ano aj nie, ked nesli ludia tak som siel na bajku, ked som niekoho zbadal tak som zliezol ale aj tak tam dnes boli len slovaci dole som uz siel nejakym trailom a tam som siel na bajku aj ked na jednom mieste som musel zliezt a kusok ist peso lebo to bolo take strme a kameniste ze som si myslel ze sa bud prekotim dopredu alebo padnem. Brzdy som drzal obe ale aj tak som sa posuval dole smykom
scarinko, však Garmin má priame prepojenie účtu so Stravou, nemusíš ísť cez tapiirik. Tiež mám Fenix 3, automaticky to máš aj v Garmine aj v Strave. peter1976 zo Stravy keď chceš aby ti relive spravilo záznam, musí byť tiež prepojenie medzi Relive.cc a Stravou, výjazd musí byť public a dlhší ako 20 km.
5 rokov som na GarminConnect ale od noveho roku pojdem aj na Garmin aj na Stravu. Mam Garmin edge 810, dufam, ze to pojde.
nie je dôvod prečo by to nešlo, len si prepojíš na strave účet na garmin connect a všetky nové aktivity čo nahráš na GC budeš mať automaticky hneď aj na strave. keby si chcel sú aj možnosti ako prehodiť aj všetky terajšie aktivity s GC na stravu
scarinko, však Garmin má priame prepojenie účtu so Stravou, nemusíš ísť cez tapiirik. Tiež mám Fenix 3, automaticky to máš aj v Garmine aj v Strave. peter1976 zo Stravy keď chceš aby ti relive spravilo záznam, musí byť tiež prepojenie medzi Relive.cc a Stravou, výjazd musí byť public a dlhší ako 20 km.
Ano to viem ale ja to mam aj koli endomondu na ktore sa to exportuje.
Btw nemusi to byt ani 20 km, chodia mi videa z ciest do/z prace a to mam 15km
V lete to trva aj dva dni, teraz v zime som dostal aj za 5 min asi podla vytazenia servra
EDIT: tiez viem ze to bolo 20km ale asi to zmenili
Code:
The activity needs to be longer than 20 minutes and 10 kilometers (and shorter than 12 hours, sorry for the crazy ones ;)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zakaz plati na jazdu na bicykli, tlacit ho urcite mozes
https://www.relive.cc/view/805654305
povodny zdroj je garmin fenix 3
peter1976 zo Stravy keď chceš aby ti relive spravilo záznam, musí byť tiež prepojenie medzi Relive.cc a Stravou, výjazd musí byť public a dlhší ako 20 km.
nie je dôvod prečo by to nešlo, len si prepojíš na strave účet na garmin connect a všetky nové aktivity čo nahráš na GC budeš mať automaticky hneď aj na strave. keby si chcel sú aj možnosti ako prehodiť aj všetky terajšie aktivity s GC na stravu
peter1976 zo Stravy keď chceš aby ti relive spravilo záznam, musí byť tiež prepojenie medzi Relive.cc a Stravou, výjazd musí byť public a dlhší ako 20 km.
Ano to viem ale ja to mam aj koli endomondu na ktore sa to exportuje.
Btw nemusi to byt ani 20 km, chodia mi videa z ciest do/z prace a to mam 15km
V lete to trva aj dva dni, teraz v zime som dostal aj za 5 min
EDIT: tiez viem ze to bolo 20km ale asi to zmenili
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
videjko z jazdy tu post1191972.html#p1191972