ifko urcite tade autom nechod. neviem ako je to s legalnostou toho prejazdu ale s osobakom by som tam urcite nesiel. neviem ake je to aktualne po burkach tak mozno ani s suv.
ifko urcite tade autom nechod. neviem ako je to s legalnostou toho prejazdu ale s osobakom by som tam urcite nesiel. neviem ake je to aktualne po burkach tak mozno ani s suv.
Hm, vybehnem to asi na bajku najskor sam obzriet teren a uvidi sa… Kazdopadne tu VN Turcek by sme chceli, ale vobec nemam chut yebat sa tam cez Ziar a Kremnicu 30km
ifkoSkús vlakom z Rematy na Hornú Štubňu, ideálne rovno na Turček lebo úsek hlavnej cesty od Skleného do Turčeka je na bajkoch pekne na riť aj keď je to len kúsok, s dieťaťom určite neísť. Potom daj vedieť stav tej cesty, naposledy čo som tam bol tak na Grand Vitare sme prešli ale miestami to už bolo na hrane.
V nedeľu z Kysuckej cyklomagistrály. Na pekné povozenie sa po rannom malom daždi. Po cyklomagistrále z Oščadnica - odbočka do Klubina ku drevenej zvonici - odbočka do Starej Bystrice na námestie k orloju - odbočka na Skrížené a vyšlapať až k Tabákovi - Vodná nádrž Nová Bystrica a po cyklomagistrále bez odbočiek naspäť. Trasa: 68km, prevýšenie 478m.
... aj dnes okolie Šiancov a opäť trochu inak 😉
Trip Dist: 43,98 km
Ride Time: 2:52:55
Avg Speed: 15,11 km/h
Max Speed: 49,99 km/h
Altitude Up: 993 m
Temperature: +29°C
Dnes sme u deda, takže po obednom spánku bol drobec v bazéniku a potom som “čmajzol” dedovi ebike s homemade detskou sedačkou a boli sme sa prevetrať. Dnes má drobec veru akčný deň.?
ifkoSkús vlakom z Rematy na Hornú Štubňu, ideálne rovno na Turček lebo úsek hlavnej cesty od Skleného do Turčeka je na bajkoch pekne na riť aj keď je to len kúsok, s dieťaťom určite neísť. Potom daj vedieť stav tej cesty, naposledy čo som tam bol tak na Grand Vitare sme prešli ale miestami to už bolo na hrane.
pozeram prave spoje z rematy. a vyzera to dobre, idu pomerne casto - pojdeme vlakom s prestupom do turceka. vlaky su oznacene ikonkou bicykla, takze nemal by byt problem. dik za tip!
Dnes severnejšia časť Tríbča.
Trip Dist: 59,88 km
Ride Time: 4:09:44
Avg Speed: 14,79 km/h
Max Speed: 58,12 km/h
Altitude Up: 1 241 m
Temperature: +28°C po
Terén parádny - už sa neprášilo
Minulý víkend som si urobil trojdňový výlet na Moravu. Cez Valašsko, Hanácko a Sliezsko. Asi najväčší cyklozážitok aký som doposiaľ absolvoval (350 km)
Na blogu mám fotiek viac, k tomu aj tri videá, na každý deň jedno: https://vlado3.blogspot.com/2021/07/trojdnovy-cyklovylet-na-moravu.html
Attachment:
0723 Hostýn 01.jpg
Attachment:
0723 Hostýn 15.jpg
Attachment:
0724 Olomouc 04.jpg
Attachment:
0724 Olomouc 07.jpg
Attachment:
0724 Olomouc 24.jpg
Attachment:
0724 Olomouc 36.jpg
Attachment:
0724 Štramberk 03.jpg
Attachment:
20210725_140405.jpg
ak si chcete pozrieť len tie videá, tak tie začínajú tu a na konci je vždy odkaz na ďalšie Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Jaaaj, paradne sa na to pozera. Tiez by som siel na taky trip ale ja to neusedim. Jeden den Ok ale potom dalsi nedam dalsich xy hodin v sedle. ☹️
Ruksak ti nevadil? Ja som skusal s plnym ruksakom a na biku mi to vadi. Tiez mam TCR.
S ruksakom jazdím často. Vozím v ňom všade fotoaparát, takže na ten som zvyknutý. Hlavne bolo cítiť celkovo tú váhu, že to zrazu ide do kopcov akosi pomalšie a ťažšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hm, vybehnem to asi na bajku najskor sam obzriet teren a uvidi sa… Kazdopadne tu VN Turcek by sme chceli, ale vobec nemam chut yebat sa tam cez Ziar a Kremnicu 30km
Trip Dist: 43,98 km
Ride Time: 2:52:55
Avg Speed: 15,11 km/h
Max Speed: 49,99 km/h
Altitude Up: 993 m
Temperature: +29°C
https://youtu.be/Gz_gEElWy9w
pozeram prave spoje z rematy. a vyzera to dobre, idu pomerne casto - pojdeme vlakom s prestupom do turceka. vlaky su oznacene ikonkou bicykla, takze nemal by byt problem. dik za tip!
Trip Dist: 59,88 km
Ride Time: 4:09:44
Avg Speed: 14,79 km/h
Max Speed: 58,12 km/h
Altitude Up: 1 241 m
Temperature: +28°C
Terén parádny - už sa neprášilo
Na blogu mám fotiek viac, k tomu aj tri videá, na každý deň jedno:
https://vlado3.blogspot.com/2021/07/trojdnovy-cyklovylet-na-moravu.html
ak si chcete pozrieť len tie videá, tak tie začínajú tu a na konci je vždy odkaz na ďalšie
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ruksak ti nevadil? Ja som skusal s plnym ruksakom a na biku mi to vadi. Tiez mam TCR.