Spoznavanie novych trati, tentokrat kopec Lindkogel, pri meste Baden, asi 20 km juzne od Viedne. Hore sa ide po zvazniciach, dole traily vsetkych moznych druhov. Najpr ostre kamene a skaly, neskor pekne borovicove lesy a jemny trail po ihlici
Par foto z našej tohtoročnej cyklodovolenky. Nauders - krásne prírodné technické traily, ako bonus príroda a história. Ischgl - tiež pekné pojazdenie, taká aplská klasika
podla Monda 3435vm, podla mtbiker vápisu tiež okolo 3400vm .. tak neviem co je dobre.. reálne som narátal podla mapy okolo 2600
Z Baška Vody do Drvenika a späť - v podstate popri mori, cca 90 km - som nastúpal kúsok nad 1000 m. Nezdá sa to, ale je to furt hore a dole. Merané Garminom
Dneska zasa po širšom okolí Sádok - Dvorská Dolina - Sedlo Plešovica - Turčianky ...
DST: okolo 48 kiláčikov a vyše tri jazdy - omylom som si vymazal dnešné údaje trasy
Výškové metre podľa rozdielu z ocovho tacháča 711 m - aj tam som zmazal denný nájazd
no ale fotky som nevymazal
Chata pod Suchým dnes po prvý krát.Super výšlap,a až na asi 30 mt v tých veľkých šutroch v stojke(potlačil som-hanba mi😞)to už potom išlo až hore dobre.
na brestov jedine z doliny kur ,minule sme ledva zisli opacne dole na cestu do varina -nahor si to ani neviem teraz predstavit ,usypane a jarok nad kolena...aj ten prudky kamenisty usek pod chatou je viac sypky takze pribudol dalsi level obtiaznosti ... neslapal to ani chalanisko co to daval vsetkymi wallraidami nahor po kozlaci
Do roka a do + jedného dňa som sa znovu vybral pojazdiť do Tatier.....tentokrát zo Štrby na Štrbské, cez Smokovce, do Ždiaru, do Ostruňe, cez Hanušovské sedlo a sedlo Magura do Spišskej Belej a cez Kežmarok a Poprad späť do Štrby....dokopy 137 km.....na konci ma poriadne vytrápil silný protivietor ale inak parádna jazda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/activities/1142937045
Z Baška Vody do Drvenika a späť - v podstate popri mori, cca 90 km - som nastúpal kúsok nad 1000 m. Nezdá sa to, ale je to furt hore a dole. Merané Garminom
Sádok - Dvorská Dolina - Sedlo Plešovica - Turčianky ...
DST: okolo 48 kiláčikov a vyše tri
Výškové metre podľa rozdielu z ocovho tacháča 711 m - aj tam som zmazal denný nájazd
no ale fotky som nevymazal