Dneska Blatá - Dvorská Dolina - Kolianová - Stracová ...
DST: 25,83 km
TIME: 1:49 min.
AVG: 15,01 km/h
MAX: 52,22 km/h
UP: 515 m najskôr 1,7°C ale potom okolo 16:00 zašlo a už mrzlo
skoro všetko v sedle, len na jednom mieste v záveji som sa prepadol tak som musel zosadnúť. Teraz sa tam dobre jazdí, stačí trocha spustiť tlak na pneu. Akurát som bol prekvapený, že z Topoleckej nešli žiadni bežkári, zato tam boli dve stopy po bikeroch.
na logovanie používam Runtastic, ale niekedy mi vypadne GPS keď mám Tel. vo vrecku alebo zabudnem zapnúť zaznamenávanie
U nás je snehu pomenej a aj ten sa rýchlo stápa.
Dnes som sa po úpravách môjho koníka prebehol tu po okolí - podmienky miestami viac ako ťažké
... a ako Luki píše: Vŕšky - Blatá ...
Trip Dist * 20,83 km
Ride Time * 1:28:01
Avg Speed * 14.20 km/h
Max Speed * 31.97 km/h
Trip Up * 318 m
Temperature * +2°C
V Tatroch še trime sňach jak židovská viera 😎... teraz som došiel zo Zamkovskeho chaty . Zjazd na svetlách boží 👻 . Len nejaký dokumentarista mi chýbal tak foto len take “ co dům dal “ ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DST: 25,83 km
TIME: 1:49 min.
AVG: 15,01 km/h
MAX: 52,22 km/h
UP: 515 m
Btw. Cim si logoval? Ten zaznam je teda dost bieda.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/226014/sekele-vyjazd-javorina-mtb-sucho-36km-3h-1494m.html
skoro všetko v sedle, len na jednom mieste v záveji som sa prepadol tak som musel zosadnúť. Teraz sa tam dobre jazdí, stačí trocha spustiť tlak na pneu. Akurát som bol prekvapený, že z Topoleckej nešli žiadni bežkári, zato tam boli dve stopy po bikeroch.
na logovanie používam Runtastic, ale niekedy mi vypadne GPS keď mám Tel. vo vrecku alebo zabudnem zapnúť zaznamenávanie
DST: 31,7 km
TIME: 02:11:15
AVG: 14,5 km/h
UP? 554 vm
foto:
na vrchole -6,2 °C
priemer: -5 °C
Dnes som sa po úpravách môjho koníka prebehol tu po okolí - podmienky miestami viac ako ťažké
... a ako Luki píše:
Vŕšky - Blatá ...
Trip Dist * 20,83 km
Ride Time * 1:28:01
Avg Speed * 14.20 km/h
Max Speed * 31.97 km/h
Trip Up * 318 m
Temperature * +2°C