No tak ja som to meral na pocet nalyzovanych km chopok vs vla di sole a vychádza to tak ze val di sole je o 50% lacnejšie:) keby sa ubytuješ v Ružomberku musíš si zaplatit listok 17EUR + ubytko 20EUr tak Saalbach je lacnejší alebo rovnako drahy. Slovensko je lacnejšie ked chceš piť a jesť v podnikoch a teda ostatné služby:)
Ramon1 Už som ju testovala v minulosti. Nie je síce taká tuhá ako Lefty, ale pri mojej váhe je tuhosť dostatočná. Výhoda je, že sa dá nastaviť na moju nízku hmotnosť o poznanie jemnejší odtrh ako štandardné telekopky. Trochu mi chýbajú 3 polohy ovládania ako som bola zvyknutá u Foxu.
,tak to zle pozeras , to byt len bajkerka co som nasiel na traily- v moravskom krase.
to mas tak ked tu v BA som nou uz nikto nechce jazdit, uz ani z fora temer nik a ani sektaci tak skusam stastie za hranicami kde ma nepoznaju
no jo, ja by som s tebou jazdil rád, ale so mnou je ťažko teraz a bude už len horšie .... však na normálnom výjazde v karpatoch som bol hádam raz tohto roku
ale bud týždeň by som chcel ísť do práce niekedy na horskom a po tretej do lesa ... čo ty nato?
sak to je ten problem zosuladit trasu a cas.. viaceri uz maju ten tvoj "problem" lapaloma bud tyzden je trosku problem som sluzobke a jediny den kedy by som mohol je piatok ale to este uvidim ci si nezoberem volno a nepojdem napr. na rychleby
Ked chcete ist do Saalbachu tak treba pozerat ubytko ktore podporuje JOKER CARD tam je v cene ubytka uz aj lanovka.Boli sme tam 5ti v lete,bookli sme si apartman pre 6 ludi a po preratani nam to vyslo 28E na kazdeho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Koľko máš tých Kross-ov?
to mas tak ked tu v BA som nou uz nikto nechce jazdit, uz ani z fora temer nik a ani sektaci tak skusam stastie za hranicami kde ma nepoznaju
ale bud týždeň by som chcel ísť do práce niekedy na horskom a po tretej do lesa ... čo ty nato?
lapaloma bud tyzden je trosku problem som sluzobke a jediny den kedy by som mohol je piatok ale to este uvidim ci si nezoberem volno a nepojdem napr. na rychleby
...čistý ja