Preco?
1. Lebo bol v idealnej stope (ked niekoho pustam, tak sa uhnem na jednu alebo druhu stranu), HAM nevedel, ci je nieco pred nim, ci sa tam nieco nestalo + tesne pred kontaktom VER kluckoval zo strany na stranu
2. Lebo je to VER, ktory, je nevyspytatelny a schopny vsetkeho
V kazdom pripade, VER len nespomaloval, ale tesne predtym ako sa ho HAM rozhodol obehnut zlava, tak VER zabrzdil (spomalovanie 2.4G) , takze 10s trest mi za takuto nebezpecnu jazdu pride dost smiesny.
čo sa čudujete, je to hra nervov, ide o titul majstra
presne. staci a pozriet na sezonu 2011 kedy Lauda vykrikoval, ze Hamilton raz niekoho zabije. A to uz bol MS.
Dovolim si tvrdit, ze Hamilton by bol v otocenom garde (pomalsie auto, viedol by sampionat 3 GP pred koncom) uplne rovnaky ako Verstappen. Tiez by riskoval viac keby vedel, ze z kolizie by profitoval. Len take okolnosti od 2014 nenastali.
Naco je Verstappenovi rychlost ked nebude MS? Naco vsetko to usilie? Aby si par ludi co sleduju F1 uznalo ze "nooo tak ten je sakra rychly"? Na to serie pes. Historia sa na to nepyta. Jasne ze je agresivny a chce vyhrat. Lebo taku prilezitost uz nikdy nemusi mat. Ja ho uplne chapem
Len chápať a tolerovať/obhajovať sú dve rôzne veci... Aj ja ho chápem... Ale rozhodne sa mi to nepáči... A to, čo by robil, keby bol HAM, sú (aj keď do určitej miery podložené) len špekulácie...
sak to je ok. vyjadrit s tym nesuhlas alebo neobhajovat to je v poriadku. tak ako je v poriadku povedat, ze ho chapem. Ja osobne by som na jeho mieste nebol velmi iny.
Ja VER tiez chapem, ale tolerovat mu to nebudem. Ja som za tvrde, ale ferove suboje (vid suboj ALO vs HAM v Madarsku). Ale ak ide niekto do zakruty s tym, ze tam ide len preto, aby ho super nepredbehol a ide tam s vedomim, ze tu zakrutu neprejde (vid Brazilia alebo posledna VC), tak je to na trest (zial komisari v Brazilii stanovili precedens), lebo to uz nie je pretekanie, to je destruction derby. A to umyselne a nebezpecne vybrzdenie, to uz je len taka ceresnicka na torte, za to by som mu dal DNF.
Zoberme to z opacneho extremu - HAM mohol aj zabrzdit a potom prejst zakrutu v ramci track limits, tak v Brazilii ako aj vo vsetkych pripadoch v SaudA. Rozhodol sa, ze to neurobi. Logicke, stratil by viac casu. Ani sa nechcel dat poslat do bariery (hint: Silverstone). End of story. Krute, ale je to tak. Na idealny prejazd zakrutou nie je automaticky narok. Deje sa to v kazdom zavode pri kazdom predbiehani a v roznej miere - predbehne jeden, druhy musi vyjst zo stopy alebo spomalit, alebo je inak obmedzeny. Toto naozaj nie je snooker, ale F1, a uznavam, ze to viaceri nechapete, nikdy ste neboli zapojeni do podobneho motoristickeho alebo profesionalneho sportu.
Ked uz mudrujeme, DNF znamena Did Not Finish, nedokoncil. To mu mozes davat tak prianim pred obrazovkou... Vylucenie je diskvalifikacia DSQ (DiSQalification).
A ty si bol zapojení do podobného motoristického športu keď to tu tak popisuješ? Lebo v tej Brazílii aj keby zabrzdí, tak sa buď nevojde aj tak do limitov, alebo ak by sa chcel udržať v rámci limitov tak ho pri brzdení trafí do zadného kolesa. To je proste fyzika. To bolo jednoznačné vytlačenie, nič iné. Ak by ho nechcel vytlačiť tak obidvaja mali v tej zákrute dosť miesta.
je to súboj dvoch fanúšikovských táborov, každý chce mať svoju pravdu... jeden múdry človek raz povedal: "skutočná pravda neexistuje, pravda je vždy len vecou dohody"
Po 20 rokoch som si nejakou náhodou minulý týždeň zapol F1, tak som si to radšej zapol aj dnes a neľutujem. Dráma až do posledných sekúnd, akú normálne vidím len v NFL...
Toto bola fraška v poslednom kole chudák HAM aj s Mercedesom. Všetko až do posledného kola bolo fair síce tvrdé ale fair a osud to nejak chcel že by mal Red bull stále šťastie na dotiahnutie aj keď na to nemali.
1. fail - pustiť auta o kolo späť iba medzi HAM a VER len aby mali ľudia show toto je prešľap roka. Dobre vedeli že ak by to pustili cele tak to safety car nestihne a pôjdu až do cieľa. FIA darovala VER titul majstra sveta. HAM to s pokorou prijal ako Pán pritom dobre vie kde je pravda.
2.fail - je zakázane meniť smer jazdy viac ako 1. krát pri obrane. Ak by VER nerobil na poslednej DRS to čo robil buď by do seba v poslednej zákrute nabúrali lebo by to VER opäť na prasáka poslal alebo by HAM vyhral.
Suma sumárum sezóna ako delo kiež by bol každý rok takýto napínavý ale od budúceho roka veľké zmeny tak som zvedavý čo to všetko prinesie VER je nový kráľ nie pre to že by si to vybojoval na trati ale pre to že mu ho FIA dala na podnose.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Lebo bol v idealnej stope (ked niekoho pustam, tak sa uhnem na jednu alebo druhu stranu), HAM nevedel, ci je nieco pred nim, ci sa tam nieco nestalo + tesne pred kontaktom VER kluckoval zo strany na stranu
2. Lebo je to VER, ktory, je nevyspytatelny a schopny vsetkeho
V kazdom pripade, VER len nespomaloval, ale tesne predtym ako sa ho HAM rozhodol obehnut zlava, tak VER zabrzdil (spomalovanie 2.4G) , takze 10s trest mi za takuto nebezpecnu jazdu pride dost smiesny.
No nepreháňaj a nezľahčuj... chcel by som vidieť teba na jeho mieste...
presne. staci a pozriet na sezonu 2011 kedy Lauda vykrikoval, ze Hamilton raz niekoho zabije. A to uz bol MS.
Dovolim si tvrdit, ze Hamilton by bol v otocenom garde (pomalsie auto, viedol by sampionat 3 GP pred koncom) uplne rovnaky ako Verstappen. Tiez by riskoval viac keby vedel, ze z kolizie by profitoval. Len take okolnosti od 2014 nenastali.
Naco je Verstappenovi rychlost ked nebude MS? Naco vsetko to usilie? Aby si par ludi co sleduju F1 uznalo ze "nooo tak ten je sakra rychly"? Na to serie pes. Historia sa na to nepyta. Jasne ze je agresivny a chce vyhrat. Lebo taku prilezitost uz nikdy nemusi mat. Ja ho uplne chapem
Ked uz mudrujeme, DNF znamena Did Not Finish, nedokoncil. To mu mozes davat tak prianim pred obrazovkou... Vylucenie je diskvalifikacia DSQ (DiSQalification).
nechapes, nevadi, oficialne vysledky pretekov su take ako su aj z horeuvedenych dovodov
1. fail - pustiť auta o kolo späť iba medzi HAM a VER len aby mali ľudia show toto je prešľap roka. Dobre vedeli že ak by to pustili cele tak to safety car nestihne a pôjdu až do cieľa. FIA darovala VER titul majstra sveta. HAM to s pokorou prijal ako Pán pritom dobre vie kde je pravda.
2.fail - je zakázane meniť smer jazdy viac ako 1. krát pri obrane. Ak by VER nerobil na poslednej DRS to čo robil buď by do seba v poslednej zákrute nabúrali lebo by to VER opäť na prasáka poslal alebo by HAM vyhral.
Suma sumárum sezóna ako delo kiež by bol každý rok takýto napínavý ale od budúceho roka veľké zmeny tak som zvedavý čo to všetko prinesie