Dnes iba asfalt. mireq1 možno podá hlásenie ako to bolo v lese
Tak nakoniec som sa vyškriabal na eliašovku, ale bol to boj za posledne drobne, voda, blato, sneh a nakoniec sa pridal silny vietor. Poslednych takmer 500m som musel tlacit lebo mi uz hrebalo kolo, ci na blate, ci na snehu.
Dneska som teda vytiahol von aj Lubika
Moc sme toho nepojazdili lebo je to v našom okolí dosť blatové Stracová - Blatá - Dvorská Dolina - Vŕšky ...
DST: 27,18 km
TIME: 1:51 min.
AVG: 14,73 km/h - ten oco ma asi brzdí
MAX: 38,11 km/h
UP: 606 m
Počasie bolo včera o dosť lepšie
Ked tu vidim tie bahnove prispevky, tak som aj rad, ze som nesiel. Nebavi ma to uz kazdy vikend dat na totalku vsetky handry co mam na sebe + bike. Nech uz radsej zacne mrznut. No a ked nasnezi tak potom zacne prava zabava.
dnes som si to na poslednú chvílu rozmyslel a zobral som žiletku.. ako vidím ,dobre som urobil
fotky nemám nebolo čo, už sa to zatiahlo a všade mokré hnedošedo...
ja som sa len trosku zafrkal, siel som opatrne - ale musim to uz niekedy zobrat na totalku a uzit si to len by to chcelo aspon novy plast do zadu - mam tam zodrany na uplny slick - dnes to zbadalo sneh a konecna - peso
Táto choroba sa vypotiť nedá
Už som takmer tri týždne doma, kilá pribúdajú (vraj to majú narováši injekcie - no ja to vidím na inú príčinu * namiesto jazdenia žeriem)
Ešteže mám tie vychádzky napísané. No keby vedela moja doktorka posledné dve, tak by mi to určite stopla
Ja som si dal dnes v rámci vychádzky pár kiláčikov v okolí
Zatiaľ sme tu ešte tie "biele hovná" nemali ale už napozajtra to vyzerá zle - asi niečo padne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A v tom blate je hnede vsetko.Aj predok aj zadok
Dnes iba asfalt. mireq1 možno podá hlásenie ako to bolo v lese
Tak nakoniec som sa vyškriabal na eliašovku, ale bol to boj za posledne drobne, voda, blato, sneh a nakoniec sa pridal silny vietor. Poslednych takmer 500m som musel tlacit lebo mi uz hrebalo kolo, ci na blate, ci na snehu.
Moc sme toho nepojazdili lebo je to v našom okolí dosť blatové
Stracová - Blatá - Dvorská Dolina - Vŕšky ...
DST: 27,18 km
TIME: 1:51 min.
AVG: 14,73 km/h - ten oco ma asi brzdí
MAX: 38,11 km/h
UP: 606 m
Počasie bolo včera o dosť lepšie
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
fotky nemám nebolo čo, už sa to zatiahlo a všade mokré hnedošedo...
Zajtra ak ma vezme, tak pôjdem masaker. Dnes do toho ešte prší
DST: 24,88 km
TIME: 1:31 min.
AVG: 16,43 km(h
MAX: 42,97 km/h
UP: 593 m
no a blato ani moc nebolo - skôr sme prišli domov s mokrou riťou (na tom lístí sa tá voda drží)
Už som takmer tri týždne doma, kilá pribúdajú (vraj to majú narováši injekcie - no ja to vidím na inú príčinu * namiesto jazdenia žeriem)
Ešteže mám tie vychádzky napísané. No keby vedela moja doktorka posledné dve, tak by mi to určite stopla
Zatiaľ sme tu ešte tie "biele hovná" nemali ale už napozajtra to vyzerá zle - asi niečo padne