tak bicyklu ani bajkovaniu to nevadí ,ale kedže lialo ako z krhle a už je pokročilejší dátum v kalendári už to nebolo ono, veci komplet premočené a nechcelo sa im usušit , plus nám tam hore už zima bola, dali sme to raz hore až na Wales a stačilo v piatok sme to dali trikrát hore bez kvapky dažda v lete by to bolo iné keby aj poprší...4 fotka je trail mramorový !
Čo asi ? predsa jazdili,plus jazdime aj okolie,každý rok dáme k tomu jeden bike trip po okoli,a jeden deň máme pauzu,neviem si predstavit že by som tam išiel na 2 dni,to je pre mna mááálo Tento rok sme boli jeden deň pozriet aj na Dolnej Morave,na Skalní trail,je to len hodinka jazdy z Černé Vody,tak prečo to neskúsit,a moooc sa páčilo,budúci rok dáme jednodnovku v Koutoch nad Desnou,tam je tiež dosť trailov na vyblbnutie Rychleby su neni len Rychlebské stezky je toho dosť aj po okoli,snád raz dáme aj kus divokej hranice.
Pár foto z okolia Zlatý Chlum,Rejvíz,Dolni Morava - Stezka v Oblacích s je toho viac,nabudúce sa chystame na bike trip do Zlatých hôr.
tak bicyklu ani bajkovaniu to nevadí ,ale kedže lialo ako z krhle a už je pokročilejší dátum v kalendári už to nebolo ono, veci komplet premočené a nechcelo sa im usušit , plus nám tam hore už zima bola, dali sme to raz hore až na Wales a stačilo v piatok sme to dali trikrát hore bez kvapky dažda v lete by to bolo iné keby aj poprší...4 fotka je trail mramorový !
Tak to hej,my sme tam boli tiež takto nejako okolo toho 18.9. ale je pravda že nam len tak poprchávalo,žiadna krhla ale malo to svoje čaro,ja som si to užil naplno. Aj ked som mal veci 6 dni stále vlhke až mokre,v stane to moc nevyschlo cez noc,kedže zasa pršalo
tak potom OKa, reku ze ste behali tych 6dni len Rychlebky a nic ine. Tiez som tam bol s kamaratom cca 3-4 roky dozadu a da sa to odjazdit za pol dna. Ked to porovnam spatne tak v Bielsk-Biala je to o kus lepsie
tak potom OKa, reku ze ste behali tych 6dni len Rychlebky a nic ine. Tiez som tam bol s kamaratom cca 3-4 roky dozadu a da sa to odjazdit za pol dna. Ked to porovnam spatne tak v Bielsk-Biala je to o kus lepsie
Za pol dna ? to ako všetky traily ? my chodime aj jeden den okolo Čierneho potoka,ale ešte dávnejšie ked sme chodili len Rychleby tak sme to točili 3 dni dokola,tak aby sme prešli všetky traily. No v Biala som ešte nebol,snád raz,na predĺžený vikend
z dnešného polopracovného výjazdu ...
DST: 27,40 km
Time: 02:05:51
Speed avg: 13,1 km/hod
Speed max: 49,3km/hod
Up: 716 vm
v lese som aj pár šípok nazbieral
Nerváčika som cez víkend prerobil na 1x10 (kazeta zatiaľ 11-36 ... na ceste je už 11-46) ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo asi ? predsa jazdili,plus jazdime aj okolie,každý rok dáme k tomu jeden bike trip po okoli,a jeden deň máme pauzu,neviem si predstavit že by som tam išiel na 2 dni,to je pre mna mááálo
Pár foto z okolia
Tak to hej,my sme tam boli tiež takto nejako okolo toho 18.9. ale je pravda že nam len tak poprchávalo,žiadna krhla
Za pol dna ? to ako všetky traily ? my chodime aj jeden den okolo Čierneho potoka,ale ešte dávnejšie ked sme chodili len Rychleby tak sme to točili 3 dni dokola,tak aby sme prešli všetky traily. No v Biala som ešte nebol,snád raz,na predĺžený vikend
Rumakk takto nejak to vypadá.
Kde je fotená prvá foto?
/ZC-Rudno nad Hronom-Kostivrch-Malá Lehota-Nová Baňa/
DST: 27,40 km
Time: 02:05:51
Speed avg: 13,1 km/hod
Speed max: 49,3km/hod
Up: 716 vm
v lese som aj pár šípok nazbieral
Nerváčika som cez víkend prerobil na 1x10 (kazeta zatiaľ 11-36 ... na ceste je už 11-46) ...
Relive: https://www.relive.cc/view/1201183239
Kde je fotená prvá foto?
Ak myslis ten pramen kde su dve lavicky tak je to na konci Habovky smerom Oravice kusok za dedinou.