Trochu Záhoria, trochu Kopaníc a vydalo to nakoniec na 142 km. Slnko bol väčšinou skryté za mrakmi, ale i tak som "vychlastal" 3 l vody, čo som mal zo sebou z domu, liter vody zo studničky niekde za Brančom, 2 kofoly v Zlatníckej doline a 1 pivo v Adamove ... Inak na Kopaniciach to bolo na porazenie, vyšlapete celkom strmý kopec a zistíte, že čo je podľa Locusu poľná cesta a navyše turistický chodník, je v skutočnosti zarastená cesta ohradená el. ohradníkom a pasú sa tam krávy, takže som poctivo tlačil cez asi 0,5m trávu a 3x preliezal cez tie el. ohradníky (pri preliezaní som dúfal, že sa mi nestane niečo podobné ako tomu farárovi z toho filmu Seno, slunce ...)
a smoliarom roka sa stava - poobede mali byt burky tak som si privstal a pred 6 rano uz tahal smer Zavada - Valaska Bela-Gapel-Cicermanske sedlo-Tuzina-Poruba-Magura-Sutovske sedlo- a potom nemocnica Bojnice. Hreben Magury je taky - ako by som - zasa tam doho nepojdem. Trci vela sutrov, haluziny po tazbe, cervena v dolnej casti neprejazdna. Chut som si chcel napravit Palfyho trailom a prestavkou v Bojniciach - ked tu zrazu - ani neviem ako na sotoline mi ustrelilo predne koleso v miernej zakrute, takmer na rovine - nic nezvycajne - lahol som v pomerne malej rychlosti (pred padom dla GPS 19km/h - siel som opatrne lebo som to tam nepoznal) - dve bezvyznamne male oskreniny a 2cm a 1cm hlboka diera nad cicinou - neviem ako, neviem od coho - na gatiah ani naznak poskodenia. Nastastie to nekrvacalo - nasledne smer nemocnica (otcovi so synom? diki za vymotanie z lesa a dovedenie pred nemocnicu), sitie, odvoz domov. Zasa par dni posedim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
www.relive.cc/view/1627470804
OK, mal som na mysli napríklad túto zelenú TZ.
https://www.youtube.com/watch?v=_V3GuzPQAMk
P.s.koho sme stretli pri zostupe?