Škoda ze si mi odpisal az ked som spal by som si dnes privstal a mohli sme dat aj Zamku spolocne, zajtra mozme ten Sliezsky pokusim sa byt o 8 v Smokovci
Niečo zo včera, pôvodne som sa vybral pozorovať srny a muflóny no 2 šráci /interpunkcia je v tomto prípade správne, každý máme právo zabávať sa po svojom/ na 4kolkách ich komplet odplašili.
Ramon1 ak budeš jazdiť na jar alebo v lete keď už bude teplejšie môžeš zo mnou rátať teraz v zime nejazdím dávam prednosť iným aktivitám nech to je pestrejšie.
Ok myslím na to ... ja jazdím celoročne a v zime ešte aj “ zimné “ aktivity . Bežky som dnes zrušil , plno ľudí , dráhy zľadovatené a v skate drahé už poobede “ cukor “
Dneska Podháj - Kopaná - Šiance - Havranec ...
... a ešte kopa asfaltu
DST: 48,12 km
TIME: 2:56 min.
AVG: 16,40 km/h
MAX: 52,74 km/h
UP: 714 m
zobrali sme aj trošku otestovať foťák no počasie neprialo
Takze ako sme naplánovali , tak sme aj realizovali ... počko ?❄️ nám vyšlo na jednotku , cesta premrznuta a kryštál na povrchu zlepšoval grip . Na Sliezskom dome -5 ?a azurovo modra obloha .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja “ nepijem “ celoročne , tento “ čajík “ som našiel zapichnutý vonku na stole pred Zamkovskeho chatou ... asi pozostatok Silvestra 🍾
... a ešte kopa asfaltu
DST: 48,12 km
TIME: 2:56 min.
AVG: 16,40 km/h
MAX: 52,74 km/h
UP: 714 m
zobrali sme aj trošku otestovať foťák no počasie neprialo
tak som ju dal do ().()
ale preco to neotoci /otoci/ MTBiker :l
asi karma, ze jazdis bez prilby
Maroš doplní este nejaké fotos .