No veru.Co je moc,to je moc.Ani koleso sa mi nechcelo tocit.Potom som myslel,ze som patku urval,lebo to neradilo,retaz skakala,ale nastastie len hento namotane.Netusim ako.V prvom momente mi napadlo,ze je to had
Miesto do blata radsej do snehu. Aktualne hlasia na Zelenom plese 125cm. Podmienky pre cyklistu su idealne, asi najlepsie, ake som tuto zimu zazil, sneh je uz od parkoviska. Max rychlost nadol 51 km/h
Dnes to Lubik riskol na tom hybride len o prednej brzde aj do lesov konečne (opatrne samozrejme) Podskalie - Šiance ...
DST: 34,69 km
TIME: 2:06 min.
AVG: 16,52 km/h
MAX: 35,15 km/h
UP: 603 m 8,5°C
Topolciansky hrad
Uz mi to nedalo - zobral som dnes na zoznamovacku "ducha".
BN-Duchonka-Topolciansky hrad-Duchonka-BN-Jankov vrsok-BN
Asfalt-asfalt-asfalt - uz aby to obschlo a dalo sa ist do lesa.
Toto budeš poznať možno len z mojich fotiek , ale možno ak si kedysi jazdieval maratón Medzihorím, tak tam sa minimálne raz šiel tento úsek, teraz je to tam už dosť nebezpečné, najmä pre toho kto to tam nepozná , Horná Ves okres Pd, gulfast, vidla super, vďaka, dnes som trošku blbol v lome, kúsok som odfúkol, takže je mäkkšia, no asi ju ešte trošku prifúknem, trochu sa s tým musím pohrať a chce to viac výjazdov aby som si našiel presne to svoje ideálne, aby som to nemusel stále prelaďovať. Zajtra prípadne pozajtra by som si chcel dať Vrchhoru a konečne poriadný a obľúbený zjazd dole po modrej, tam by to malo byť v pohode a relatívne suché, tak som zvedavý. Inak tie plášte, no nejak som im stále neprišiel na chuť, mám ich trochu na mäkkšie, no aj tak to nie je celkom ono, asi by to potrebovalo hodiť na bezduše, prípadne vymeniť, z Maxxismi som bol spokojnejší...Miško a hlavne sa daj do kopy, aby som mal v lete s kým jazdiť
testuj testuj,ja budem do leta ok,dnes som kecal s primarom,operácia velmi dobre dopadla,chvalil chirurga...chalani s pe boli na vrchhore dnes,ale sucho nebude,blatko sa tam najde,tak s tym rataj.inak,zjazdny je aj žárnov,pred urazom,som si ho dal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde to je,krásne
Podskalie - Šiance ...
DST: 34,69 km
TIME: 2:06 min.
AVG: 16,52 km/h
MAX: 35,15 km/h
UP: 603 m
Uz mi to nedalo - zobral som dnes na zoznamovacku "ducha".
BN-Duchonka-Topolciansky hrad-Duchonka-BN-Jankov vrsok-BN
Asfalt-asfalt-asfalt - uz aby to obschlo a dalo sa ist do lesa.
Toto budeš poznať možno len z mojich fotiek