dnes kratky ale o to krajsi vyjazd po legendarnych trailoch Ihelnik a Boroviste, spolu s Tematinom a obcerstvenim na Bezovci v Sportchate (25km/1200) http://mapy.hiking.sk/?trasa=gARpN
dnes kratky ale o to krajsi vyjazd po legendarnych trailoch Ihelnik a Boroviste, spolu s Tematinom a obcerstvenim na Bezovci v Sportchate (25km/1200) http://mapy.hiking.sk/?trasa=gARpN
Ktoré sú tie single? Podľa tej mapky to vyzerá ako spevnené cesty alebo to je OK? Možno by som niekedy zaskočil kuknúť. Minule som bol kuknúť Kanadu a parádna bola. Zistil som, že človek sa nemusí trepať do 1500+ mnm aby si zajazdil na pekných singloch . A rovno by som to možno spojil s Čachticami.
quidoo
my sme dnes boli NM - Kalnica - hreben - Bezovec - Tematin - Ihelnik - PN (+ dojazd domov). Na chate sme mohli byt asi okolo 14tej a bol tam nejaky zraz Kellysakov - cca 6 kusov a jedna cierna ovca CTM Slayer
volodaj: ta trasa nie je dobre, pouzijem Silviin gpx (moj sa mi nechce stahovat), mapka .. fialovou je singlac, zbytok su zvaznice, my sme z Borovista ficali dole po uzkej zvaznici, potom kusok okolo pola a poslednych 50m peknym singlacom az k vodarni. Silva to isla inak, ten chodnik / odbocku som pozeral, neviem kde je .. pre istotu som si nenahral track Za Tematinom na TZ je spusta ludi cez vikend, ked je teplo a pekne.
Njablizsie v okoli, co je este pekne je Velky Plesivec a Cachticke singlace a zjazd z Panskej Javoriny smer Kalnica.
ennio: my sme odchadzali asi 15 minut pred vami , Kellysaci sa ohrievali pri ohni .. snad nepalili dresy
quidoo
my sme dnes boli NM - Kalnica - hreben - Bezovec - Tematin - Ihelnik - PN (+ dojazd domov). Na chate sme mohli byt asi okolo 14tej a bol tam nejaky zraz Kellysakov - cca 6 kusov a jedna cierna ovca CTM Slayer
z Kalnice hore na hreben je mozno modra znacka zaujimavejsia, ja som zvolil asfaltku Kalnickou dolinou, aby sme boli co najskor nad hmlou. odporucam si to vytlacit aj na Pansku Javorinu a potom naspat smre Prielacina, z nej je potom tiez vyzivny zjazdik. Ihelnik je ta odbocka z modrej za Tematinom. Len potom po chvili sa trail rozdvojuje a Ihelnik ide doprava a do kopca - ten je TOP, Boroviste je "len" fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=gARpN
bobris Kde to je ? Popr mas gps log? diki
http://mapy.hiking.sk/?trasa=gARpN
Ktoré sú tie single? Podľa tej mapky to vyzerá ako spevnené cesty alebo to je OK? Možno by som niekedy zaskočil kuknúť. Minule som bol kuknúť Kanadu a parádna bola. Zistil som, že človek sa nemusí trepať do 1500+ mnm aby si zajazdil na pekných singloch
my sme dnes boli NM - Kalnica - hreben - Bezovec - Tematin - Ihelnik - PN (+ dojazd domov). Na chate sme mohli byt asi okolo 14tej
Njablizsie v okoli, co je este pekne je Velky Plesivec a Cachticke singlace a zjazd z Panskej Javoriny smer Kalnica.
ennio: my sme odchadzali asi 15 minut pred vami
my sme dnes boli NM - Kalnica - hreben - Bezovec - Tematin - Ihelnik - PN (+ dojazd domov). Na chate sme mohli byt asi okolo 14tej
Máš gpx? Aj to by mohlo byť zaujímavé. Dík.
lto super. Vďaka