Dnes jazda cez tri kríže Prievidza,sedlo Javorinky,Čičmany,Strážov,hrebeňovka Stražovskych vrchov na sedlo Samostrel,sedlo Čičerman,Obšiar a na záver Magura ??
My sme dnes dali Tríbeč s Lukiho spolužiakom a skupinkou cykloturistov z TO.
Začalo to nevinne ľahkou cykloturistikou od Topoľčian a potom sme sa otrhli od zoskupenia a ako trio sme ho valili sólo až na Tríbeč (aj späť)
Trip Dist: 61,51 km
Trip time: 3:16:35
Avg Speed: 18,77 km/h
Max Speed: 51,58 km/h
Altitude Up: 1 005 m
Temperature: 18,3st.
Hore bolo plno - ani kde zaparkovať
BN-Zavada p.C.v.-Demovec-Valaska Bela -Studenec-Gapel-Cavoj-Temes-Nevidzany-Kostolna Ves-Rudnianska Lehota-veza pod Ciernym vrchom-Ksinna-BN
a taky krasny vyjazd aj den to mohol byt, keby mi za Valaskou Belou ***** vzduchova patrona vo vidlici. nad Zavadou divocina - jelene rucali, okolo V. Belej, Gaplu a Cavoja je zasa krasne prostredie. Pocko na paradu a ani blata nebolo vela
Ako posledný výlet Straník a Terchovské srdce, keďže bolo po daždi, tak blata bolo požehnane všade, ale až na jeden úsek všetko zjazdné Tým pádom je už dokončená aj Žilinská vrchárska koruna. Na konci príspevku sú dve štatistické tabuľky, nastúpané metre podľa cykloservera, tak isto nekorelujú so skutočnosťou... http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=227814
Myslím, že som vyťažil maximum čo sa dalo, bol som na miestach, kde som chcel ísť roky a taktiež som nečakane objavil pekné zákutia. Trasy som priebežne dával do tohto vlákna. Kvôli týmto korunám som sa aj vzdal maratónov a tie dva kde som sa aj tak vybral, tak jeden som nedokončil a druhý ani neodštartoval, všetko pre dážď
Dnesny pojazd: Martinske Hole - Strecno, aj s Anakondou a Vretenicou a NADHERNYM vyhladom z (asi) Kojsovej.
Chalani, dakujem za spolocnost, povodenie, cakanie a kochanie sa vasim zjazdovym umenim (aj ked vacsinou len velmi kratkym zo zadnych radov
P.S.: Chalani z Prievidze, dobre ste dosli? A riesili ste uz nejako ten strateny mobil?
Uz u vas jesen udrela. Vecer som este vahal, ale unaveny po tyzdni som radsej volil vlekovy oddych a v Kalnici sme chytili slecny den, musel som opalovaci krem vytahovat. Hadam ten oktorber este pride nejake babie leto, nech sa tam u vas este povozim tento rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľmi pekné! gpx.záznam trasy nemáš?
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1905876329665144
https://photos.app.goo.gl/TCWFc3Yq5HvTM5eI3
Začalo to nevinne ľahkou cykloturistikou od Topoľčian a potom sme sa otrhli od zoskupenia a ako trio sme ho valili sólo až na Tríbeč (aj späť)
Trip Dist: 61,51 km
Trip time: 3:16:35
Avg Speed: 18,77 km/h
Max Speed: 51,58 km/h
Altitude Up: 1 005 m
Temperature: 18,3st.
Hore bolo plno - ani kde zaparkovať
a taky krasny vyjazd aj den to mohol byt, keby mi za Valaskou Belou ***** vzduchova patrona vo vidlici. nad Zavadou divocina - jelene rucali, okolo V. Belej, Gaplu a Cavoja je zasa krasne prostredie. Pocko na paradu a ani blata nebolo vela
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=227814
Myslím, že som vyťažil maximum čo sa dalo, bol som na miestach, kde som chcel ísť roky a taktiež som nečakane objavil pekné zákutia. Trasy som priebežne dával do tohto vlákna. Kvôli týmto korunám som sa aj vzdal maratónov a tie dva kde som sa aj tak vybral, tak jeden som nedokončil a druhý ani neodštartoval, všetko pre dážď
Chalani, dakujem za spolocnost, povodenie, cakanie a kochanie sa vasim zjazdovym umenim (aj ked vacsinou len velmi kratkym zo zadnych radov
P.S.: Chalani z Prievidze, dobre ste dosli? A riesili ste uz nejako ten strateny mobil?
https://www.relive.cc/view/1185287784