi, hlavne na dedinskom živote, nič neznamenala a tak sa k nej aj budeme správať. V kontraste s mäsom a prístupu k nemu. Odporúčam.
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 10:11:39
00
Superman od Gunna
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 19.12.2024 - 15:32:34
00
Jeeej, ďalšia americká sračka s čerešničkou na torte, so super psom 😂🤦.
Zobraziť komentár 19.12.2024 - 20:43:00
01
JAHMANsvk tak si idi pozerat 12 zastaveni jari apod sragoriny.nechapem tento Tvoj prispevok
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 09:22:44
03
keby tam nevypichoval "Ameriku" ako nejaky Rusofil, tak s jeho prispevkom suhlasim - na tieto "marvelovky" som uz alergicky, to su Backstreet Boys filmoveho priemyslu - najkomercnejsia komercia aka moze byt, jedna sablona podla ktorej vzniklo 150 filmov a dalsie sa pripravuju...
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 10:08:08
02
arrow_leftivast napísal:
S týmto seriálom bola spojená nejaká kontroverzia tuším ... akademik musel byť predabovany či čo ...

"Od roku 1989 nesměla Česká televize seriál vysílat kvůli soudnímu sporu. Pře se týkala jména postavy, kterou ztvárnil Josef Bláha – akademik Filip. Vdova po skutečném akademiku archeologovi Filipovi totiž televizi zažalovala a vyhrála. Ačkoliv byl k uctění památky profesora Jana Filipa natočen dokument, seriál se nemohl vysílat dál. Celý problém nakonec ČT vyřešila tím, že roli přejmenovala na akademika Jana Richarda a zároveň byly předabovány veškeré dialogy, ve kterých se původní jméno vyskytovalo."
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 14:21:08
01
arrow_leftfoobar napísal:
keby tam nevypichoval "Ameriku" ako nejaky Rusofil, tak s jeho prispevkom suhlasim - na tieto "marvelovky" som uz alergicky, to su Backstreet Boys filmoveho priemyslu - najkomercnejsia komercia aka moze byt, jedna sablona podla ktorej vzniklo 150 filmov a dalsie sa pripravuju...

Ameriky vypichujem, lebo z Hollywoodu nevzislo ešte nič dobré. Samozrejme je kopa výnimiek, ktoré potvrdzujú pravidlo. A samozrejme sú kultový USA režiséri ako Nolan, Scorsese, Anderson, Jamrusch atd.. Ja tieto hollywoodske blockbustre proste nechápem a nič mi nehovoria, to neznamená že sa to samozrejme nemôže páčiť a nasýtiť dušu niekomu inému.

Skôr je šokujúce, že už niektorým tak hrabe, že v príspevku o filme, kde spomeniem Ameriku, nájde politiku a spomína Rusko a rusofilizmus. Je to až šokujúce. Ako dokáže niekto obrátiť toto na politiku a rusofilizmus. Neviem či to je na plač, lebo na čo. Toto je presne tá obrátená strana extrému. Tak ako oni nadávajú na Ameriku a velebia Rusko, čo je samozrejme choré, tak presne táto druhá strana a teda ty, si presne opak toho druhého extrému. Že všade vidíš rusofilizmus! Ešte aj v príspevku o filme. Hodne, hodne smutné...

Naposledy upravil Hosť dňa 20.12.2024 - 20:46:26, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:31:36
00
arrow_leftfoobar napísal:

Rozlisoval by som tvorbu od Marvelu (len MCU) a od DC.
Filmy/serialy z MCU, spolocne vytvaraju uceleny pribeh.
Pri DC su to skor take jednohubky, pri ktorych clovek o nic nepride aj ked ich sleduje samostatne. Pribeh je tiez jednoduchsi.
Tou sablonou je mozno tak odveky suboj dobra so zlom. Vo filmoch zalozenych na komiksoch je to vyobrazenie najvypuklejsie..proste hned vies kto za koho bojuje.
Podla teba je to tvrda komercia, ale mnoho ludi to ma rado a povazuje to za vyborny unik z reality. Ano, tie filmy musia dobre zarabat, aby mohli pokracovat v tvorbe, technicky ju vylepsovat, a ak si pozries zaverecne titulky, zistis, ze na tych filmoch robi mrte ludi, ktorym treba zaplatit niekolkomesacnu az rocnu pracu, a sikovnych ludi si treba udrzat. Predaj fanusikovskeho merch patri tiez k podpore tvorby.

Uznavam vsak, ze to nie je pre kazdeho. Bud to cloveka chyti alebo nie. Tak je to so vsetkymi filmami.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 20:03:28
01
arrow_leftHosť napísal:
Ameriky vypichujem lebo z Hollywoodu nevzislo ešte nič dobré. Samozrejme je kopa výnimiek ktoré potvrdzujú pravidlo. A samozrejme sú kultový USA režiséri ako Nolan, Scorsese, Anderson a pod. Ja tieto hollywoodske blockbustre proste nechápem a nič mi nehovoria, to neznamená že sa to samozrejme nemôže páčiť a nasýtiť dušu niekomu inému.

Skôr je šokujúce, že už niektorým tak hrabe, že v príspevku o filme, kde spomeniem Ameriku, nájde politiku a spomína Rusko a rusofilizmus. Je to až šokujúce. Ako dokáže niekto obrátiť toto na politiku a rusofilizmus. Neviem či to je na plač, lebo na čo. Toto je presne tá obrátená strana extrému. Tak ako oni nadávajú na Ameriku a velebia Rusko, čo je samozrejme choré, tak presne táto druhá strana a teda ty, si presne opak toho druhého extrému. Že všade vidíš rusofilizmus! Ešte aj v príspevku o filme. Hodne, hodne smutné...

vypichujes Ameriku len preto aby si si kopol, v prvej vete napises ze odtial nevzislo nic dobre a v druhej si hned odporujes... takze prosim ta vysvetli mi ako inak sa da to tvoje nadavanie na "americke sracky" interpretovat?
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 20:08:29
03
Vôbec si nepodporujem 🤣. Hollywoodske štúdia stoja za starú belú. Mala vynimka je štúdio A24 a aj to sa už muselo začať prispôsobovať komerčnému divákovi, aby vôbec prežilo. A samozrejme nič nie je 100% tné. Tak aj Hollywood občas z času na čas prekvapí. A potom sú tu už spomínaný režiséri. To, že ty to berieš doslova, že "nič" to je tvoj problem. Pre teba som mal asi napísať, že zo 100 filmov, ktoré sa tam zrodia, stoja za niečo možno 3kusy. Možno vtedy by si ma nechytal za slovo. Čo ale hodne pochybujem po tvojej reakcií. Ale vieš čo? To je všetko jedno a nepodstatné. Neskutočné je ako si v tom našiel politiku a urobil si zo mňa rusofila! Z príspevku o filme. Lebo, si proste taký! Si len opačný extrém. Si dôkaz, prečo je spoločnosť rozpoltená. Nie sú tu len múdri a potom tí hlúpi. Keď príde čas, kedy sa budú musieť začať rozprávať medzi sebou oba rozpoltené tábory, a ten čas bude musieť príst. Dúfam, že ty tam nebudeš. Lebo na tú druhú skupinu, začneš okamžite útočiť (nech budeš stáť na ktorejkoľvek strane) a všetko to doj.beš!

Naposledy upravil Hosť dňa 21.12.2024 - 09:44:50, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 20.12.2024 - 20:59:04
00
Na nikoho nereagujem, aby bolo jasne.
Len par info k filmu a teaseru. Ten teaser, co sa filmovej brandze tyka, je povazovany za najdolezitejsi teaser/trailer 2024. Ten film bude medznik. Iste ste si vsimli, ze to Marvel aj DC uplne s komiksmi posrali. A toto ma byt reparat za vsetky prachy. Dali ho na starost komiksovemu srdciarovi Jamesovi Gunnovi (reziser Strazcov Galaxie). Film stal 360 mega a urci, ako a na co sa bude v najblizsich rokoch chodit do kina. Su len dve moznosti. Bud sa reparat podari a Gunn restartuje novy DC vesmir, alebo sa na ich komixy na najblizsie roky zabudne.
Ja myslim, ze ak to neposeru s kampanou, tak to bude dobre.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 21:31:47
00
Niečo podobné by sa dalo povedať aj o Gladiátor 2 a Ridley Scottovi. Keď si odmyslíme ten komiks. Legendárny film, legendárny hollywoodsky režisér. A výsledok? Tam bol aspoň trailer super, ale film iba priemer. To už nehovorím o Paulovi Mezcalovi, že jeho casting bol veľký omyl. Lenže tu je už ten trailer na začiatku slabý.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 22:15:53
00
keyboard_arrow_up