Tip kadiaľ je dobre ist dole z kralovej holy ? Pripadne nejake veci a miesta ktore sa oplati vidiet a prejst ked tam uz budem ? (kludne aj do ss) Diky.
Jasne, ten co vidis na foto je to proste srdcovka, nemozem si pomoct a s macochou z gt-cka to jazdi neskutocne akurat to vyzera otrasne stou bielou vidlicou...
Dneska Kostolištia - Rakovo ( DVORSKÁ DOLINA ) večer už sa dalo vonku aj žiť
DST: 50,86 km
TIME: 2:33 min.
AVG: 19,87 km/h
MAX: 63,28 km/h
UP: 379 m - žiadne veľké kopečky
tak to sme boli este na ceste hore. Inak na modrej z Martaluzky okolo Uplazu je znaceny traverzovy chodnik ktory je pekne zjazdny isto viac ako original modra. Dalsi pekny polovnicky chodnik je pod Cloveciou hlavou.
Pod Úplazom by sa šikol, pod Hlavou som videl v istých v záznamoch, ale pre mňa platí, čo nie je na mape a nie je to značené, alebo aspoň viditeľné v leteckých snímkach, to neexistuje Potrebujem nejaké záchytné body aby som sa dokázal orientovať v čase aj priestore
Pod Úplazom by sa šikol, pod Hlavou som videl v istých v záznamoch, ale pre mňa platí, čo nie je na mape a nie je to značené, alebo aspoň viditeľné v leteckých snímkach, to neexistuje Potrebujem nejaké záchytné body aby som sa dokázal orientovať v čase aj priestore
Gpx mám aj v niektorých mapách je a je aj značeny:-)
Stredajší výjazd s Martinom a Martinom smer cyklochodník (červená) z Varína do Terchovej, odtiaľ do Šípkovej, po zelenej nad Bystrickú priehradu....po žltej k priehrade, okolo priehrady do Novej Bystrice a následne po zelenej až pod Mravečník......cyklochodníky na Kysuciach v biednom stave, všade mnoho konárov a vetvičiek po ťažbe, cesty rozryté od traktorov, zablatené, značenie slabé, bez máp by sme blúdili dodnes.......a stromy, tak to bude na Kysuciach pomaly už rarita.....jazda do bola inak dobrá...86 km a nejakých 1850 m prevýšenia.....škoda len že tie lesy miznú pred očami
doobedu som sa pochlebil.
štart zo sutova od reštiky,hore klasika, dolu generalom
26,9km/2h38/1175vm
To si vynechal pokracovanie generala ? Tam kde znacka odboci na zvaznicu a pokracuje po nej doprava, chodnik pokracuje rovno, len ho uplne dobre nevidno, velmi pekny usek a konci rovno dole na krizovatke. Sa mi zda podla toho nakresleneho, ze si siel po zvaznici uz len.
lto myslí skôr úsek od skládky dreva, ktorý končí rovno na Zajačke. Ten sa dá ísť aj keď neskôr odbočíš do Šútova. Ale zdá sa mi, že bobris dával minule foto alebo písal, že ho dvojnohí lykožrúti celkom fajne vytunili.
jj myslel som to isté, zabudol som, že tá odbočka na Šútovo je nižšie...ja som to šiel v zime pešo, ale teraz je to zarastené a tak som sa vrátil a tiež som pokračoval po tej kamennej zvážnici...ani tam to teraz nie je zadarmo pri tých našich zdvihoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne, ten co vidis na foto
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=226119
Kedy si bol hore ?dnes sme boli a odtial smer zapad☺
26,9km/2h38/1175vm
Myslím, že ešte pred 10:00 som schádzal dolu.
DST: 50,86 km
TIME: 2:33 min.
AVG: 19,87 km/h
MAX: 63,28 km/h
UP: 379 m - žiadne veľké kopečky
tak to sme boli este na ceste hore. Inak na modrej z Martaluzky okolo Uplazu je znaceny traverzovy chodnik ktory je pekne zjazdny isto viac ako original modra. Dalsi pekny polovnicky chodnik je pod Cloveciou hlavou.
Gpx mám aj v niektorých mapách je a je aj značeny:-)
26,9km/2h38/1175vm
To si vynechal pokracovanie generala ? Tam kde znacka odboci na zvaznicu a pokracuje po nej doprava, chodnik pokracuje rovno, len ho uplne dobre nevidno, velmi pekny usek a konci rovno dole na krizovatke. Sa mi zda podla toho nakresleneho, ze si siel po zvaznici uz len.