marino pre teba asi najvyhodnejsie z mincola modrou alebo zltou dole na cestu po nej doprava na jej koniec ,vytlacit po cesticke na ruban a dolava do lesa to zacina ,obetujes cervenu a pokracujes trebars modru zltu do strecna....vcera som ho siel opacne a to je viac slapacka...edit: bolo cosi uz aj ulozene ,vacsinu rockgardenov sa mi dalo aj opacne preslapat ...previedli sme aj troch zabludilcov co sa chceli dostat na mincol z polomu ...vracali sa po tej slepej ceste popod tajpan a chceli tlacit cervenu
Nie, ale skus sa niekedy odviezt na cestaku. Pochopis.
jasne, ze to nie je najlepsia trasa pre taky bike, ale mne slapanie nerobi problem ani na takom biku, hlavne v takom prostredi pohodicka ... a sam si tu niekde pisal "Ten Canyon je dobry univerzal na vsetko."
jasne, ze to nie je najlepsia trasa pre taky bike, ale mne slapanie nerobi problem ani na takom biku, hlavne v takom prostredi pohodicka ... a sam si tu niekde pisal "Ten Canyon je dobry univerzal na vsetko."
No tak zas na Sliezsky je snad aj lepsie ist na MTB kvoli prevodom. Akurat ze MTB plaste miznu na afalte dost rychlo. A ano, ten Canyon je fakt podareny univerzal.
mne to dnes nedalo, po svadbe a 3 hodinách spánku som fungoval s rodinou a poobede deti s manželkou išli na plaváreň a ja na bajk
47,58 km
02:53:55
735 m up
jeden menší pád, iba škrabance a bajk opravený na mieste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
avg: 12,18 km/h
UP: 1142m.
DST: 44,17 km
...
Podskalie - Šiance - Havranec ...
https://www.relive.cc/view/1020676734
vsetci si prisili na svoje, aj psik-cvachtal sa v kazdom rybniku
No tak zas na Sliezsky je snad aj lepsie ist na MTB kvoli prevodom. Akurat ze MTB plaste miznu na afalte dost rychlo.
Bol
47,58 km
02:53:55
735 m up
jeden menší pád, iba škrabance a bajk opravený na mieste
dôvod pádu ... klasika
relive: https://www.relive.cc/view/1021229068
cim to fotis-resp. co je to za upravu? - sa mi tie fotky pacia