Dnešná poobedná makačka
A to som ešte chcel ísť na Topoľčiansky Nočný Beh no stačilo mi Šiance - Podskalie - Vres ...
DST: 45,17 km
TIME: 2:21 min,
AVG: 19,15 km/h
MAX: 52,85 km/h
UP: cca 500m - neviem presne oco mal už nejaké metre na tacháči pred tým ako sme vyrazili do hôr 27,7°C zajtra už asi bude hnusne
Včerajší kopaničiarsky okruh: Bukovec - Hradište p.V. - Dobrá Voda - Brezová p.B. - Bukovec
42 km/774 v.m - Z Dobrej Vody po Brezovú mi robil spoločnosť Juraj z Prašníka. Celkom mi tá horská cyklistika zachutila.
Posledny letny den.Uzasnych 17°C,vietor,slnko,prach,voda,blato.Jednoducho vsetko.No a samozrejme nesmel chybat ani mierny letny dazd.Aj ked myslim,ze to najhorsie ma obislo podla toho ake kaluze boli v Dca.Na paradu .
Prvy jesenny den na Markovici.Opat prijemnych 17°C.slnko,sucho,ziadne blato ani dazd.Akurat,ze poobednajsie hodiny su nevhodne na fotenie.Dole som isiel inou cestou.Naposledy ked som tadial isiel peso,som si vravel,ze to by mohlo byt zaujimave na biku.A aj bolo.Priznam sa polovicu pesi,lebo som si netrufal.Na foto to tak hrozne nevyzera.Ale verim,ze podaktori z vas by to dali ako nic Az na par usekov naozaj nezjazdnych.
Prvy jesenny den na Markovici.Opat prijemnych 17°C.slnko,sucho,ziadne blato ani dazd.Akurat,ze poobednajsie hodiny su nevhodne na fotenie.Dole som isiel inou cestou.Naposledy ked som tadial isiel peso,som si vravel,ze to by mohlo byt zaujimave na biku.A aj bolo.Priznam sa polovicu pesi,lebo som si netrufal.Na foto to tak hrozne nevyzera.Ale verim,ze podaktori z vas by to dali ako nic Az na par usekov naozaj nezjazdnych.
to si siel ten "enduro" trail v smere na kolacin? tak tam su celkom vyzivne useky [=
ja dnes Ovciarsko, hreben ponad Sulov, Patuch, Turie...zjazdik z Kamenneho hrbu do Zbynova ohradeny elektrinou, dole som to skoro roztrhal...v Turi Red Bull Get on Top
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to som ešte chcel ísť na Topoľčiansky Nočný Beh
Šiance - Podskalie - Vres ...
DST: 45,17 km
TIME: 2:21 min,
AVG: 19,15 km/h
MAX: 52,85 km/h
UP: cca 500m - neviem presne oco mal už nejaké metre na tacháči pred tým ako sme vyrazili do hôr
42 km/774 v.m - Z Dobrej Vody po Brezovú mi robil spoločnosť Juraj z Prašníka. Celkom mi tá horská cyklistika zachutila.
Cibajky - Studená Dolina ...
DST: 43,92 km
TIME: 2:42 min.
AVG: 16,26 km/h
MAX: 58,95 km/h
UP: 381 m
Tam kde sa jazdilo sa moc nefotilo ...
Tam kde sa jazdilo sa moc nefotilo ...
to ste sli superflow opacne
to si siel ten "enduro" trail v smere na kolacin? tak tam su celkom vyzivne useky [=
Ta fotka c.jpg si odfotil velmi dobre .. je to vidno, ake je to strme. Vyzera to mozno aj na 30% .. minimalne teda 25% a viac.
tu:
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/