Najprv som nechapal tých 100km na kolobezke ale ked pozeram tu tvoju kolobezku uz chápem. vies mi povedat výhody a nevyhody oproti cestnemu bicyklu? Ani som nevedel ze sa také kolobezky vyrábajú
double...velmi strucne: technicky je to ovela jednoduchsi stroj, lahsi, nesedis pri sportovani, pohyb je ovela komplexnejsi ako na biku, striedanim noh na kolobezke na jednej drepujes a druhou zakopavas z coho vyplyva velmi priaznivy vplyv na chrbticu... dokonca v Cechach (co je kolobezkova velmoc) ju odporucaju ako tearpeuticku pomocku pri bolestiach chrbta... nevyhodou je nizsia priemerka ako na biku, ale to sa da ozeliet....
Dnes s kamarátom chata na kubínskej potom po žĺtej do DK a motanie sa po okolí Také rekreačné tempo dnes.
Celkovo: 61,06 km
avg: 14,36 km/h
nastúpaných 1551 m.
dnes opačným smerom za Malatinú, kde popílili 100ročné smreky lykožrúti! ani sa tam prejsť nedalo...tak som to otočil...
jednému som narátal 103r
potom s5 cez skalky do Dk
31km/2h30/1040vm
nejaké
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celkovo: 33,14 km
avg: 18,27 km/h
nastúpaných 659m.
double...velmi strucne: technicky je to ovela jednoduchsi stroj, lahsi, nesedis pri sportovani, pohyb je ovela komplexnejsi ako na biku, striedanim noh na kolobezke na jednej drepujes a druhou zakopavas z coho vyplyva velmi priaznivy vplyv na chrbticu... dokonca v Cechach (co je kolobezkova velmoc) ju odporucaju ako tearpeuticku pomocku pri bolestiach chrbta... nevyhodou je nizsia priemerka ako na biku, ale to sa da ozeliet....
treba vyskusat... je to velmi prirodzeny pohyb... a kazdy kto to skusi je vysmiaty... take retro do detstva
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
A čo to stojí, taká sranda...?
Zeby som ti zajtra spravil radost a vybral sa do Tatier
Celkovo: 61,06 km
avg: 14,36 km/h
nastúpaných 1551 m.
jednému som narátal 103r
potom s5 cez skalky do Dk
31km/2h30/1040vm
nejaké
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1831169233802521
63,9km/4h05/1828vm
nejake