na bike nenosim moc fotak. nechcem ho totiz zpraskovatiet. ale tu som ho mal. su to ale skor vytvarne fotografie ako dokumentarne sak, co by ste odo mna cakali...
v tych lesoch nad tou kaplnkou je blato aj v zime keď je meter snehu, oni to tam rozbiju nacucky a preto sa tomu úskeku vyhýbam, radšej idem do gbelian okolo cintorína ide pekná cesta, ktorá sa potom napojí. alebo dáš zjazdík do vadičova od kaplnky.
v tych lesoch nad tou kaplnkou je blato aj v zime keď je meter snehu, oni to tam rozbiju nacucky a preto sa tomu úskeku vyhýbam, radšej idem do gbelian okolo cintorína ide pekná cesta, ktorá sa potom napojí. alebo dáš zjazdík do vadičova od kaplnky.
hmm, tak dik za infosku. ja som tade siel prvy krat. a fakt tam bolo blata pozehnane. som chcel ist do sedla Ziarce, ale nejako som blbo odbocil a som to minul. tak som to zjazdil do Gbelian. aj to bola parada. takych 60 po luke
Dnesny vyjazd len okolo SL aj s kamosom som myslel ze zomriem od smadu zo 7dcl kofoly na celu cestu a potom sa kamos pri krasnom strmom dlhhom zjazdiku cez les taak vyprasil ze si trosku/dost zodral tvar a uz kupuje prilbu uz skoro neskoro
8) Dnesny vyjazd len okolo SL aj s kamosom som myslel ze zomriem od smadu zo 7dcl kofoly na celu cestu a potom sa kamos pri krasnom strmom dlhhom zjazdiku cez les taak vyprasil ze si trosku/dost zodral tvar a uz kupuje prilbu uz skoro neskoro
to JAro: no nema prilbu chlapec .. setky koruny do poslednej narval do biku . XTR jazdeny a uz mu nezostalo ale ked odomna odchadzal po tom co si oplachoval tu tvar tak uz povedal ze bude jazdit z rozumom a kupy prilbu .. inac ten zjazdik tam bol drsny - prid ti ukazem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a zatial aaspon nieco z mojej stranky. Len aby ste videli ako vyzera nasa "cyklotrasa"
http://my.opera.com/Jonkey/albums/show.dml?id=68476
hehe, tam som bol minuly tyzden. taky som prisiel ako prasa. ty lesaci tam narobili taky bordel, blata fura... teda v lesoch nad tou kaplnkou
hehe, tam som bol minuly tyzden. taky som prisiel ako prasa. ty lesaci tam narobili taky bordel, blata fura... teda v lesoch nad tou kaplnkou
nastastie som od tej kaplnky zbehol uz do H. Vadicova tak to bolo OK
hmm, tak dik za infosku. ja som tade siel prvy krat. a fakt tam bolo blata pozehnane. som chcel ist do sedla Ziarce, ale nejako som blbo odbocil a som to minul. tak som to zjazdil do Gbelian. aj to bola parada. takych 60 po luke
http://my.opera.com/Jonkey/albums/show.dml?id=99758
http://my.opera.com/Jonkey/albums/show.dml?id=99758
palo nevozi prilbu?som si myslel ze ma chlapec aj trochu rozumu(po dnesku uz asi nic).
chytam take depky ze kde kade by sa dalo este skvelo zajazdit...
Hehe, tá nálepka "Ďakujeme že mu neveríte" je tam výborná