Tak zober noznice alebo pilku a nep..j furt, NIEKTO to urobit musi , aby to bolo ok.
Potom ma zas niekto ***** ze je to moc ciste a na prd, dik to som tu uz cital.btw pic..ujem len opisujem stav aktualny. Mna to celko prekvapilo lebo som uz dlho nebol.
Potom ma zas niekto ***** ze je to moc ciste a na prd, dik to som tu uz cital.btw pic..ujem len opisujem stav aktualny. Mna to celko prekvapilo lebo som uz dlho nebol.
Nikto este nikoho nedodrbal zato ze sa nieco precistilo a upravilo. Apropo ten strk v zakrutach od BK je stale
Ale hej, uz to tu bolo davnejsie ze sa upravovala myslim cerovka a cistili sa kriky a potom niekto, mam pocit ze to bol Iron (dufam ze to bol on, inak sorry) pindal ze uz to nie je ono a je to moc vystrihane.
Na piesok som este nemal kedy. Ked tam pojdem na peso tak beriem aj metlu
Gemer vždy prekvapí: medzi Turčokom a Nandražom je cesta zároveň korytom potoka. V dĺžke cca 1,5-2 km, s krátkymi prerušeniami. Nebolo to hlboké, max. 20 cm. Dalo sa to celé prejsť, záleží na technike jazdy. Vrchná časť úplne elegantná, v spodnej časti boli aj väčšie kamene. Občas som stratil balans a oprel sa nohou - našťastie ešte stále odolávam nášľapným pedálom a tretrám.
To je ona hej. Tak vies ako to je. Zist sa da takmer hocico na hocicom. Otazka je ci je to potom este zabava alebo survival. Moc neodporucam pre nizkozdvihove HT.
Pre mňa je extrém z Minčola na Javorinu alebo hrebeňovka Veľkej Fatry, to bude asi podobné. Možno sa hecnem (jednorázovo, lebo mi to nedá ) alebo si to zokruhujem cyklocestou...
Nie je tá cesta cez Svidovské sedlo momentálne pre cyklistov uzavretá ?? Dočítal som sa že tam ťažia kalamitné drevo a že sú ponad cestu na viacerých miestach ponaťahované oceľové laná.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikto este nikoho nedodrbal zato ze sa nieco precistilo a upravilo. Apropo ten strk v zakrutach od BK je stale
Na piesok som este nemal kedy. Ked tam pojdem na peso tak beriem aj metlu
To je tá červená zo Suchého na Starý hrad? To aby som si tú cestu teda radšej rozmyslel
Nie je tá cesta cez Svidovské sedlo momentálne pre cyklistov uzavretá ?? Dočítal som sa že tam ťažia kalamitné drevo a že sú ponad cestu na viacerých miestach ponaťahované oceľové laná.