bikejoring: dokonca mozno skor zomrel od vycerpania a hladu lebo sa nefvedel vyslobodit, samotny strom mu asi neublizil moc. Tomu ale na druhej strane mohli pomoct kolegovia.
no ale keď dávajú dole také klády ako na fotke od kleine, tak z nich ostane len mastný flak v prípade omylu.. dokonca to vyzerá na jaseň, čo je dosť tvrdé drevo, hlavne v porovnaní s takou vŕbou, ktoré dávajú najčastejšie dole
cely tyzden chodim v majstrovskom len ma nikto nefotil, ja stale cakam na spravu ze ma niekto videl
btw videl som par duhovych na hradzi, sice tinkoff ale duhoví
cely tyzden chodim v majstrovskom len ma nikto nefotil, ja stale cakam na spravu ze ma niekto videl
aj u nás zvyknú chodiť takí majstri na bicykli na VPP, do kravína .... a tiež ich nikto nefotí , takže si z toho nič nerob . copyrightcdn.dobrenoviny.sk cdn.dobrenoviny.sk
Občas nejaký cestou z krčmy skončí v rigole , vtedy dobehne Gavlák a hned je v správach na hnojke . Takže nič nieje stratené , možno raz budu aj o tebe nejaké správy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo http://images7.memedroid.com/images/UPLOADED147/55b5059c00d7e.jpeg
http://www.topky.sk/cl/11/1346228/Rybar---60--chcel-fotku-s-bobrom--Ten-zautocil-a-prehryzol-mu-tepnu-
srsen: sa mu necudujem za to selfie ..
btw videl som par duhovych na hradzi, sice tinkoff ale duhoví
Aaaaaaa selfie tyčku nemáš?
aj u nás zvyknú chodiť takí majstri na bicykli na VPP, do kravína .... a tiež ich nikto nefotí , takže si z toho nič nerob .
Občas nejaký cestou z krčmy skončí v rigole , vtedy dobehne Gavlák a hned je v správach na hnojke . Takže nič nieje stratené , možno raz budu aj o tebe nejaké správy