Fľašu na bike nemám chodím bez vody a čistý je preto lebo je sucho a po každom výjazde aj po tomto dám bike na servisný stojan a všetko očistím a potom premažem vidlicu tlmič a keď treba vyčistím a premažem aj reťaz.
až ta nikde klepne a dojde ti v lese pochopíš načo je voda a prilba
Fľašu na bike nemám chodím bez vody a čistý je preto lebo je sucho a po každom výjazde aj po tomto dám bike na servisný stojan a všetko očistím a potom premažem vidlicu tlmič a keď treba vyčistím a premažem aj reťaz.
Keby si ho len nefotila a niekedy sa na ňom aj previezla zistíš, že sa zapráši aj ked je sucho. Ale ak nosíš sebou na fotenie aj servisný stojan a bandasky s vodou, tak sa za svoj príspevok ospravedlňujem.
Dnes len taký pookolitý výklus - žiadne veľké kopce len pohodičkové pojazdeníčko Podskalie, Šiance, okolie Hradského potoka....
Trip Dist: 35,49 km
Ride Time: 2:01:04
Avg Speed: 17,59 km/h
Max Speed: 45,78 km/h
Altitude Up: 566 m
Temperature: +32°C
Fotečky len dve - ani mobil vyťahovať sa mi nechcelo a keď som zostal na chvíľu stáť v lese, tak ma išli mušky zožrať
My včera moje obľúbené Sekaniny. Bohužiaľ oblasť sa rozpadá. Nemá kto upravovať traily. Neviem kde je chyba ale asi pozornosť sa sústreďuje na Batove a Bojnicke traily ktoré sa podľa.mna zďaleka nerovnaju tým v Sekaninach. Ostáva len dúfať že sa toho niekto chytí alebo potom nech ľudia jazdia.lahke flow trail nad mestami a tí čo majú radi ťažšie veci navštevujú bikeparky. Každopádne je to veľká skoda.
vcera cestou do Saalbachu sme pojazdili Wexl traily...velke prekvapko pre mna vychytali sme vdaka radarom 4 hodinove okno na pojazd bez dazda...nikde nikto, len my
Škoda len že sa nemám s kým bicyklovať a tak vždy idem sama...
urob konto na strave, zapinaj pri kadom vyjazde pripadne hod sem strava nick a partakov na jazdenie najdes rychlo.. a hlavne podla tras najdu teba ale aj ty dalsich jazdcov okolo a mozno prides aj na nove fajne traily co nepoznas.. ale hlavne to treba chciet.
Tiež som bol kúsok po širšom okolí. Blatá, Dvorská Dolina ...
Trip Dist: 32,79 km
Ride Time: 1:59:25
Avg Speed: 16,47 km/h
Max Speed: 37,97 km/h
Altitude Up: 551 m
Temperature: +23st.C - návrat po tme.
Že kúsok...
Ja dám výjazd všeho všudy 25km a pár výškových metrov a mám akurát dosť.
Fakt keď pozerám vaše príspevky a v nich údaje že viac ako 100km výjazdy normálne nechápem.
To máte nad ľudské sily či čo...?
Ja uz jazdim aj 150km trasy a rit ma bolieva stale. Niekto tvrdi ze si zvyknes ale nezvyknes akurat vydrzis viac bolesti. Niekto ma asi menej nervov na prdeli tak ho to neboli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
až ta nikde klepne a dojde ti v lese pochopíš načo je voda a prilba
Keby si ho len nefotila a niekedy sa na ňom aj previezla zistíš, že sa zapráši aj ked je sucho. Ale ak nosíš sebou na fotenie aj servisný stojan a bandasky s vodou, tak sa za svoj príspevok ospravedlňujem.
Podskalie, Šiance, okolie Hradského potoka....
Trip Dist: 35,49 km
Ride Time: 2:01:04
Avg Speed: 17,59 km/h
Max Speed: 45,78 km/h
Altitude Up: 566 m
Temperature: +32°C
Fotečky len dve - ani mobil vyťahovať sa mi nechcelo a keď som zostal na chvíľu stáť v lese, tak ma išli mušky zožrať
urob konto na strave, zapinaj pri kadom vyjazde pripadne hod sem strava nick a partakov na jazdenie najdes rychlo.. a hlavne podla tras najdu teba ale aj ty dalsich jazdcov okolo a mozno prides aj na nove fajne traily co nepoznas.. ale hlavne to treba chciet.
Blatá, Dvorská Dolina ...
Trip Dist: 32,79 km
Ride Time: 1:59:25
Avg Speed: 16,47 km/h
Max Speed: 37,97 km/h
Altitude Up: 551 m
Temperature: +23st.C
Ja dám výjazd všeho všudy 25km a pár výškových metrov a mám akurát dosť.
Fakt keď pozerám vaše príspevky a v nich údaje že viac ako 100km výjazdy normálne nechápem.
To máte nad ľudské sily či čo...?
Možno.
Je to o zvyku a trénovaní zadku.