Dnes Martinky s large, MageZ, lukas6s8p a Juro. Cez vysielač na s. Kobylie tam stretávačka a cez Čipčie do Turia. Chalani potom späť na hrebeň a do Kunerádu. Ja som bol po 3 týždňovej pauze, zápale priedušiek a ATB KO takže z Turia do ZA a vlakom domov. Fotky len zo Skalky, lukas6s8p bude mať podstatne viac
dnes fotky nic moc - mobilovky - o to vyzivnejsi vyjazd - konecne po dlhsom case - uz mi to chybalo
Inovec-Baske-Cierny vrch - 3 cyklovrcholy v okoli BN za jeden den - myslienka zmenena na realitu
v lesoch a vo vyskach nad 700m.n.m. znesitelna teplota, k tomu pofukoval chladnejsi severny vetrik. ked som zisiel dolu - ludia ako zombici a neskutocny upek. takze som aj celkom rad ze som stravil doobedie na kopcoch, aj ked som mal obavy z teplot.
volodaj Ja som do Turia vždy chodil zelenou a neznačenými cestami popod les. To Čipčie nevyzerá jazditeľne, to tam chodíte po modrej, či nejakou zvážnicou? Je to prijateľné aj pre mňa? Či priamo na vrchol ani nejdete?
Na vrchol nesieš po modrej a dolu tiež po modrej do Turia. Mne sa páčilo ale myslím, že pre teba to moc zaujímavé nebude. Začiatok dosť strmý a voľné skaly a potom chodník v lese s pár switchbackmi. Posledný úsek neviem, lebo som zabudol odbočiť doprava a zletel to rovno po spádnici dolu. To už bolo kua strmé aj na môj vkus. Brzdy naplno, stále som zrýchľoval a končilo to vyše metrovým schodom na lúku. Odraz som mal parádny, len pristatie mi nevyšlo . Tak mi pribudli nejaké modriny a odreniny dnes .
dnes na Krpacove quadrathlon, to som pocul prvykrat a pritom uz ma celkom slusnu historiu, take vzdialenosti by som mozno aj ja dal a isiel som tam z BB skratkou cez Hrb a Osrblie
Na vrchol nesieš po modrej a dolu tiež po modrej do Turia. Mne sa páčilo ale myslím, že pre teba to moc zaujímavé nebude. Začiatok dosť strmý a voľné skaly a potom chodník v lese s pár switchbackmi. Posledný úsek neviem, lebo som zabudol odbočiť doprava a zletel to rovno po spádnici dolu. To už bolo kua strmé aj na môj vkus. Brzdy naplno, stále som zrýchľoval a končilo to vyše metrovým schodom na lúku. Odraz som mal parádny, len pristatie mi nevyšlo . Tak mi pribudli nejaké modriny a odreniny dnes .
Dnes Martinky s large, MageZ, lukas6s8p a Juro. Cez vysielač na s. Kobylie tam stretávačka a cez Čipčie do Turia. Chalani potom späť na hrebeň a do Kunerádu. Ja som bol po 3 týždňovej pauze, zápale priedušiek a ATB KO takže z Turia do ZA a vlakom domov. Fotky len zo Skalky, lukas6s8p bude mať podstatne viac
Nakoniec sme isli hore turskou potom na zltu a sekackou na cervevu az po majbikovu ( lukas si dal so sedla kobilie hore po zelenej na velku luku a potom nam isiel naproti stretli sme ho asi v polke ) nasledne po kvakob traily - v kunerrade sme skoncili o1930 start o 950 uz bez vody to bolo vcelku krute asi 54km fotky snad lukas da fotil snad nonstoop aj dole kopcom a zajazdy.
ja som zodral platnicky pred majbikovou nastastie som mal zalozne
No lukas6s8p dal zo sedla kobylie hore a potom sme ho stretli na cervenej v polke oproti - - inak lto mal krizu smerom hore ale potom sa najedol napil a uz zas dupal . Mam dost ale mat vodu boli by to v lohode ako tak den 66 bol ozaj najpekelnejsi vyjazd zo vsetkych
Nenaberali - tusim len lukas. Ja som necakal ze mi ta voda dojde- ani som nevedel ze tam ja ta moznost - ale tak prezili sme -ale pri aute som pol litra vypil hned. Oni kym prijdu domov uff bude tak 23h
large sa bal z toho pit, vraj este chce trochu pojazdit a nezomriet na kvakobomo traile na otravu olovom .. ale mal som kusok vody a uz to malo byt len plus-minus dolekopcom, ale este to trvalo pekne dlho a naviac som ich zavliekol este dakou skratkou, kde to vyzeralo dost zle , ze ani nedojdeme .. prisli sme tak nejako asi 22:45 .. som rad, ze som nesoferoval. Ale vyjazd moc fajn. Vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inovec-Baske-Cierny vrch - 3 cyklovrcholy v okoli BN za jeden den - myslienka zmenena na realitu
v lesoch a vo vyskach nad 700m.n.m. znesitelna teplota, k tomu pofukoval chladnejsi severny vetrik. ked som zisiel dolu - ludia ako zombici a neskutocny upek. takze som aj celkom rad ze som stravil doobedie na kopcoch, aj ked som mal obavy z teplot.
Ale taká žltá vyzerá jazditeľne...
viac foto tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1890581117861332.1073741937.1602747459978034&type=3
Kašľať na Čipčie už len pre ten názov
Nakoniec sme isli hore turskou potom na zltu a sekackou na cervevu az po majbikovu ( lukas si dal so sedla kobilie hore po zelenej na velku luku a potom nam isiel naproti stretli sme ho asi v polke
ja som zodral platnicky pred majbikovou nastastie som mal zalozne