Nieco z minuleho tyzdna po tom snezeni sa v nedelu Brncalka konecne dala, top podmienky a po 3 zimach zimna cesta vytvorena. No ale vcera zasa nasypalo
Inovecka chata z Jastrabia - sneh zacina dost vysoko - zimna atmosfera zacina az pri razcestniku so zelenou. cesta nic moc ale da sa v pohode po chatu - dokonca az po tu druhu vedla zjazdovky - dalej jedine peso. a kedze som stretol 0 ludi dole radsej po znackach vedla cesty - krasne udupany chodnik.
Dnes sme mali aj v Bratislavskom kraji sneh. 🤣🤣🤣Bolo krasne vidiet zasnezene Alpy, skoro rano ked odrazali vychadzajuce slnko vyzerali akoby boli tu noekde pred Viednou este. Necvakol to niekto?
Aj ja som mal ken mobil a to som bol estez vacsej dialk az z hranice okresu Galanta😀. Hned ma napadlo ze vy co jazdite Dolne Rakusko snad niecim prispejete v tejto teme.
Keď pozerám tie snehové výjazdy, akoby som asi žil v inom podnebnom pásme.
Včerajšie "jarné" teploty ma nenechali chladným, tak som si naplánoval okruh so začiatkom i koncom v Zlatníckej doliner nad Skalicou. Celý výjazd by sa dal rozdeliť na dve polovice, 1. polovica bola viacmenej rovina (Záhorie) - Veterník nad Mokrým Hájom, vínne sklepy pri Prietržke, Baťov kanál, krásne moravské sklepy v Petrove, rybník Mlýnky, no a potom 2. polovica už bola kopcovitá (Biele Karpaty) - Travičná, Žerotín, Výzkum, Žalostiná, Koválovské lúky. Takmer celú trasu sa mi darilo vyhýbať blatu až na posledných 10 km trasy. Trochu som si to blbo naplánoval a najblatovejší úsek v hlbokom lese, si nechal nakoniec. No a vyšlo to tak, že som ho išiel už po tme, len pri svetle z čínskeho svietidla. Ale západ slnka na Žalostinej stál za to.
P.S. Keby ste niekto našli moju kondičku, prosím vrátiť. Niekde som ju cez zimu stratil. Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno nejaky fullframe ale to nenosim na biku
A ako, preto ta dialnica do pekla 😅 dal som ju 6x a stacilo na obednu prestavku
Včerajšie "jarné" teploty ma nenechali chladným, tak som si naplánoval okruh so začiatkom i koncom v Zlatníckej doliner nad Skalicou. Celý výjazd by sa dal rozdeliť na dve polovice, 1. polovica bola viacmenej rovina (Záhorie) - Veterník nad Mokrým Hájom, vínne sklepy pri Prietržke, Baťov kanál, krásne moravské sklepy v Petrove, rybník Mlýnky, no a potom 2. polovica už bola kopcovitá (Biele Karpaty) - Travičná, Žerotín, Výzkum, Žalostiná, Koválovské lúky. Takmer celú trasu sa mi darilo vyhýbať blatu až na posledných 10 km trasy. Trochu som si to blbo naplánoval a najblatovejší úsek v hlbokom lese, si nechal nakoniec. No a vyšlo to tak, že som ho išiel už po tme, len pri svetle z čínskeho svietidla. Ale západ slnka na Žalostinej stál za to.
P.S. Keby ste niekto našli moju kondičku, prosím vrátiť. Niekde som ju cez zimu stratil. Ďakujem
A ako, preto ta dialnica do pekla 😅 dal som ju 6x a stacilo na obednu prestavku
no napriklad kazdy druhy set preskocit do dalsieho, ale neviem, nejdem mudrovat, na obrazku to vyzera mozno inak ako na zivo