Neviem ako u vas ale u nas dnes bolo exkluzivne pocasie (computer mi ukazoval takmer 13 stunov, no realne boli cca 3 ). Vsetci bezkari na mna pozerali ako na blazna, ale ja mam z bicykla vacsi pozitok ako z bezkovania
Len na milavu som siel, vyskusat jak to pojde s "novymi" plastami. Nahodil som duse a tam to neslo najlepsie lebo presiel nejaky traktor a dalo sa ist len v jeho stope, ale naspat som spustil plaste (ako radil imroman) a musim povedat ze to bol dianetralny rozdiel vela moznosti na jazdenie momentalne nie je lebo v lese kopec snehu a levocaky nechavam ked bude teplejsie, lebo ist 20 km do kopca spotit sa a potom vymrznut v zjazde ma nelaka :-/
Dneska skoro po týždni znova na biku. Teplota už parádna od 2,5°C do 4,4°C Havranec - K.N.V. no hnusný ťažký premočený terén/sneh
DST: 23,08 km
TIME: 1:33 min.
AVG: 14,82 km/h
MAX: 42,58 km/h
UP: 174 m
Som zvedava ked dojdes na skialpoch do karpat co tam budes robit, lebo sa narobis ako hovado. To ze mas pasy na bezky v ruksaku a pouzijes ich v naozaj strmom vyslape a dlhom, sa neda povazovat za handicap, za to ked dojdes na zvlneny usek na skialpoch sa nadres oproti bc bezkam. Bc bezkarr nepotrebuje vyjazdenu stopu, dokonca ju neznasa nepotrebuje ani cestu prejdenu lesakmi ako biker. Neprirodzeny pohyb to je skor zohnuty chrbat na biku a praca iba spodnej casti tela. Tento sport je podla mna ideal doplnok na zimu pre celosezonne bikujuceho jedinca rovnako ako aj plavanie. K tym bezkam BC nepotrebujes cestovat ako za skialpom alebo umelymi tratami na bezky. Je to sposob turistiky v zasnezenej krajine, kde ti staci naozaj to malo snehu co v karpatoch pada. Aj ked teraz uz je hore solidnych 30 cm,a nadherny les.
Gusto0 to popisal presne,ano na bc bezkach si prejdes daleko lepsi trasy.
Ja som pisal nieco uplne ine .. okrem ineho aj to, ze do MK sa skialpy nehodia. Napisal som aj to, ze ze jedine bezky, co maju zmysel inde nez na peknom rovinatom okruhu vyratrakovanom, su prave BC bezky. Kvoli tomu, co pises. Vsak som to uz davnejsie pisal. Bezky su vyborny doplnkovy sport, na zimu, aj to som kedysi pisal, vsak to sam poznam. Ale to co som pisal, som pisal o niecom inom..vidim to rovnako Len problem je, ze vela poslednych zim nestalo za to, sa zapodievat s lyzami vobec
kazda druha zima je dobra podla mojich sledovani, treba skusit
mne to backcountry mimoriadne smakuje, bezne bezky uz oprasim len na poli za domom ked nie je cas na ine
To bolo pred tým než sme behli do tých blatových sračiek.
V tom blate sme to rýchlo otáčali a dali radšej pojazdenie po roztopenom snehu a potokoch čo s neho zostali.
Teraz už mašinky oddy***** opláchnuté pekne doma. na budúci týždeň nebajkujem - budem na lyžiarskom tak červený kôň môže odpočívať no a oco kôli kolesu asi tiež veľa nepojazdí.
Luki.11 tie blatnicky pod sedlom aj nieco pomohli v tej vode? tiez by som uz aj na bike vypadol ale bud je tu totalna kasa alebo zaplavene cesty. tak zatial mam iny pohyb
viac pomôže ten malý blatníček nad kolesom... vozil som tiež hentaký pod sedlom a efekt skoro nulový, ale objednal som si taký širší, ale nebol priestor to moc testnúť, lebo došlo mi to nejak pred vianocami a odvtedy viac menej mrzne.. ale tá kombinácia dvoch vzadu jak to je na fotke mi príde aj zbytočná, ten pod sedlom už je len taký sekundárny
Luki.11 len zbieram info - lebo som tu na fore uz raz cital ze ten blatnicek je na 2 veci. a dnes ste mali idealne podmienky ho poriadne otestovat
to ze som zaspineny mi nevadi. vadi mi mokra rit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Havranec - K.N.V. no hnusný ťažký premočený terén/sneh
DST: 23,08 km
TIME: 1:33 min.
AVG: 14,82 km/h
MAX: 42,58 km/h
UP: 174 m
Gusto0 to popisal presne,ano na bc bezkach si prejdes daleko lepsi trasy.
Ja som pisal nieco uplne ine .. okrem ineho aj to, ze do MK sa skialpy nehodia. Napisal som aj to, ze ze jedine bezky, co maju zmysel inde nez na peknom rovinatom okruhu vyratrakovanom, su prave BC bezky. Kvoli tomu, co pises. Vsak som to uz davnejsie pisal. Bezky su vyborny doplnkovy sport, na zimu, aj to som kedysi pisal, vsak to sam poznam. Ale to co som pisal, som pisal o niecom inom..vidim to rovnako
mne to backcountry mimoriadne smakuje, bezne bezky uz oprasim len na poli za domom ked nie je cas na ine
DST: 32,92km
TIME: 2:09:32
AVG: 15,25km/h
MAX: 45,98km/h
UP: 273m
V tom blate sme to rýchlo otáčali a dali radšej pojazdenie po roztopenom snehu a potokoch čo s neho zostali.
Teraz už mašinky oddy***** opláchnuté pekne doma. na budúci týždeň nebajkujem - budem na lyžiarskom tak červený kôň môže odpočívať no a oco kôli kolesu asi tiež veľa nepojazdí.
Šanca pre mňa.
to ze som zaspineny mi nevadi. vadi mi mokra rit