cast Bielych karpat - Machnac - Hrozenkov - Zitkova - Vlarsky - Vrsatec
Rano cez sedlo Lucky po byvalej zeleznici k rozhladni nad Soblahovom - konecne sa mi podarilo natrasovat popri nej - bol som tam prvy krat odkedy ju postavili. Zeleznicka na paradu - take nieco mi tu v BN chyba na vytocenie noh.
Machnac ma vyhlad na vychod - bol som tam druhy krat a znova proti slnku v opare. Musi tam byt paradny vychod slnka.
Vyskov - Stary hrozenkov - Zitkova - masaker ktory si treba raz za cas zopakovat
Za zitkovou zmizli lesy - nastastie len popri tej lesnej asfaltke ktora je na sra_ky, po odboceni do lesa na chodnik nastastie vsetko v poradecku - po starom. Nadalej zostava cervena TZ (Tresnova cesta) ako paradne XC jazdenie - snad nie naposledy.
Ak pozna niekto nieco lepsie ako tu zvaznicu Pod Hrachovym - Vlarsky prusmyk sem stym. Navyse to c-ko ktore niekto namaloval do mapy, tak ta cesta v tej casti uz neexistuje.
Napojit sa na cyklomost cez Vlaru sa mi nepodarilo - moc zabradlia presiel som klasicky po zeleznicnom.
Z Vrsatskeho do Pruskeho a zacina peklo popri Vahu - garmin pise 36 a fuka mierny protivietor
Domov este cez Velke luky kde som nastastie vychytal tien.
trasa hir https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/656810/bicykel-morning-ride.html
Niečo zo včerajšieho výjazdu na Skalky cez Vrícko a Jankovú, následne zjazd cez Vričanské sedlo a opäť výšlap na Bukovec. Návrat cez Fačkovaké sedlo okolo schovánky cez Tužinu do PD, 97km.
Ja dnes opäť klasika - motanice okolo Javoráku. vikino1 že sme sa nestretli ?????
Trip Dist: 44,87 km
Ride Time: 2:58:58
Avg Speed: 14,97 km/h
Max Speed: 71,11 km/h
Altitude Up: 1 119 m
Temperature: +30°C
... našťastie nám zatiaľ občerstvovačky nevyschli.
Tak som si konečne vyskúšal bike park. A musím povedať, že Malino Brdo nie je pre začiatočníkov. :D
Bolo tam pár úsekov, ktoré ma bavili a potom pár dosť ťažkých. Aspoň pre mňa. Bol aj jeden pád. Trochu odrené rameno a lakeť.
Viac ma asi baví tá cykloturistika mixovaná s trailami. :)
... Soblahov , Inovec , Beckov a na viac som sa nezmohol po rovine do Trenčina plan bol ešte cez Selec a Soblahov naspet do Trenčina cez Brezinu ale sily už zlihali v tom teple stačilo po rovine a hrádzi doklepať k autu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rano cez sedlo Lucky po byvalej zeleznici k rozhladni nad Soblahovom - konecne sa mi podarilo natrasovat popri nej - bol som tam prvy krat odkedy ju postavili. Zeleznicka na paradu - take nieco mi tu v BN chyba na vytocenie noh.
Machnac ma vyhlad na vychod - bol som tam druhy krat a znova proti slnku v opare. Musi tam byt paradny vychod slnka.
Vyskov - Stary hrozenkov - Zitkova - masaker ktory si treba raz za cas zopakovat
Za zitkovou zmizli lesy - nastastie len popri tej lesnej asfaltke ktora je na sra_ky, po odboceni do lesa na chodnik nastastie vsetko v poradecku - po starom. Nadalej zostava cervena TZ (Tresnova cesta) ako paradne XC jazdenie - snad nie naposledy.
Ak pozna niekto nieco lepsie ako tu zvaznicu Pod Hrachovym - Vlarsky prusmyk sem stym. Navyse to c-ko ktore niekto namaloval do mapy, tak ta cesta v tej casti uz neexistuje.
Napojit sa na cyklomost cez Vlaru sa mi nepodarilo - moc zabradlia
Z Vrsatskeho do Pruskeho a zacina peklo popri Vahu - garmin pise 36 a fuka mierny protivietor
Domov este cez Velke luky kde som nastastie vychytal tien.
trasa hir https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/656810/bicykel-morning-ride.html
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/656810/bicykel-morning-ride.html
Gusto, keď som uvidel ten Hunt pri kaplnke pod Vršatcom, tak som si aj pomyslel, že si to bol ty, hľadaj sa na fotke
Chýba jeden vrchol, musel som sa vracať ku tajchu autom, kde som pri keške zabudol mobil… Ale parádny výlet
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/657044/bicykel-vkl-chata.html
Vďaka včerajšiemu neabsolvovaniu hájov, dnes zmena plánu. Nakoniec dobre, Chopok by som nezvládol
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/658011/bicykel-vkl-trnovske.html
vikino1 že sme sa nestretli ?????
Trip Dist: 44,87 km
Ride Time: 2:58:58
Avg Speed: 14,97 km/h
Max Speed: 71,11 km/h
Altitude Up: 1 119 m
Temperature: +30°C
... našťastie nám zatiaľ občerstvovačky nevyschli.
Bolo tam pár úsekov, ktoré ma bavili a potom pár dosť ťažkých. Aspoň pre mňa. Bol aj jeden pád. Trochu odrené rameno a lakeť.
Viac ma asi baví tá cykloturistika mixovaná s trailami. :)
ale je tam aj pekné turistikové vozenie okolo parku