dnes som si hovoril: "nepôjdem do lesa, nepôjdem do lesa, ... " skončil som v lese ... najprv blato, potom sneh a ľad ...
Fox-ka otestovaná aspoň v snehu ...
trasa: Stará Ľubovňa - Osly a potom po lesoparku a v okolí hradu - návrat domov
teplota 0°C, hmla a dosť sa šmýkalo ... dole kopcom som šiel pomalšie ako hore
Dnes neskutočne teplo aj na naše pomery, tak som sa pochlapil, privstal si, napílil dreva do kamen a kým práčka točila dávku temného prádla, navaril na večer, aby som mohol tesne pred jednou na bike.
Tak dam aj ja fotecky zo Zeleného plesa, TOP povrch hore za 50 minut, dole za 19. Maximalka okolo 45, mať hrubšie plášte a nebyť toľkých turistov, dnes ich bolo skoro ako počas letnej ***** v auguste, tak to dám aj za 15
Po príchode hore ma privíta chatár a poďakoval mi za článok Ramon1 škoda že nám to dnes nevyšlo b52 konecne som niekoho stretol cestou hore na bajku aj v zime
Glevo Enormny pocet ludi uz aj mna odradza od zimneho jazdenia. Z roka na rok viac a viac. Soboty uz vobec neriesim napriklad. Iba ked nieje na vyber. Co zdravenie? U nas uz viac ako polka ludi nezdravi a deti uz toboz. No prestavam sa aj divit a uz to nebavi ani mna ked mam behom hodky pozdravit sto ludi/skupin. Kedysi mozno malo zdravenie caro ked sa ludia na horach stretli raz za cas ale teraz mi to pride akoby som sa zdravil kazdemu na pesej zone v piatok o tretej.
včerajší uvod do sezony, ako inak na kubínsku chatu
podklad kaša, občas to bol boj , aj kusok tlačenia... odmena zaslužená,
dolu zjazdne celé, len vyzvrtalo
28,7km/2h28/766vm
dnes popradske trosku smer rysy a skok podmienky sa jemne zhorsili ale aj tak bolo super...smerom hore sa dalo 90% v sedle...konecne sme sa aj s glevom stretli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podskalie - Hradský Potok - Cibajky - Salaš Kostrín ...
DST: 29,66 km
TIME: 1:36 min.
AVG: 18,53 km/h
MAX: 65,69 km/h
UP: 525 m
TEMP.: 12,2°C a stale dost mokro ale asfalt uz bol suchy
Fox-ka otestovaná aspoň v snehu ...
trasa: Stará Ľubovňa - Osly a potom po lesoparku a v okolí hradu - návrat domov
teplota 0°C, hmla a dosť sa šmýkalo ... dole kopcom som šiel pomalšie ako hore
No stálo to za to!!
Po príchode hore ma privíta chatár a poďakoval mi za článok
Ramon1 škoda že nám to dnes nevyšlo