chod do Modlingu. ak teda nepreferujes ciste dialnica traily. ( tie vyzehlene, kde sa da aj nankolieskovych korculiach). tam je taka dolina cez ktoru ides polo legal polo ilegal. uplne bomba to je!!!
Ako ste tam vysli? Ziadnu turisticku znacku na mape nevidim.
Ak pôjdeš od Bytče druhá Bus zastavka, ak od žiliny prvá zastávka-(pomaľovaná obrazom Vincenta Hložníka ), za ňou smerom doprava (je tam aj rod. dom V.H) smerom ku kostolu cca 150 m, pokračuješ rovno okolo kostola a cca 50 m až za kostolom doprava a tam začína miestne značenie na rozhľadňu všetko na drevenných tabulkách až hore (550m.n.m), je to už stále značené. Na bike cca 30-60% striedavo, potom tlačenica medzi stromami po korenoch. Naspäť inou cestou po "zvažnici" dole po ceste ku kraju dediny - O.K. Pekné výhľady prajem..
Steve,
Dnes konecne poriadne jazdy na lokalnych trailoch. Tyzden prsalo, hore niekolko dni snezilo a cez to vsetko bol pojazd uplne skvely a minimum bahna. No ale malo mi bolo tak dopijem kavu a valim jazdit.
ja dnes po mesiaci prva ostra jazda na novom bajku...stary Hacker 26" verzus novy Stage 29" je hodne velky rozdiel. je citelne pohodlnejsi a citim sa na nom pri zjazde istejsie. kondicka sice ziadna, ale zamakal som si paradne brzdy super, bezdusaky tiez. som velmi spokojny s tymto bajkom
no uz mi dufam nic neprekazi plany. dnes sice kratko, ale makol som si pekne. a Sram 1x11 jedna basen...v pondelok mi pride oval tak uz to bude dokonale
Dnes konecne poriadne jazdy na lokalnych trailoch. Tyzden prsalo, hore niekolko dni snezilo a cez to vsetko bol pojazd uplne skvely a minimum bahna. No ale malo mi bolo tak dopijem kavu a valim jazdit.
Ste boli do obeda asi, ja pobede, boli stopy a čisty trail...ale fakt minimum bahna....tiež spokojnosť
Vyrazali sme o desiatej z domu. Uplna parada to bola. Bol som pozret tu skalu kde si odfoteny v zjazde. To co je po pravej strane ma ale uplne odradilo. Ved tam sa da zrusit na invalidny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak pôjdeš od Bytče druhá Bus zastavka, ak od žiliny prvá zastávka-(pomaľovaná obrazom Vincenta Hložníka ), za ňou smerom doprava (je tam aj rod. dom V.H) smerom ku kostolu cca 150 m, pokračuješ rovno okolo kostola a cca 50 m až za kostolom doprava a tam začína miestne značenie na rozhľadňu všetko na drevenných tabulkách až hore (550m.n.m), je to už stále značené. Na bike cca 30-60% striedavo, potom tlačenica medzi stromami po korenoch. Naspäť inou cestou po "zvažnici" dole po ceste ku kraju dediny - O.K. Pekné výhľady prajem..
Steve,
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1835963426656435
Ste boli do obeda asi, ja pobede, boli stopy a čisty trail...ale fakt minimum bahna....tiež spokojnosť
Čierny vrch - Vrábľová
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1836507669935344